X

Musk vrea “valul roșu” în America

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Antreprenorul american Elon Musk, în ajunul alegerilor prezidențiale din SUA, a anunțat că nu va mai susține Partidul Democrat.

„Am votat 100% democrat acum câțiva ani. Acum cred că avem nevoie de un val roșu sau America se va termina”, a scris Musk pe rețelele de socializare.

Roșul este culoarea Partidului Republican, în timp ce albastrul este asociat cu democrații. „Valurile albastre” și „valurile roșii” sunt folosite pentru a descrie ce partid conduce la alegeri.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Bine măi, ii vedeti pe Plăvan, pe DonaldDucxk, pe Ielon și pe micron și nu ziceți nik de atentatul de la Moskau, unde au pierit atâția nevinovați?! Sau îl urâți întratât pe Vladimir, că nu-l băgați în seamă, orice ar fi…?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button