X

CUTREMURUL din octombrie a fost PREVAZUT în AUGUST într-o postare a “Seismic Center – Predictie si alerta cutremur”?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://ro-ro. facebook.com/cutremur.vrancea/posts/1126397434182154?__tn__=C-R

Asadar, a fost publicat pe 15 august 2018 si are urmatorul continut:

„Ca si opinie personala un cutremur cu magnitudinea peste 5.2 richter este posibil sa apara in jurul datei de 27-28 octombrie 2018, bineinteles mai este mult timp pana atunci si abia inaintea intervalului vom stii ce procentaj este, dar este bine ca lumea sa fie pregatita tot timpul inclusiv cei de la situatii de urgente in jurul datei de 28 octombrie si sa comunice cu institutiile de cercetare ale statului in caz ca apar semnale ca ar fi posibil acest lucru”

Conform Playtech, nu este antedatat:

Cutremurul din octombrie, prevăzut în august? Mesajul viral care îl anunța

In 24 octombrie, Seismic Center – Predictie si alerta cutremur au mai postat:

https://ro-ro.facebook.com/cutremur.vrancea/posts/1176041345884429?__tn__=K-R

Adica:

“Gradul maxim de intensitate pentru intervalul orar 01:20 – 06:00 AM in intervalul 27/10 – 06/11 este de max. 5.7 MR pentru Vrancea, deci stam linistiti in acest interval orar. Continuam calculele fortelor trigger-ului de degajare pentru celelalte intervale orare, probabil la noapte terminam 20 PM – 01:20 AM si tot asa…”

Nu stim cine sunt cei de la Seismic Center – Predictie si alerta cutremur.

Cititi va rugam si:

OBSERVAȚII din timpul CUTREMURULUI din 28 octombrie

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Oricine dintre dumneavoastră se poate întoarce în timp în cronologia lui de pe Facebook și să aducă modificări în text și fotografii. Simplu și eficient să faci predicții!

    1. Peste doar cativa ani va fi tehnic posibil ca sa se rescrie istoria automat. O data cu dezvoltarea inteligentei artificiale si accesul on-line in mediul virtual se pot putea introduce / scoate evenimente petrecute in trecut. O lume orwell-iana la fel ca in 1984 cand istoria se rescrie pentru a legitima actiunile conducatorilor din prezent. Ideea nu este noua asadar numai ca peste putin timp devine posibila aplicarea ei.

  2. Propaganda new-ageista de doi bani.
    “Canonul de rugăciune către îngerul păzitor al vieții omului” invata altceva.

    Cântarea 3:

    Irmos: Doamne, Cel ce ai făcut cele de deasupra crugului ceresc…

    Ființă am din amestecătură de pă­mânt, de tină și de țărână, pentru aceasta de pământ m-am lipit. Ci, o, folosito­rul meu, îndreptătorul și izbă­vi­torul meu, întoarce pofta mea către cele cerești.

    Ziua și noaptea cu faptele mele cele rele te amăgesc, te mâhnesc și te în­tărât; dar, te rog, nu sta departe de mine, ci ajută-mă spre a mă îndrepta.

    Supus sunt grijii și mâhnirii, că ne­po­căit și neîndreptat petrec. Pentru aceas­ta dăruiește-mi să mă pocăiesc cu adevărat și să te bucur pe tine, păzitorul meu.

    Slavă…

    Cel ce vezi fața cea de nevăzut a lui Dum­nezeu, Care șade în ceruri și se uită pe pământ cu gândul și-l face pe el de se cutre­mură, pe Acela roagă-L să mă mântuiască, sfinte îngere.

    Și acum…, a Născătoarei de Dumnezeu:

    Minte, cuget și cuvânt, harul lui Dumnezeu am luat, ca, pe Stăpânul cu­noscând, cu fapte bune să-L cinstesc; iar eu, cu patimile ocă­rând ha­rul, pe Stă­pânul am defăimat, stă­până, miluiește-mă.

  3. Cuviosul Simeon cel nebun pentru Hristos şi Sfîntul Ioan Pustnicul
    (21 iulie)

    Cuviosul vedea de asemenea mai înainte, cele ce erau să fie şi pe toate le spunea la alţii. Cînd s-a întîmplat marele cutremur de pămînt din care pricină a căzut şi Antiohia, pe vremea împărăţiei lui Mavrichie, atunci multe zidiri s-au sfărîmat în cetatea Emesei. Cu multe zile înainte de aceea, stareţul, în nebunia sa, a luat din şcoală un bici de piele împletit şi, alergînd prin cetate, bătea stîlpii de piatră prin care se sprijineau zidirile şi la fiecare stîlp zicea: “Domnul îţi porunceşte să stai tare!” Mergînd la un alt stîlp, i-a zis: “Tu nici să stai, nici să cazi”. Deci, cînd s-a întîmplat cutremurul de pămînt, toţi acei stîlpi, pe care sfîntul îi bătuse, poruncindu-le să stea, au rămas întregi şi nemişcaţi, iar unii au căzut cu casele care erau pe ei şi s-au sfărîmat în bucăţi. Iar stîlpul acela către care sfîntul a zis: “Tu nici să stai, nici să cazi…!” acela a crăpat în jumătate de sus pînă jos şi, plecîndu-se puţin, stătea. De aceea, cînd sfîntul bătea acei stîlpi, poruncindu-le să stea, poporul socotea că aceea o făcea din nebunie. Însă după ce a văzut că acei stîlpi au rămas nemişcaţi şi nevătămaţi de cutremur, mulţi au cunoscut că şi cutremurul, era vestirea proorocească a nebunului.

    http://paginiortodoxe.tripod.com/vsiul/07-21-cv_simeon_si_sf_ioan_pustnicul.html
    https://doxologia.ro/canon-cantari/canonul-de-rugaciune-catre-ingerul-pazitor-al-vietii-omului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button