X

Președintele Serbiei la 25 de ani de la agresiunea NATO împotriva Iugoslaviei: Timp de 78 de zile, ne-au distrus țara

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele sârb Aleksandar Vučić a declarat, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la începutul agresiunii NATO împotriva FR Iugoslaviei, că, în ciuda tuturor, Serbia trăiește, trezită, mai puternică, mai curajoasă, sfidătoare și liberă și că libertatea nu va fi niciodată luată. departe de ea.

Vučić a reamintit pe contul de Instagram al buducnostsrbijeav că astăzi se împlinesc 25 de ani de la începutul agresiunii NATO și că 19 dintre cei mai puternici și mai puternici au atacat Serbia, fără niciun drept și pentru prima dată fără o decizie a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite.

„Timp de 78 de zile, ne-au distrus țara. Au ucis copii. Au tăiat teritoriul în bucăți. Cu toate acestea, în ciuda tuturor, Serbia trăiește. Trezită. Mai puternică. Curajoasă. Sfidătoare. Și mai presus de toate, liberă. Libertatea este mai mult decât aer, libertate. nu ne va fi luat niciodată Serbia va trăi!”, a spus Vučić.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button