X

George Simion: Suveraniştii sunt de fapt ultimii democraţi ai Europei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele AUR, George Simion, a spus că formațiunea sa se opune noului Pact al Migrației adoptat de Parlamentul European. 

Deputatul a făcut aceste declarații într-o întâlnire a AUR cu simpatizanții de la Cluj.

„Parlamentul European a adoptat o rezoluție prin care România și celelalte state europene sunt obligate să primească migranți, să le ofere locuințe și alte facilități.

AUR, partidul LEGA, Fratelli d Italia și alte partide din Europa spun „Nu” acestor impuneri”, a declarat Simion.

Liderul AUR a spus că partidul se opune și educației LGBT din școli și legislației care urmărește să legalizeze transgenderismul sau căsătoriile între persoane de același sex. Ieri, 11 aprilie, Parlamentul European a adoptat o rezoluție care urmărește instituirea dreptului la avort la nivelul UE pentru „femei și persoane” și care promovează educația sexuală în școli.

„De ce suntem numiți „extremiști”? Pentru că spunem „Nu”.

Nu vrem ca ai noștri copii, la vârsta de 8 ani, să se decidă dacă vor să fie băiat sau fată și să poată să facă operație de schimbare de sex, atunci.
Acum 10-15 ani, părea o nebunie, că nu vom ajunge acolo. În Grecia, unde Biserica Ortodoxă are o forță importantă în societate, a legalizat în Parlament, cu voturile unui guvern așa-zis conservator, adopțiile de copii pentru cuplurile LGBT. Noi spunem „NU” la așa ceva”, a mai zis Simion.

În ceea ce privește viitorul Uniunii Europene, George Simion a declarat că aceasta trebuie să revină la a fi un spațiu economic comun, nu unul ideologic, în care Comisia Europeană și Parlamentul European le impun statelor membre ce să facă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Sunt total de acord cu poziția AUR, pentru că este și poziția mea față de migrație, educație LGBT în școli și alte aberații pe care ni le bagă pe gât cu forța UE – aberații progresiste venite din America. Este un abuz din partea UE! Nu înțeleg de ce (mai) îndurăm ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button