X

Bruxelles, locul unde n-ai voie să vorbești dacă ești suveranist!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un eveniment conservator care s-a desfășurat în capitala Belgiei – NatCon – a fost sabotat, în mod ilegal, de poliția belgiană, la ordinele primarului socialist al orașului.  Motivul indicat? „Nu se putea asigura protecția evenimentului”, în contextul în care erau anunțate contraproteste violente ale activiștilor de stânga.

Mai exact, ce s-a întâmplat: participanților la acest eveniment li s-a interzis accesul, după o anumită perioadă de timp, la ordinul primarului Bruxelles-ului. Cam așa arată Europa dorită de ei, de globaliștii lui Ursula von der Jaf. Un continent în care libertatea de expresie este călcată în picioare, o Uniune în care nu contează ce vrei și ce gândești, atât timp cât îndrăznești să ai o altă opinie față de clasa conducătoare. Un fel de comunism de rit nou, pe care birocrații de la Bruxelles vor să ni-l bage pe gât cu forța.

De aceea este important să trimitem patrioți în Parlamentul European. Oameni cu coloana vertebrală, care se vor lupta pentru drepturile românilor și ale europenilor. Gata cu experimentele, gata cu politica pumnului în gură! Voința populației trebuie respectată!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Nu mai trimiem nici un patriot nicăieri !!! România trebuie sa iasă din această organizație teroristă, antistatala satanica și teroristă și gata !!!! Gata !!!! Ne-am saturat !!! Nu avem ce căuta într-o asemenea organizație care ne fură resursele, ne pune sa plătim taxe uriașe fără sa beneficiem de nimic, ne atacă statul unitar, suveran și indivizibil, credința, biserica, familia, economia, ne umilește și ne consideră sclavi în țara noastră. România aparține doar poporului român, nu minorităților, nu Bruxelles – ului, nu poate fi condusă decat de români, pentru români și nu trebuie sa mai acceptăm această sclavie și trebuie să ieșim din această organizație imediat !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button