X

Progresiștii DE STÂNGA încep să își arate colții. Caramitru, Orban și întâlnirea de taina de la Guvern

Progresiştii încep să îşi arate colţii

Nici nu s-a instalat bine noul guvern şi susţinătorii „noului val” progresist încep să îşi dea arama pe față. O postare narcisistă a domnului Andrei Caramitru a devenit virară pe internet, în această domnul Caramitru îşi subliniază „virtutea morală şi intelectuală” trăgând de şireturi Academia Romană şi BOR. Asa isi dau  progresiştii singuri cu stângul in dreptul … dar ei nu realizează!

Progresistii lui Caramitru

Se spune că Ceauşescu, la început era un tânăr timid, dar laudele şi omagiile lui CV Tudor şi Adrian Păunescu l-au transformat în dictatorul care nu mai avea nici o legătură cu poporul. Faptul pare să se repete cu tânărul Caramitru care deşi se face de râs cu fiecare nouă declaraţie, #Rezist-ul îi tot cânta la ureche că este un intelectual rafinat posesor al unei moralități superioare.

Gura Mincinosului …

Pe toată perioada referendumului pentru susţinerea căsătoriei bărbat-femeie progresiştii au susţinut la unison că de fapt se urmăreşte scăparea lui Dragnea de puşcărie. O altă variantă susţinea că PSD vrea să folosească voturile de la referendum „la alte alegeri”. Ultima variantă a fost susţinută, cu precădere de jurnalistul Moise Guran în timp ce prima de cercurile #Rezist.

Acuma când Dragnea e la puşcărie iar PSD-ul alungat de la Guvern, cercurile progresiste au început să spună, fără pic de jenă adevărul. Caramitru însuşi oferă ca exemplu de înapoiere şi fundamentalism, faptul că BOR a organizat referendumul „pentru familia tradiţională”.

Progresiştii cu mâţa în sac …

Cum s-au văzut cu boii în căruţă au început să îşi arate adevărata faţă. Președintele Partidului Național Liberal (PNL) și premier desemnat, Ludovic Orban, a avut niște „întâlniri cu societatea civilă”. Nimeni însă, nicio agenție de presă, nu a menționat cine au fost organizațiile nonguvernamentale cu care s-a consultat premierul desemnat și nici modul de selectare a acestora.

Totul face parte dintr-o scheme de aşa zise „consultări” , astfel mai întâi Ludovic Orban s-a întâlnit cu reprezentanţi IMM-urile, ziua următoare cu „reprezentanţii” aşa numitei „societăţi civile” iar în ultima zi cu reprezentanţi partidelor.

Din schema de mai sus au lipsit reprezentanţi cultelor care reprezintă spiritual 99% din Romani, mesajul pe care încearcă PNL să îl transmită este ca noul guvern este în mod cert unul secularist.

Consultarea cu „societatea civilă”

Premierul desemnat a refuzat categoric întâlnirea cu ONG-urile din zona conservatoare, deşi o asemenea întâlnire i-a fost propusă. Ludovic Orban, Raluca Ţurcan și Florin Câţi au luat însă notițe (pe un caieţel) de la organizațiile seculariste într-o întâlnire ţinută în data de 21 octombrie anul curent. ACCEPT ar fi cerut mai multe condamnări pentru „limbajul urii” şi parteneriat civil! Nicio organizație pro-viață, pro-familie sau religioasă nu a fost reprezentată la această întâlnire cu „societatea civilă”.

„Societatea civile” a fost reprezentată de chiloțarul Florin Bădiță de asociația „Accept” şi de alte câteva ong-uri de care nu a auzit nimeni. Această întâlnire a fost organizată de către Tanase Stamule, un apropiat al președintelui liberal și de către Violeta Violetă Alexandru fost Ministru al Muncii în Guvernul Cioloș, și fost director IPP.

Accept & co. vine la un premierul desemnat cerându-i, practic, să se ocupe de problema condamnărilor faimosului „hate speech” (discursul incitator la ură).

Premierul evident a dorit să transmită electoratului progresist şi LGTB-ist ca guvernul său este deschis la a purta discuţii cu reprezentanţi acestei părţi a societăţii. Iar presa liberă şi independentă nu ţipa ca cineva atentează la separarea puterilor în stat, vorba românului una e „sula şi una e prefectura”. Cum să ceri premierului, ca instanţele sa emită mai multe condamnări?

Concluzia „serii”

Caramitru recunoaşte că BOR a organizat referendumul iar noul guvern post „ciuma roşie” flutura steguletul LGTB. Se anunță vremuri grele, țara riscă să intre pe mâna chiloțarilor și rezistenților!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoare



Vă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Mucosul de Caramitru, sa-l intrebe pe tat`su daca isi mai aminteste cum a dat tonul in actuala Piata a Revolutiei, in 1989, la rugaciunea Tatal Nostru, cand toti revolutionarii au pus genunchiul la rugaciune.

    Parea un om credincios. Fiul de ce nu face ca si tatal ? El face insa impotriva, da tonul secularismului bolsevic marxist. Cum poate sta un astfel de om in fata atator familii care si-au pierdut pe cineva drag in 89 ?

    Azi rezistentii, aprind luminitele telefoanelor prefigurand lepadarea de Hristos si primind implantul lui Antihrist.

  2. Mi se întoarce stomacul pe dos când citesc emanațiile lui Caramitru junior. Chiar nu i-a spus nimeni că habar nu are pe ce lume trăiește? Cât primeste ca să terfelească așa de tare onoarea sa și Biserica Ortodoxă Română, așa cum e ea. În timp ce noi ne luptăm pe aici să păstrăm Ortodoxia, el reproșează Bisericii spiritul antioccidental? Îi reproșează că nu e suficient de antihristică?

    Vorbeste legiunea de diavoli care-l stăpânesc prin gura lui. Cu o crasă incultură teologică, cu iresponsabilitate deranjantă și cu o mândrie luciferică abordează subiecte vitale pentru spiritualitatea românească, adoptând o pozitie smintitoare. Vai de cei prin care vine sminteala!
    El nu-și pune problema dacă va rezista chinurilor veșnice care-l așteaptă dacă nu se va pocăi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.