X

[VIDEO] Trailer – Între chin și amin! Film despre “Fenomenul Pitești”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primul film artistic inspirat din fenomenul reeducării de la Pitești! Din octombrie în cinematografe! Un tânăr compozitor, proaspăt logodit, ajunge în iadul reeducării de la închisoarea Pitești. Teribilul experiment este condus de temutul comandant Ciumau. Prin credință, supraviețuiește torturilor și după eliberare compune o Oda lui Dumnezeu. Muzica o va salva pe logodnica lui, Lia.

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. cred ca nu o sa puna in scena emigrarea in Israel/US a criminalilor bolsevici de o anumita etnie (ar fi incorect politic..).

    1. In nici un caz. Regizorul Toma Enache e un aromân casatorit c-o evreica. Mai sunt tradatori si printre ei, din pacate. Filmul practic e facut de “ei”. Ca si “Memorialul Durerii”, care a fost doar al Durerii, nu si al Adevarului. Si serios, un “tânar compozitor” si atat? Cand se stie ca Pitestiul a fost dedicat, mai mult decat toate celelalte temnite comuniste, legionarilor. Te-apuca toata sila, in ultima vreme pe Prima TV propaganda furibunda de spalare a creierelor s-a dezlantuit, sambata era reluat, a nu-stiu-cata oara in ultimii ani, “Revansa” (1978), pentru ca la 30 de ani de la revolta anticomunista tinerelor generatii trebuie sa li se bage in cap ca legionarii au fost “banditi”, ca de plictiseala atarnau evrei in carlige si ca in general au fost o pacoste pentru tara. Rusine sa-i fie acestui regizor vandut! Ar trebui sa boicotam cu totii acest film mincinos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button