X

Milițiile irakiene amenință: Dacă nu se ajunge la un acord cu privire la retragerea forțelor americane, americanii vor părăsi Irakul în sicrie, iar noi vom umili administrația Casei Negre

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Milițiile irakiene vor ataca armata americană dacă președintele american Joe Biden nu retrage trupele din statul din Orientul Mijlociu, a declarat pentru Newsweek șeicul Mohammed al-Tamimi, secretarul general al organizației, Failak al-Waad al-Sadiq.

„Dacă nu se ajunge la un acord cu privire la retragerea forțelor americane, americanii vor părăsi Irakul în sicrie, iar noi vom umili administrația Casei Negre ”, a spus al-Tamimi. Potrivit acestuia, Statele Unite vor vedea ce este rezistența reală și care sunt capacitățile ei în Irak. Failak al-Waad al-Sadiq a avertizat că milițiile au drone inteligente și rachete cu rază lungă de acțiune.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Bineee !!!! Venim și noi sa – i dam 2 pumni în gura și un șut în partea dorsala
    partenerului strategic care ne – a coborât de la statutul de colonie la acela de teritoriu aflat sub ocupație străină care plătește tribut !!!!

  2. România a fost transformata de către NATO și UE din colonie în teritoriu aflat sub ocupație militara străină. Astfel ca toate resursele ne vor fi luate și exploatate de către străini, asa cum este gazul din Marea Neagra, care va fi exploatat și redirecționat către Germania și Franța, Austria, dar și tot ce mai au nevoie occidentalii din acest teritoriu. De asemenea, taxele și impozitele romanilor și ale firmelor românești vor fi mărite la ordinul Bruxelles – ului și al FMI – ului, în timp ce corporațiile străine vor fi intangibile și nu vor fi impozitate. Și bineînțeles cireașa de pe mort, vor veni mai mulți militarii americani și străini pe cheltuiala statului antiroman și se vor înființa și moderniza baze militare străine tot pe cheltuiala statului falimentar antiroman.

  3. Ortodoxinfo , voi știți de ce nu mai apar comentariile ?? S-au dus in spam s-au nu au fost aprobate de cenzura sistemului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button