X

Claudiu Târziu (AUR): A include în Carta drepturilor fundamentale aşa-zisul drept la avort este o oroare fără mărgini

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor, Claudiu Târziu, afirmă despre votul din 11 aprilie din Parlamentul European, privind includerea, în Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, a dreptului la avort că este ”o oroare fără margini”

”O oroare fără margini a fost votată de 336 de nesăbuiţi ai extremei-stângi şi aşa-zis liberali.  Din partea României, reprezentanţii PSD, USR, PNL şi REPER au fost cei care s-au declarat favorabili unei asemenea mârşăvii.”, a afirmat preşedintele CNC al AUR, potrivit unui comunicat oficial.

”O majoritate fără discernământ, profund ideologizată şi în răspăr cu viaţa şi valorile sale susţine includerea avortului în Carta drepturilor fundamentale a UE. Potrivit textului votat ieri de către elementele radicale şi pretins progresiste ale Parlamentului European, orice persoană va avea acces la avorturi sigure şi legale. În articolul 2 al acestei Carte pe care extremiştii o vor modificată, se precizează că orice persoană are dreptul la viaţă. Iată că, de fapt, potrivit acestor 336 de spirite rătăcite, nu chiar orice persoană are dreptul la viaţă. Ba mai mult, anumite persoane ar căpăta acest drept « fundamental » de a lua viaţa”, a susţinut Claudiu Târziu.

”După introducerea de către Franţa, în propria Constituţie, a pseudo-dreptului la avort, adică la ucidere, avem parte de încă o majoritate de sceleraţi, de această dată la nivel european, care acţionează pe acelaşi calapod. De când există un drept « fundamental » la ucidere? Avortul înseamnă moarte”, a mai declarat Claudiu Târziu, totodată candidat al AUR la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Sa vedem cat ii mai rabda Dumnezeu pe bestiile si satanele dambovitene! Eu cred ca, asta in care pruncuciderea e considerata drept fundamental si cea viitoare cu recunoasterea familiilor de bulangii si dreptul acestor mizerii umane de a adopta copii, vor fi ultimele masuri luate de bestii inainte de trimiterea lor de catre romani, la Arhitectul lor Suprem!

    1. Si inca ceva: BOR sau macar unii preoti si ierarhi, ar trebui sa-i afuriseasca, dupa modelul preotilor greci, pe toti aceea care au votat sau si-au pus semnatura pe un asemenea sacrilegiu!

  2. Partidele sataniste din asa zisa UE conduse de masoni, de vrăjitori, dar și cele din tarile europene care au aceeași conducere, își creează cadrul legal prin legi anticrestine, antiumane pentru instaurarea dictaturii și a luciferianismului ca religie a NOM. Aceasta organizație satanica trebuie desființată rapid pana nu va implementa aceste legi și directive aberante create special pentru a distruge tarile creștine și civilizația creștină.

  3. Doamne ajuta ! INCA o dovada ,ca produsul comunist ATEU ,a avut mare efect negativ aspra clasei politice ,fiind scoliti si hraniti de fii lui SATANA ,care au interzis si ORA DE RELIGIE A DOUA GENERATii .
    Bietii romani de atunci s-au compromis ,s-au pacalit lund ca ,, momeala ,, functii si salarii bine platite ,iata roadele ……
    Semnul clar ,al GUVERNLUI MONDIAL -ANTIHRIST ,prin legi vor distruge omenirea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button