X

Filmul “THE NEXT THREE DAYS” sau tu ce vei face pentru sotia ta, atunci cand Justitia greseste?

de null

In aceasta seara Pro tv transmite filmul “The Next Three Days”. Asa ca sa vorbim oleaca despre el.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Trailer:

https://www. youtube.com/watch?v=lti0vfCPZns

Un film cu Russell Crowe si Elizabeth Banks. Actiunea se petrece in SUA. Pe scurt, sotia este arestata si condamnata pe viata pentru o crima pe care n-a comis-o. Toate caile legale de atac au fost epuizate. Doar sotul o crede nevinovata.

Si sotul nu lasa lucrurile asa. Cauta solutii, intreaba, se zbate. Intra intr-o lume care ii era cu totul straina: cea a celor dinafara legii.

Iar daca cauti, gasesti solutii la orice si oameni care sa te invete. E tare greu dar trebuie sa te stradui. Caci, nu-i asa, iubesti sau esti umeras de lemn?

Organizeaza o evadare. Si reuseste. Dar greul nu s-a terminat. E el cu sotia si copilul impotriva tuturor. Sunt singuri contra unui sistem inarmant pana in dinti ce are la dispozitie toata tehnica Big Brother. E mintea lui contra mintilor multora. E planul lui contra protocoalelor institutiilor de forta.

Se termina cu happy end. Ajung toti trei in Venezuela.

Undeva intre secunda 7 si 8 a trailerului de mai sus se poate vedea imaginea diavolului:

Foto: http://imageshack.com/i/poSCdZqoj

hwy 61 e compania de productii Highway 61 Films, numita asa dupa Highway 61, o celebra autostrada americana.
Bob Dylan are un album denumit Highway 61 Revisited. Pe numele sau real Robert Allen Zimmerman, a primit in 2016 Premiul Nobel pentru literatura. E evreu si pare a recunoaste un pact cu diavolul:

VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL?

Dar autostrada e o legenda datorita istoriei lui Robert Johnson, care pentru a ajunge un maestru blues, a facut un pact cu diavolul la intersectia dintre autostrazile 61 si 49. A murit la 27 de ani, asta apropo si de:

Care-i treaba cu CLUB 27?

Asadar, filmul este facut de ei. De ce l-au facut, se poate discuta, insa oricum intrebarea din titlu ramane:

Tu ce vei face pentru sotia ta, atunci cand Justitia greseste?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Solutia cred ca este urmatoarea,cea din Apocalipsa Sfantului Ioan:”Cine duce in robie de robie are parte;cine cu sabia va ucide trebuie sa fie ucis de sabie.Aici este rabdarea si credinta sfintilor.”

  2. Apropo in legatura cu alt subiect.Am vazut pe youtube pe un canal care se numeste “aye aye”parca.Cel care are canalul acela cred ca e un nepomenitor din gruparea Sava-Staicu-Chirila.A pus astazi o postare in care Ierarhul Onufrie se roaga impreuna cu alti clerici din alte credinte.Nu stiu ce sa cred.E posibil sa fie o filmare veche.Nu stiu.Domnul redactor daca stiti ceva despre asta.Din ce stiam pana acum Ierarhul Onufrie este impotriva ecumenismului.Sau ma insel?Doamne,ajuta.

  3. M-a impresionat filmul. Nu din punct de vedere al artei cinematografice ci datorita continutului. La fel ca “Jocurile foamei”. Acesta e viitorul. Imi place sa cred ca as proceda la fel, dar am dubii ca as fi suficient de inteligent si curajos sa ns iau la tranta cu ditamai sistemul antihristic. Numai cu ajutor de sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button