X

Premiile Oscar 2020: O lungă listă rușinoasă de predici progresiste

Premiile Oscar: O lungă listă rușinoasă de predici progresiste

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Noaptea trecută, după cum știe deja majoritatea planetei, s-au dat Oscarurile, cele mai „prestigioase” premii în „lumea filmului”. Ghilimelele de rigoare se explică prin faptul că unu la mână, vorbim de fapt despre niște premii obosite în care aceiași trei „mari” se bat pe spate de la an la an și doi, pentru că în ceremonia de aseară, a fost extrem de puțin care a avut legătură cu filmul în sine.

Noaptea trecută, după cum știe deja majoritatea planetei, s-au dat Oscarurile, cele mai „prestigioase” premii în „lumea filmului”. Ghilimelele de rigoare se explică prin faptul că unu la mână, vorbim de fapt despre niște premii obosite în care aceiași trei „mari” se bat pe spate de la an la an și doi, pentru că în ceremonia de aseară, a fost extrem de puțin care a avut legătură cu filmul în sine.

Starurile hollywoodiene au profitat de moment pentru a-și expune părerile politice. Comedianții Steve Martin și Chris Rock au fost cei care au deschis ceremonia cu niște poante profund penibile de genul „abia aștept să văd Joker („Glumeț”), am auzit că-i tare amuzant” sau „Nu știu, am impresia că lipsește ceva de pe lista de nominalizări pentru cel mai bun regizor”, la care Rock răspunde „Vagine?”, în ideea că de ce nu au fost mai multe femei regizor nominalizate, în numele drepturilor egale?

Unde tot Hollywood-ul s-a plâns că vai, are legătură cu sexismul sistemului, avea de fapt legătură cu faptul că filmele regizate de femei anul acesta pur și simplu nu erau pe măsură – nu despre asta sunt drepturile egale? Să avem aceeași șansă la un lucru?

Joaquin Phoenix, câștigătorul titlului de „Cel Mai Bun Actor” pentru rolul său din Joker, a ținut o lungă prelegere despre vaci și despre cât rău facem noi universului punând lapte în cafeaua de dimineață. Serios, cred că a și plâns la un moment dat, dar e greu de spus pentru că discursul său de mulțumire, spre deosebire de Joker, a fost extrem de prost scris, pierzându-ți atenția undeva după primele 20 de secunde.

Dar concluzia pe care pare s-o fi tras toată presa e „nu mai mâncați cereale”.

Brad Pitt, care a câștigat „Cel Mai Bun Actor în Rol Secundar” pentru rolul din „Once Upon a Time in Hollywood” în regia lui Quentin Tarantino, a luat la mișto procesul împotriva lui Donald Trump care s-a încheiat săptămâna trecută.

„Mă gândeam că poate face Quentin un film despre proces, în care, în final, adulții fac ce e corect”, a glumit acesta, făcând aluzie la „greșeala” făcută de judecători în procesul Trump.

Iar Josh Gad, unul din starurile din „Frozen 2” i-a luat peste picior pe cei care neagă criza climatică – „Am înțeles că Frozen 2, sau cum îi spun ei Not Frozen 2, a fost dublat în 45 de limbi,” a glumit vocea omului de zăpadă Olaf. Pentru că de ce ar fi un film animat doar despre distracție în familie atunci când poate fi o predică politică, nu?

Însă, după părerea mea, seara i-a aparținut lui Ricky Gervais, care nici măcar nu a fost prezent la ceremonie, dar care a făcut niște glume excelente pe seama ei pe Twitter:

„Abia aștept să vă aud pe toți cum debitați despre diversitate și drepturi egale, și e chiar minunat că în astea 3 ore cât petreceți voi, staff-ul vostru prost plătit de imigranți poate măcar o dată să doarmă ca lumea,” a scris acesta.

Gervais a cam călcat pe degetele Hollywood-ului când a deschis ceremonia Globurilor de Aur, făcând o grămadă de glume pe seama vedetelor progresiste.

„America!”, a mai scris el, „uitați-vă la Afterlife pe Netflix (serialul lui Gervais), un serial despre un bărbat care realizează că umanitatea e o ciumă dezgustătoare și narcisistă, și se enervează, intră în depresie și-și pierde dorința de a trăi. Sau puteți să vă uitați la Oscaruri și să simțiți toate astea pe pielea voastră.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Pentru toti fratii: cred ca-i timpul sa faceti stocuri de argint coloidal

  1. Rolul antibacterian
  În primul rând, abilitatea argintului coloidal de a controla bacteriile rezistente la antibiotic este uimitoare. În perioada în care era angajatul UCLA Medical School, în 1980, Larry C. Ford a documentat peste 650 de agenți patogeni cauzatori de boli diferite care au fost distruși în câteva minute după expunerea lor la cantități mici de argint.
  Argintul coloidal, spre deosebire de antibioticele moderne, pur și simplu nu creează rezistență sau imunitate în organismele pe care le distruge.

  4. Rolul antiviral
  Beneficiile argintului coloidal se regăsesc și în afecțiuni precum pneumonie, herpes, zona zoster sau veruci. Doctorul Martin Hum de la Institutul de Nutriție Optimă din Statele Unite listează argintul coloidal ca fiind unul dintre remediile naturale care opresc virusurile în mod rapid. (5)

  Argintul coloidal sufocă virusul și poate chiar să reducă activitatea virusului HIV la pacienții infectați cu SIDA. De asemenea, există numeroase cazuri în care s-a dovedit eficiența argintului coloidal în combaterea virusului hepatitei C.

  7. Răceală / Gripă
  Unii susțin că argintul coloidal ajută la prevenirea tuturor tipurilor de gripă, inclusiv gripa porcină, precum și răcelile comune. (8)

  Au fost câteva studii care au testat medical aceste presupuneri, dar în 2011, NIH a luat 100 de copii sub vârsta de 12 ani care sufereau de răceală comună și congestie nazală și i-au divizat în 2 grupuri. Primul grup a fost tratat cu o soluție care conține argint coloidal și beta glucan, iar al doilea grup a fost tratat cu soluție salină. Deși ambele grupuri au beneficiat de tratament, 90% dintre copiii tratați cu argint coloidal s-au refăcut complet. (9)

  8. Pneumonie – sistemul respirator
  Medicamentele moderne au devenit limitate în eficacitate atunci când vorbim de tratarea bronșitei sau a pneumoniei. În general, antibioticele sunt administrate ca primă soluție de apărare, dar atunci când pneumonia este virală, antibioticele nu ajută. Cel mai mare avantaj al argintului coloidal este că poate ajuta, indiferent de agentul patogen.

  Argintul coloidal este un produs remarcabil care luptă împotriva bronșitei și pneumoniei și atunci când este ingerat, dar și mai eficient atunci când este utilizat pur și simplu prin aerosoli.

  În acest mod, argintul are contact direct cu germenii aflați în plămâni, cei care cauzează bronșita sau pneumonia. Practic, este același lucru cu a utiliza un aparat de respirație artificială; argintul curăță rapid, în doar câteva zile.

  Cea mai eficientă metodă pentru folosirea argintul coloidal în curățarea plămânilor este utilizarea unui nebulizator. În general, se utilizează o linguriță de aproximativ 3 ori pe zi, timp de 10 până la 15 minute.

  https://vegis.ro/blog/argintul-coloidal-9-beneficii-demonstrate/

  1. Eu cred ca este timpul sa ne apropriem De Dumnezeu. Doar El ne poate proteja. În El sa ne punem nadejdia, nu în argint coloidal sau alte lucruri. Dumnezeu sa ne binecuvânteze pe toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button