X

“Avengers: Endgame” promovează primul personaj gay din Marvel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“A fost important pentru noi de vreme ce-am făcut patru dintre aceste filme, ne-am dorit un personaj gay undeva în acestea.”

Potrivit lui fanfiction, cele mai multe dintre filmele Avengers îşi iau palme peste faţă pentru normalitate. Dar în “realitate,” niciun film Marvel n-a promovat până acum un personaj queer … până la Avengers: Endgame. Şi nu, nu e Captain America spunându-i în final lui Winter Soldier cum îşi poate folosi braţul de metal.

Seducătorilor Endgame de mai jos, aţi fost avertizaţi!

În punctul culminant din primul act al filmului, Avengers-ii au încercat să fure Pietrele Infinity de la Thanos doar spre a descoperi că el le-a distrus. Thor îi taie capul titanului cu toporul Stormbreaker iar eroii care rămân se împăştie. Trec cinci ani, şi îl găsim pe Captain America conducând un grup de sprijin pentru cei ce-au fost lăsaţi în urmă după decimarea instantanee (snap) a populaţiei de catre Thanos.

Unul dintre membrii acestui grup de sprijin este un personaj anonim jucat de nimeni altul decât co-regizorul filmului Endgame – Joe Russo. Personajul împărtăşeşte o poveste despre cum s-a dus la prima sa întâlnire de după “snap”, explicând nonşalant că el şi iubitul lui – un alt bărbat – au plans amândoi înainte de sosirea ghiveciului.

Russo le-a spus celor de la Deadline că el şi cu fratele lui, co-regizorul Anthony Russo, au inclus personajul gay deoarece ei înţeleg importanţa reprezentării. “A fost important pentru noi devreme ce-am făcut patru dintre aceste filme, ne-am dorit un personaj gay undeva în acestea”, a explicat el. “Am simţit că e important ca unul dintre noi să-l joace, pentru a-i asigura integritatea şi pentru a arăta că este atât de important pentru producătorul filmului că unul dintre noi îl reprezintă. E un moment perfect, deoarece unul dintre lucrurile care este convingător pentru parcursul viitor al lui Marvel Universe este concentrarea pe diversitate.”

Împingerea spre diversitate poate continua în următoarea fază a lui Marvel. Despre următoarea producţie cu super-eroi The Eternals se zvoneşte că promovează un prim MCU super-erou gay. Până atunci, va trebui să continuăm să citim pornografia lui Tony Stark/Peter Parker…care e destul de tristă acum, considerând sfârşitul filmului Endgame…

Traducerea: Costin Ştirbu

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Ultima nebunie LGBT: James Bond trebuie să fie TRANSGENDER
  https://www.activenews.ro/externe/Ultima-nebunie-LGBT-James-Bond-trebuie-sa-fie-TRANSGENDER-154058

  Ronaldo: sunt un gay cu mulți bani
  https://ro.sputnik.md/monden/20161121/10003870/ronaldo-gay-bani-fotbal.html

  Nepoata unui jucător gay șochează: ”Ştiu 7 fotbalişti homosexuali în Premier League”
  https://www.libertatea.ro/sport/nepoata-unui-jucator-gay-socheaza-stiu-7-fotbalisti-homosexuali-premier-league-1329773

  CUTREMUR în Premier League! Doi fotbalişti de top au recunoscut că sînt homosexuali
  https://www.fanatik.ro/cutremur-premier-league-doi-fotbalisti-de-top-au-recunoscut-ca-sint-homosexuali-14549347

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button