X

Cutremur de 4,4 grade în Gorj

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vineri, 17 februarie, 2023, la ora 11:11:41 (ora României), s-a produs în Oltenia, Gorj ,un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4. 4, la adâncimea de 15 km, anunță Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs la 104km NV de Craiova, 107km SV de Sibiu, 139km V de Pitesti, 165km SE de Timisoara, 184km SE de Arad, 184km S de Cluj-Napoca, 201km V de Brasov, 214km E de Belgrade, 218km E de Zemun, 224km NE de Nis.

Sute de replici după seismul de marți

Seismul de marţi din judeţul Golj, cu magnitudine 5,7, a fost cel mai mare produs vreodată în zona respectivă. INCDFP anunța joi că seismul din data de 14 februarie a produs până în prezent 315 replici.

Cea mai mare replică s-a produs joi, la ora 3:07, la o adâncime de 10,8 km, şi a avut magnitudinea de 4,2 ML, intensitatea macroseismică epicentrală IV.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Doar se aseaza acum, muntele. Are o mica gropita sub el, asa cam cat vreo 10 munti in diamtru si adanca cam cam cat au putut fora “investitorii”. Cativa ani si se aseaza de tot. Cred ca se va duce cateva sute de metrii in jos. Cred ca, dupa ce se aseaza de tot, muntele de acolo din Gorj o sa devina teren arabil. Ar trebui anuntat Daia sa pregateasca niste tractoare pentru araturile de primavara.
    Dar stiti, “specialistii” nu stiu, nu inteleg, nu pricep, cum de …. extraordinar… fantastic… asa ceva n-am vazut, …. vai cu se poate… stati sa ne uitam.
    Baaa, e doar exploatarea gazelor de sist. Seismul din Turcia a antrenat grotele de sub muntii Gorjului, grote ramase in urma exploatarilor de gaze de sist. La fel s-a intamplat si in Croatia si Bulgaria.
    Dar specialistii, specialistii nu pricep cum de. Desigur ca se fac ca nu pricep fiindca ei au inteles asta imediat dupa primul cutremur din Gorj. Fac pe prostii ca asa li s-a spus, caci exploatarea gazelor trebui sa continue iar oaia trebui sa doarma bine … asta pana pleaca cu munte cu tot.

    1. Tu ai citit comentariul ? Seismul din Turcia a antrenat grotele de sub muntii Gorjului, grote ramase in urma exploatarilor de gaze de sist. La fel s-a intamplat si in Croatia si Bulgaria.
      Grotele existau de mult timp. Cutremurul din Turcia doar a distrus echilibrul precar in care se aflau, iar acum MUNTELE SE PRABUSESTE, BREEE. Dar asta o stie orice specialist, numa ca doar incearca sa faca pe prostii si se fac ca ploua. La’s ca exista Judecata de Apoi si acolo n-o poti da cotita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button