X

Harta din 1588 cu Polul Nord în centru

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Click dreapta, alegeti “Open link in the new tab” si in noul tab faceti “+”. Harta din 1587, 9 picioare in diametru. Foto: https://www.reddit.com/r/geography/comments/8es4x5/largest_early_world_map_montes_10_ft_planisphere/

Nu toate hartile din acea vreme aratau astfel. Iata una din 1594. Foto: https://www.raremaps.com/gallery/detail/5635/orbis-terrarum-typus-de-integro-multis-in-locis-emendatus-au-plancius

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Daca pamantul nu e plat,atunci cum vedem cerul ca o cupola(o observatie simpla) deoarece stim ca daca si terra ar fi glob(sfera,bila) atunci potrivit unei chestii elementare de geometrie cerul ar fi paralel permanent cu pamantul,ca o sfera ce include alta sfera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button