X

MIRACOLUL CELOR 4. O mama, care a ignorat sfatul medicilor de a-i avorta pe doi dintre cvadrupleți și a-i lăsa pe ceilalți doi să supraviețuiască, vorbește despre bucuria începerii școlii

de null
Cvadrupleții așteaptă împreună, cu nerăbdare, prima lor zi de preșcolari

MIRACOLUL CELOR 4.  O MAMĂ, care a ignorat sfatul medicilor de a-i avorta pe doi dintre cvadrupleți și a-i lăsa pe ceilalți doi să supraviețuiască, vorbește despre bucuria începerii școlii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Grace Slattery, în vârstă de 35 de ani, a povestit cât este de încântată, deoarece cei patru copii, sănătoși, sunt pe punctul de a începe școala.

Lui Grace Slattery, de 35 de ani, din County Limerick, Irlanda, i s-a oferit să-i avorteze pe doi dintre copiii ei, de vreme ce medicii i-au considerat ”risc ridicat”.

Dar, după ce a pierdut deja patru copii, nu a putut suporta să suprime încă doi și a refuzat să asculte sfatul medicilor, dat fiind că avea 17 săptămâni de sarcină.

Acum, tânăra de 35 de ani a povestit cât este de încântată, deoarece cei patru copii ai ei, sănătoși, sunt pe punctul de a începe școala.

După trei ani de luptă cu infertilitatea, Grace și soțul ei, James, în vârstă de 37 de ani, au fost uimiți când au descoperit că au conceput în mod natural cvadrupleți.

Grace a reușit să țină sarcina cu cvadrupleții până a ajuns la 32 de săptămâni, iar Amelia, Lily-Grace, Mollie și Lucas au fost născuți având greutatea între 2 și 4 livre (0,9 – 1,8 kg).

Și în ciuda faptului că Amelia s-a născut cu organele plasate într-un loc greșit, acum este la fel de sănătoasă ca ceilalți trei.

Șansa de a concepe cvadrupleți, fără un tratament de fertilitate, este una la 700.000.

Grace Slattery cu cvadrupleții Amelia, Mollie, Lily and Lucas
Grace Slattery a povestit cât este de încântată, deoarece cei patru copii încep școala.

Cvadrupleții inseparabili nu mai pot aștepta să înceapă orele ca preșcolari și sunt pregătiți să poarte uniformele lor asemenea.

Grace a spus: ”Sunt cu siguranță micile (noastre) minuni și încă nu putem să credem că am avut patru copii dintr-o dată.”

”Toți iubesc școala și, deoarece acolo poartă o uniformă, acum este mult mai ușor, deoarece încercând să mă gândesc la patru ținute pentru ei în fiecare zi mi-ar lua mult timp.”

”Ei vor fi în aceeași clasă la școală și, când sunt împreună, sunt inseparabili”.

Grace a decis să cumpere 10 uniforme școlare, pentru a se asigura că Amelia, Lily-Grace, Mollie și Lucas au suficiente pentru a le folosi în fiecare săptămână
Grace a spus că cei patru copii ai ei sunt ”așa obraznici”, cu personalități individuale

Ea a spus: ”Nu puteam fi mai mândră de cvadrupleți și este uimitor să-i văd în uniformele școlare.”

”Când am rămas gravidă în mod natural cu cvadrupleți, nu am putut să cred, după ce am luptat timp de trei ani și am suferit patru avorturi.”

”Nu ne-am putut permite FIV și atunci când testele au arătat că nimic nu este în neregulă, am fost derutată de ce nu pot avea copii”, a spus mama celor patru.

”M-am simțit pe lună când s-au născut cvadrupleții, în mai 2014 și, în ciuda faptului că mi s-a oferit să-i avortez pe doi, înainte ca ei să se nască, chiar și atunci când erau considerați ca fiind de mare risc, am decis să lăsăm soarta să decidă”.

Fotografie a copiilor miracol, când erau bebeluși

Grace a povestit cum fiecare dintre copii are expresiile lui individuale, Lucas fiind puțin mai rezervat decât surorile sale.

Ea a spus: ”Viața este agitată cu cvadrupleți, dar nu am schimba-o pentru nimic în lume, căci ne-a făcut să ne dăm seama că familia noastră este acum completă.”

Părinții se pregătesc acum pentru viața școlară și au cumpărat 10 uniforme școlare pentru a se asigura că copiii au destule de purtat în fiecare săptămână.

Grace a adăugat: ”Îmi va fi dor de ei până când se vor întoarce la școală, dar va fi plăcut să am puțină liniște și pace după vară.”

”Mersul la școala va fi distractiv, deoarece este aproape imposibil să-mi țin ochii pe toți cei patru, dar cvadrupleții iubesc să-și facă prieteni noi, așa că știu că le va plăcea.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button