X

Finlanda: Acordul de apărare cu Statele Unite va limita suveranitatea țării

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un grup de lucru din Finlanda a concluzionat că acordul de apărare cu Statele Unite (DCA) va limita suveranitatea țării, a declarat Ministerul finlandez de Externe , care conduce grupul.

„Prin urmare, pentru ca parlamentul să ia o decizie de aprobare a acordului, va fi necesară o majoritate de două treimi”, a adăugat departamentul.

Finlanda, care a aderat la NATO, a semnat în decembrie un acord cu Statele Unite care prevede staționarea de trupe pe teritoriul său.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button