X

TIRANIE MEDICALĂ: Statul răpește un copil vindecat de cancer, după ce părinții au renunțat la tratamente suplimentare pe bază de chimioterapie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tiranie medicală! Statul răpește un copil vindecat de cancer, după ce părinții au renunțat la tratamente suplimentare pe bază de chimioterapie

Mass-media este de partea instituțiilor medicale, în timp ce utilizatorii de internet îi sprijină masiv pe părinți

Kelen McBreen | Infowars. com – 1 mai 2019

Joshua McAdams și Taylor Bland-Ball au fost arestați, și se confruntă cu acuzații de neglijare a copilului lor, pentru că au optat pentru a opri tratamentul chimioterapeutic recomandat de medic pentru fiul lor Noe, după ce acesta nu mai avea cancer

Cuplul din Florida susține că Noe că nu mai avea cancer de mai bine de două săptămâni după ce a trecut prin două runde de chimioterapie, în special vincristină, dar medicii de la Spitalul de Copii Johns Hopkins din Sankt Petersburg, Florida au dorit să continue chimioterapia împotriva dorinței părinților.

“Am plecat din spital – fără a mai exista celule canceroase,” a scris Bland într-un post pe facebook pe 16 aprilie.

De asemenea, ea a dat detalii despre regimul folosit pentru vindecarea lui Noe, care a suferit de leucemie limfoblastică acută:

Pentru cei care au întrebat, am făcut două runde de chimioterapie, în special vincristina, pentru că ei pot obține un ordin judecătoresc medical pentru a vă obliga să faceți (n.t. chimioterapia) oricum, pentru un copil care are diagnosticul lui, am folosit de asemenea rozmarin, complexul de vitamine B, inclusiv B17, o dietă complet alcalină, extract de plante pentru ficat /rinichi/vezica biliară /sânge, argint coloidal zilnic, doze mari de vitamina C, colagen, ceai din ciupercă Reishi și coji de grapefruit, și laptele matern!

 

https://www.facebook.com/taylornbland1/posts/2296756743721964

După ce pe 22 aprilie spitalul a anunțat poliția că părinții nu s-au prezentat pentru chimioterapia “necesară”, biroul șefului poliției din Hillsborough a dat o declarație în care se spunea “COPIL DISPĂRUT AFLAT ÎN PRIMEJDIE!

“Pe 22 aprilie 2019, părinții nu au reușit să aducă copilul la procedura medicală necesară din spital. De asemenea părinții au refuzat să urmeze tratamentul medical de care copilul are nevoie pentru salvarea vieții,” s-a spus în declarație.

Organele care au aplicat legea, au încercat de asemenea să-l descrie pe tată ca fiind potențial periculos, deoarece ar putea avea o armă, ceea ce ar fi legal, pentru că McAdams nu este un criminal.

“Părinții ar putea avea în desfășurare acuzații penale pentru neglijarea copilului lor. Vă rugăm să fiți precauți, deoarece tatăl este potențial înarmat”, au spus ei.

După ce a fost condamnată în mai multe state, familia a fost localizată luni în Kentucky, iar biroul șefului poliției a adăugat o actualizare spunând: “Copilul are nevoie de îngrijiri medicale, dar desfășurate in condiții de siguranță. Mulțumesc comunității pentru că ne-a informat.”

https://www.facebook.com/HCSOSheriff/posts/2152355724800046

Mass-media locală a urmat exemplul și s-a alăturat guvernului, scriind titluri precum “Endangered 3-year-old who needs medical treatment found in Kentucky” și “Missing Florida toddler in need of ‘lifesaving medical care’ found in Kentucky.”

DailyMail a declarat în mod incorect că părinții “au refuzat să-l ducă la spital pentru chimioterapia care i-ar fi  salvat viața, și în schimb au optat pentru tratamente pe bază de plante”, în timp ce Noe a primit atât chimioterapie, cât și tratamente pe bază de plante.

Cateva din miile de comentarii la postarea de pe Facebook a Hillsborough County Sheriff’s

După ce cuplul a fost arestat, Noe a fost predat Serviciilor pentru Protecția Copilului, și, conform relatărilor, i s-au oferit îngrijiri medicale, deși nu este clar despre ce îngrijiri este vorba.

Într-un post de pe Facebook, marți, prietena familiei Desirae Sarah, a transmis o actualizare în numele lui Bland și McAdams, spunând: “Sunt în prezent în KY într-un spital. Taylor, Joshua și Noe împreună. Lui Noe i s-au făcut toate testele și rezultatele au fost PESTE MEDIE. El este viguros, și nu a mai fost diagnosticat cu cancer.. ”

“Cam peste o oră Noe se va întoarce în Florida cu avionul. Statul Florida îl va lua pe Noe în custodie. Ei vor avea o înfățișare în instanță în acest sens în viitorul apropiat, pentru a se determina ce se va întâmpla în continuare. Taylor și Joshua se vor întoarce curând după aceea, de îndată ce vor rezerva bilete de avion”, a scris Sarah.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205846330353060&set=a.3539285736459&type=3

Tocmai am vorbit cu această frumoasă doamnă și mi s-a cerut să spun care sunt noutățile! Sunt în prezent în KY într-un spital. Taylor, …
Postat de Desirae Sarah marți, 30 aprilie 2019

Câteva ore mai târziu, Bland a postat o imagine pe Facebook cu un mesaj lung în legătură cu condițiile proaste ale spitalului din Kentucky în care au fost trimiși.

“După ce ne-am plâns de faptul că i-au pus în spital bandajul atât de strâns, încât i-au tăiat circulația, am găsit o seringă veche plină de sânge sub pat, un șurub ascuțit în fața ușii, iar băile au rămas pline de urină și fecale pe podea, timp de câteva ore după ce am menționat acest lucru”, a dezvăluit ea. “Aceștia sunt furnizorii care au grijă de copilul nostru, pe care trebuie să-i aclamăm orbește”.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2319681594762812&set=a.261061693958156&type=3

Copilul meu dulce a adormit la pieptul meu pentru ultima oară înainte să fim escortați din spital…
Publicat de Taylor Bland marți, 30 aprilie 2019

Miercuri după-amiază în Florida, procedurile judiciare pentru părinți au fost amânate până vineri, deoarece reprezentanții spitalului “Johns Hopkins” nu doresc ca procedura să beneficieze de o expunere mediatică.

“Spunem: lăsați-i să intre. Avem libertatea presei”, a anunțat Bland pe Facebook. “Scuza lor este că informațiile despre sănătatea copilului sunt private. Stai puțin te referi la informația medicală care deja explodase în toată mass-media atunci când era în pericol” ??? ”
“Nu avem nici un răspuns cu privire la locul unde se află copilul nostru, ce (tratament) a primit, cine are grijă de el”, a remarcat Bland.

https://www.facebook.com/taylornbland1/posts/2320667237997581

Soluționarea în instanță a problemei noastre au fost amânată până vineri, la ora 13:00, pentru că reprezentanții spitalului nu doresc expunere mass-media …

Publicat de Taylor Bland miercuri, 1 mai 2019
Un eveniment care să arate sprijin pentru Noe și familia sa va avea loc sâmbătă, 4 mai, la Spitalul de copii “Johns Hopkins” din Saint Petersburg, Florida, fiind creeat un fond, pe baze juridice, pentru cei care doresc să doneze.

WFLA News Channel 8 a adus informații despre această poveste care se află în desfășurare, în videoclipul de mai jos:

https://www.facebook.com/WFLANewsChannel8/videos/427492507984692/

Fox 13 Tampa Bay:

 

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

    1. Andra, tocmai ti s-a prezentat un caz din cel mai necorupt sistem din lume :)

      Acuma, eu prefer coruptia de la noi decat corectitudinea americaneasca.
      Intr-un sistem corupt te mai poti misca, in unul “corect”, nu.
      O sa vezi tu ca cele mai corecte si incoruptibile vor fi masinile. vezi “Ora 25” – Virgil Gheorghiu. Cand vei fi evaluata de masina, cand masina va decide in privinta ta, o sa fii foarte fericita :)

  1. https://www.realitatea.net/dieta-alcalina-sanatate-alimente_2178202.html
    “Dieta alcalină presupune că multe boli, printre care cancerul și bolile autoimune sau anumite procese inflamatorii din corp sunt cauzate de aciditatea sângelui – ph-ul corpului, care, de la mâncare nesănătoasă și plină de chimicale, devine mai acid.

    O anumită dietă, bazată în mare pe fructe și legume, se pare că ar alcaliniza (reduce aciditatea) sângelui și asta ar ajuta la însănătoșirea organismului. Potrivit adepților, dieta alcalină ajută la pierderea în greutate, dar și la reducerea simptomelor artritei, sau la lupta cu anumite tipuri de cancer.”

    Mai mult la link.

  2. Andra, cat de mult v-ati dori ca in Romania sa nu mai aveti parte de servicii medicale corupte?

    Exista o solutie, nu e usoara, dar depinde cat de mult isi doresc romanii asta. Majoritatea nu isi doresc sa plateasca 1 leu lunar pentru ca un astfel de portal sa poata functiona.

    Ca aceasta solutie la care ma refer sa se implineasca e nevoie de 1 leu pe luna de la fiecare cititor al portalului pentru o perioada limitata de timp. Poate 1 leu si 50 de bani. N-am facut calculele exact dar suma e derizorie. Si ar fi o suma cheltuita absolut in mod transparent.

    1. Ai dreptate în privința portalului…mi-ai adus aminte că am promis ceva, de care mă voi ține de cuvânt!
      În privința sănătății, să știi că se virează un purcoi de bani DAR…prin șmecherii financiare zboară unde nu trebuie plus legile alambicate care pun frână celor care vor să facă investiții, să cumpere aparatură medicală, să-și țină/susțină personalul medical ca să nu mai zboare afară din țară, etc…politicul e de vină și toți imbecilii de la ”sănătate” – i-a durut la bască de sistem, ce-a făcut unul bun, a venit altul și a dărâmat că deh! era din opoziție, nu era fârtat de-al lui…tot felul de cretinisme, la fel ca și în învățământ!
      E FĂCUT SPECIAL CA, ATUNCI CÂND SUNT TRAȘI DE MOȚ, SĂ SPUNĂ CĂ TOCMAI LEGILE FĂCUTE DE EI, NU-I LASĂ! POFTIM PARADOX!
      PĂI, NU LE-AI FĂCUT TU? DEZLEAGĂ NODUL SAU TAIE-L, CA ALEXANDRU MACEDON ȘI DĂ DRUMUL LA TREABĂ!

      Andra are dreptate, sistemul este varză și NU se vrea să se pună la punct, pe picioare….decent!
      Iar încep să mă enervez….uite pentru asta trebuie să se facă scandal iar cei care urlă pe stadioane, să-și probeze plămânii urlând la idioții care ne conduc, SĂ-ȘI FACĂ TREABA, NU SĂ AI SENTIMENTUL CÂND TE DUCI LA SPITAL CĂ TE DUCI ÎNTR-O ANTICAMERĂ A MORGII SAU, TE VINDECĂ DE BOALĂ, DAR IEI ÎN SPATE ALTELE…INTRA-SPITALICEȘTI!

  3. Haideti sa nu fim ipocriti,sub masca de “binefacatori” multi dintre medici au fost racolati ,bineinteles nu pe gratis ,in solda “noii oranduiri” globaliste.Ma uit cum multi dintre noi am ramas ancorati in vechea mentalitate romano-orientala a plicului.Nu mai e suficient.Zelul cu care acesti oameni,de altfel cu o educatie superioara omului de rand,promoveaza vaccinuri de o provenienta incerta ,asazise medicamente care transforma pacientii in cobai,nenumarate “simpozioane” in hoteluri de 7 stele in care se glorifica sarlatania cu produsele multinationalelor nederanjate de nici o autoritate a statelor”partenere” ma face sa cred ca o buna parte a corpului medical a devenit oameni de afaceri.Omului de rand ii ramane doar solutia cumpatarii si educarii urmasilor sa urmeze o viate rationala.Dar ce sa faci cu romanii care se uita toata ziua la televizor,iar cand moare o cunostinta la 50-60 de ani de cancer spun un ipocrit “Dumnezeu sa-l ierte ” convinsi ca nu li se poate intampla lor sau copiilor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button