X

Inca unul in CLUB 27: Kim Jong-hyun, solistul trupei SHINee, s-a sinucis la varsta de 27 de ani / Despre SATANISMUL celei mai celebre formatii K-Pop / Care-i treaba cu CLUB 27?

Foto: https://www.highsnobiety.com/p/shinee-kim-jonghyun-dead/

Ati auzit vreodata de formatia sud coreeana SHINee? E cea mai populara reprezentanta a K-Pop (Korean pop). Iata-le melodia Lucifer:

Iata si cateva din versuri:

Your undeniable spell is the Lucifer
Your undeniable magic is the Lucifer
When I approach you
With your angelic face
Say the reason you live is for me
Say it

Loverholic, robotronic, loverholic, robotronic

SHINee indreapta un deget in sus si unul in jos cand pronunta cuvantul “lucifer”. Aidoma reprezentarii lui baphomet:

Despre luciferianism cititi va rog mai multe la:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

“Loverholic, robotronic” este o tema transhumanista intalnita in multe clipuri vestice.

Despre transhumanism si legatura cu acelasi luciferianism cititi va rog mai multe la:

Transumanistul Max More despre LUCIFERIANISM …

Iata si … patratelele:

Mai multe simboluri la:

VIDEO: Satanism in Korean pop (K-Pop)

Ieri, principalul lor solist s-a sinucis la varsta de … 27 de ani. Iata ce putem citi la Kim Jong-hyun s-a sinucis de pe Realitatea:

 

Kim Jong-hyun – cunoscut sub numele de Jonghyun – era principalul solist al trupei de K pop SHINee. Tânărul, în vârstă de 27, şi-ar fi luat viaţa, a indicat Reuters, citând relatări locale.

Poliţia l-a descoperit pe Jonghyun inconştient în apartamentul său din Cheongdam-dong, districtul Gangnam din Seul, după ce sora sa a atenţionat poliţia, îngrijorată cu privire la soarta acestuia.

„La 18 decembrie 2017, la ora 16.42, sora mai mare a lui Jong-hyun a raportat poliţiei că fratele său intenţiona să se sinucidă”, se indică într-o declaraţie.

După aflarea tristei veşti fanii au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a-i aduce un omagiu artistului.

„Un solist şi un compozitor atât de bun”, şi-a exprimat regretul un utilizator pe Twitter. „A scris unul dintre cântecele mele preferate de K Pop, ‘Breathe’. Avea atâtea de oferit. Îmi pare rău că suferea atât încât a făcut asta”, a comentat un altul.

Membrii trupei SHINee, formată în 2008, au fost porecliţi „prinţii K Pop-ului”, datorită mişcărilor de dans incredibile şi a spectacolelor live, remarcându-se prin hituri ca „Replay”, „Dream Girl” şi „Sherlock”.

 

Conform Romania tv, Kim Jong-hyun (1990 – 2017) a lasat si un mesaj:

 

„Sunt sfâşâiat pe interior. Depresia mă macină lent şi mă devorează, nu am putut să o depăşesc. Este incredibil cât de rău doare. Nimeni nu este mai chinuit şi mai slăbit decât mine”

„Să devin celebru nu era probabil destinul meu. Mi se spune că de aceea trec prin aceste momente grele… De ce am ales asta?”

 

Si tot de acolo aflam ca “Poliţia din Seul a optat pentru a nu efectua autopsia, opţiune sprijinită şi de familia artistului, ţinând seama de indiciile clare ale sinuciderii.”

Asadar, inca un celebru promotor al satanismului prin muzica a murit la 27 de ani. Si ca si in cazul celorlalti, lipseste autopsia …

Dar sa vedem care-i treaba cu Clubul 27, din care mai fac parte si: Amy Winehouse, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, etc.  Iata ce putem citi la  Amy Winehouse and 27 Club de pe Vigilant Citizen:

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
1 2 3Pagina următoare
Categorii
Muzică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.