X

“Avengers: Endgame” promovează primul personaj gay din Marvel

“A fost important pentru noi de vreme ce-am făcut patru dintre aceste filme, ne-am dorit un personaj gay undeva în acestea.”

Potrivit lui fanfiction, cele mai multe dintre filmele Avengers îşi iau palme peste faţă pentru normalitate. Dar în “realitate,” niciun film Marvel n-a promovat până acum un personaj queer … până la Avengers: Endgame. Şi nu, nu e Captain America spunându-i în final lui Winter Soldier cum îşi poate folosi braţul de metal.

Seducătorilor Endgame de mai jos, aţi fost avertizaţi!

În punctul culminant din primul act al filmului, Avengers-ii au încercat să fure Pietrele Infinity de la Thanos doar spre a descoperi că el le-a distrus. Thor îi taie capul titanului cu toporul Stormbreaker iar eroii care rămân se împăştie. Trec cinci ani, şi îl găsim pe Captain America conducând un grup de sprijin pentru cei ce-au fost lăsaţi în urmă după decimarea instantanee (snap) a populaţiei de catre Thanos.

Unul dintre membrii acestui grup de sprijin este un personaj anonim jucat de nimeni altul decât co-regizorul filmului Endgame – Joe Russo. Personajul împărtăşeşte o poveste despre cum s-a dus la prima sa întâlnire de după “snap”, explicând nonşalant că el şi iubitul lui – un alt bărbat – au plans amândoi înainte de sosirea ghiveciului.

Russo le-a spus celor de la Deadline că el şi cu fratele lui, co-regizorul Anthony Russo, au inclus personajul gay deoarece ei înţeleg importanţa reprezentării. “A fost important pentru noi devreme ce-am făcut patru dintre aceste filme, ne-am dorit un personaj gay undeva în acestea”, a explicat el. “Am simţit că e important ca unul dintre noi să-l joace, pentru a-i asigura integritatea şi pentru a arăta că este atât de important pentru producătorul filmului că unul dintre noi îl reprezintă. E un moment perfect, deoarece unul dintre lucrurile care este convingător pentru parcursul viitor al lui Marvel Universe este concentrarea pe diversitate.”

Împingerea spre diversitate poate continua în următoarea fază a lui Marvel. Despre următoarea producţie cu super-eroi The Eternals se zvoneşte că promovează un prim MCU super-erou gay. Până atunci, va trebui să continuăm să citim pornografia lui Tony Stark/Peter Parker…care e destul de tristă acum, considerând sfârşitul filmului Endgame…

Traducerea: Costin Ştirbu

Categorii
Filme
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

 1. Ultima nebunie LGBT: James Bond trebuie să fie TRANSGENDER
  https://www.activenews.ro/externe/Ultima-nebunie-LGBT-James-Bond-trebuie-sa-fie-TRANSGENDER-154058

  Ronaldo: sunt un gay cu mulți bani
  https://ro.sputnik.md/monden/20161121/10003870/ronaldo-gay-bani-fotbal.html

  Nepoata unui jucător gay șochează: ”Ştiu 7 fotbalişti homosexuali în Premier League”
  https://www.libertatea.ro/sport/nepoata-unui-jucator-gay-socheaza-stiu-7-fotbalisti-homosexuali-premier-league-1329773

  CUTREMUR în Premier League! Doi fotbalişti de top au recunoscut că sînt homosexuali
  https://www.fanatik.ro/cutremur-premier-league-doi-fotbalisti-de-top-au-recunoscut-ca-sint-homosexuali-14549347

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.