X

Leyen pierde sprijinul pentru șefia Comisiei Europene. 3 variante

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pierde încet sprijinul grupului conservator al partidelor europene (PPE) pentru un nou mandat la șefia CE și este probabil ca ea să fie înlocuită de premierul grec Kyriakos Mitsotakis, prim-ministrul croat Andrej Plenković sau președintele Parlamentului European Roberta Metsola, au declarat surse din topul politic al UE pentru Bild din Germania. 

După cum scrie ziarul, atât Plenković, cât și Mitsotakis și-au exprimat deja interesul față de oferta de a fi candidați pentru succesorul lui Ursula von der Leyen.

Sursele au afirmat că Von der Leyen nu are sprijin pentru o nouă candidatură pentru funcția de președinte al CE, chiar și în cadrul propriei Uniuni Creștin Democrate (CDU).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Fara nicio legatura dar important cred. Am scris un comentariu si nu vreau sa ma repet. Pentru cei interesati de solutii pentru cancerele galopante din ultima vreme, niste oameni au gasit solutii pe care si le permit si romanii. Puteti gasi acolo protocoalele in functie de stadiul bolii. Medicamentele se gasesc in farmacii veterinare la noi dar, daca aveti rabdare si cautati se gasesc si pe internet, tot la preturi acceptabile. Comentariul il gasiti la acest articol:

    Spirulina – ingredientul minune care scade riscul de deces cauzat de COVID-19 | ActiveNews

    Pentru cei care dintr-un motiv sau altul prefera sursa directa, iat-o aici: Suggested Fenbendazole PROTOCOLS for COVID-19 mRNA Vaccine-Induced Turbo Cancers – Forbidden Knowledge TV

    In comentariul meu mai dadeam si alte amanunte pe marginea problemelor cauzate de intepatura.

    In alt registru, pentru cei care vor o alta abordare, am cunoscut de curand un preot care a vindecat oameni in metastaza. Este parintele Ioan Florea de la Cornu Luncii (SV). Va dau tel sau: 0744 937 653. Eu din cate mi-am putut da seama parintele raspunde la probleme pe care omul nici nu stie ca le are…Dar le are, credeti-ma! Are enorm de multa rabdare sa asculte pe oricine. E nepot de-al parintelui Ilarion Argatu. Nu am motiv sa ii fac reclama pentru ca abia l-am cunoscut dar il recomand cu caldura!

    Doamne-ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button