X

[VIDEO] Cutremurul din Maroc a fost provocat de tehnologia HAARP

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Semn de rău augur? Luminile captate pe cerul marocan înainte de cutremurul devastator sunt similare cu cele observate în Turcia. 

Cutremurul catastrofal care a lovit Marrakech și zonele învecinate în Maroc , vineri seară, s-a soldat cu peste 2.000 de morți. Pe măsură ce numărul victimelor crește, autoritățile caută imagini de supraveghere care surprind fiecare moment care a precedat, în timpul și după acest dezastru.

Dezvăluiri recente arată camere de securitate din clădirile orașului care surprind explozii ciudate de lumină albastră pe cer, cu aproximativ trei minute înainte de puternicul cutremur. Cauza acestui fenomen este cunoscută ca fiind provocată de tehnologia HAARP.

Seismul cu magnitudinea de 7, conform Centrului Marocan pentru Cercetare Stiintifica si Tehnica (6,8 conform Serviciului Seismologic American), este cel mai puternic inregistrat vreodata in Maroc. Cutremurul s-a soldat cu cel putin 2.012 de morti si 2.059 de raniti, dintre care 1.404 sunt in stare foarte grava, a anuntat sambata seara Ministerul de Interne.

Provincia Al-Haouz, unde a fost localizat epicentrul cutremurului, este cea mai indoliata, cu 1.293 de morti, urmata de provincia Taroudant cu 452 de morti. In aceste doua zone situate la sud-vest de orasul turistic Marrakech, sate intregi au fost distruse de cutremur.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button