X

[VIDEO] Trailer – Între chin și amin! Film despre „Fenomenul Pitești”

Primul film artistic inspirat din fenomenul reeducării de la Pitești! Din octombrie în cinematografe! Un tânăr compozitor, proaspăt logodit, ajunge în iadul reeducării de la închisoarea Pitești. Teribilul experiment este condus de temutul comandant Ciumau. Prin credință, supraviețuiește torturilor și după eliberare compune o Oda lui Dumnezeu. Muzica o va salva pe logodnica lui, Lia.

Citiți și:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Filme
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. cred ca nu o sa puna in scena emigrarea in Israel/US a criminalilor bolsevici de o anumita etnie (ar fi incorect politic..).

    1. In nici un caz. Regizorul Toma Enache e un aromân casatorit c-o evreica. Mai sunt tradatori si printre ei, din pacate. Filmul practic e facut de „ei”. Ca si „Memorialul Durerii”, care a fost doar al Durerii, nu si al Adevarului. Si serios, un „tânar compozitor” si atat? Cand se stie ca Pitestiul a fost dedicat, mai mult decat toate celelalte temnite comuniste, legionarilor. Te-apuca toata sila, in ultima vreme pe Prima TV propaganda furibunda de spalare a creierelor s-a dezlantuit, sambata era reluat, a nu-stiu-cata oara in ultimii ani, „Revansa” (1978), pentru ca la 30 de ani de la revolta anticomunista tinerelor generatii trebuie sa li se bage in cap ca legionarii au fost „banditi”, ca de plictiseala atarnau evrei in carlige si ca in general au fost o pacoste pentru tara. Rusine sa-i fie acestui regizor vandut! Ar trebui sa boicotam cu totii acest film mincinos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.