X

Inca unul in CLUB 27: Kim Jong-hyun, solistul trupei SHINee, s-a sinucis la varsta de 27 de ani / Despre SATANISMUL celei mai celebre formatii K-Pop / Care-i treaba cu CLUB 27?

de null

Cazul lui Amy Winehouse

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La momentul scrierii acestui articol, cauza exacta a mortii este inca nedeterminata (adeseori se face referire la sevrajul alcoolic).  Precum in alte cazuri similare, publicul va ramane cu o explicatie vaga punandu-se accent pe droguri sau alcool, anumite amanunte vor iesi la iveala contrazicand versiunea „oficiala”, dand nastere la zvonuri, speculatii si versiuni alternative.

Deja sunt martori care au descris intamplari stranii dinaintea mortii. Intr-un artcol, un vecin sustine ca a auzit „tipete, urlete si batai de tobe” din casa ei in noaptea mortii.

Moartea lui Amy Winehouse: Un vecin din Camden a auzit ‚tipete si urlete’

Unul dintre vecini este convins ca a murit in dimineata zilei de Vineri datorita tipetelor auzite. „Ceva s-a intamplat in acea noapte. Parea un joc sexual straniu. Erau tipete si urlete.” Barbatul, care doreste sa-si pastreze anonimatul, sustine ca a fost trezit la ora 2 AM. „Suna foarte ciudat si fiul meu mi-a zis ca a auzit batai de tobe.”

Dupa-amiaza a vazut cum prietenii lui Winehouse plangeau in casa, realizand ce s-a intamplat. Crede ca un prieten a condus-o acasa dupa o seara petrecuta in oras si s-a intors dupa-amiaza descoperind cadavrul. „Era o presoana discreta si auzind acele sunete, parea foarte bizar. I-am spus fiului ‚O fi vreun drog.’”

In urma cu trei saptamani a vazut-o fiind ajutata sa intre in casa de escorte, neputand sta in picioare la 10 AM. „Nu se putea misca, de-abia putea pune un picior in fata celuilalt.” Pisica sa, Sky, obisnuia sa vina in casa lui ca sa manance si sa doarma, a declarat.

Patronul unui restaurant local, Ze Silva de 56 de ani, sustine ca Winehouse venea de doua ori pe saptamana. A intalnit-o martea trecuta pentru ultima oara, spunea ca se lasase de bautura. „Nu dorea nimic de baut. Mi-a spus ‚Draga, nu mai vreau alcool, m-am lasat’.” „Era normala. Discuta cu toata lumea, facea poze cu copiii, le dadea autografe.” „Era o fata buna, sunt foarte intristat.”

Winehouse frecventa restaurantul A Baia ca sa joace snooker cu bodyguarzii ei si ii trimitea sa ii ia micul dejun. Flori, ursuleti si lumanari langa banda de semnalizare a politiei. Cineva a scris intr-un bilet: „Nu vei fi uitata de Camden. Te iubim cu totii si vom continua sa te iubim. Legenda ta traieste.”

– London 24, Amy Winehouse death: Neighbour in Camden heard ‘screaming and howling’

Asta ne duce la cea mai importanta intrebare: A fost moartea lui Amy Winwhouse o crima sau, poate, un sacrificiu ritualic? Era sub control mental si a fost ucisa de manipulanti? Este moartea sa pur si simplu o consecinta a expunerii la o industrie degenerata?

Dupa moartea sa, cantareata Kelly Clarkson a scris pe Tweeter acest mesaj:

 „Am auzit stirile. Sunt foarte trista. N-am cunoscut-o dar ne-am intalnit de cateva ori si am auzit-o cantand inainte de a ceda. Era o fata frumoase si talentata. Sunt furioasa. Ce pierdere a unei persoane inzestrate. E tragic ca n-a avut nicio speranta si si-a continuat viata asa. Am trecut si eu prin astfel de trairi emotionale si mentale, este coplesitor. Nu stiu de ce unii dintre noi scapa in timp ce altii devin exemple. Sunt foarte trista, nu stiu de ce ma afecteaza atat de mult. Uneori cred ca aceasta ocupatie ne va aduce moarte tuturora, sau cel putin moartea emotionala. Poate de aceea am invatat la scoala de Duminica ca Dumnezeu nu accepta zei falsi sau idoli. Credeam ca este egoist din partea Lui dar inteleg acum. Nu voia ca noi sa urmam persoane sau lucruri imperfecte, nu atat de mult pentru adepti ci pentru idolii care nu se pot ridica asteptarilor. Stia ca nu putem rezista presiunii, rusinii, gloriei sau puterii din lumina reflectoarelor. Sunt indurerata. Dar in acelasi timp sunt recunoscatoare pentru persoanele care ma iubesc si sustin. Fara asemenea prieteni si familie, nu stiu unde as fi ajuns. Sunt alaturi cu gandurile si rugaciunile de prietenii si rudele sale. Imi pare rau de pierderea suferita, ma rog sa regasiti pacea in inimi.”

Aruncata din Trenul Libertatii?

Amy in copilarie.

O sculptura profetica din 2008 intitulata „Singurul Star Rock Bun e un Star Rock Mort”. O infatiseaza pe Amy Winehouse impuscata in cap zacand fara viata. Langa ea, e o masca Minnie Mouse sinistra ce poate reprezenta cotrolul mental Illuminati (desi sculptorul sustine ca masca face referire la inregistrarea video notorie in care se joaca cu pui de soareci).

In Formula Illuminati de a Crea un Sclav Controlat Mental, Fritz Springmeier scria:

 „Sunt conditionati de programatori sa se astepte sa fie ‚aruncati din trenul libertatii’ la varsta de 30 de ani. (Trenul Libertatii este un cod pentru contolul mental Monarch bazat pe trauma. A fi aruncat din Trenul Libertatii inseamna moartea.)’

Victimele controlului mental adeseori mor la varste tinere din diverse motive. In primul rand, conform expertilor controlului mental traumatic, hartuirea, tortura si controlul exercitat nu pot fi suportate decat pana la o limita. La un moment dat, de obicei in jurul varstei de 30 de ani, programarea se uzeaza, victimele redobandind luciditate. Contactul cu realitatea este adeseori traumatic, victimele devenind depresive, aratand simptome a unor boli mintale precum dedublarea personalitatii, ajungand la dependenta de droguri si alcool. Daca subiectii (in special daca au influenta) nu mai raspund si deprind un comportament tulburator si imprevizibil, sunt adeseori „aruncati din trenul libertatii”.

Unele victime cu caracter si o vointa puternica reusesc intr-o oarecare masura sa se elibereze. Pentru a-i preveni sa faca dezvaluiri, sunt de asemenea urmariti si „aruncati din trenul libertatii”.

 „Daca un sclav nu se conformeaza sau trebuie aruncat din Trenul Libertatii, poate deveni o statistica utila. Pur si simplu declanseaza tendinta de a ucide si apoi priveste cum politia ii vaneaza. NOM castiga inca un caz prin care sa sperie populatia sa accepte confiscarea armelor.”

Era Winehouse sub influenta controlului mental si a fost „aruncata din trenul libertatii”? Greu de spus. Clar afisa simptomuri ale unei „victime a industriei” si unele dintre relatiile ei (cel mai notabil in cea cu Blake Fielder-Civil) este aparent rolul de „manipulant” (similar cu relatia dintre Mariah Carey si Tommy Mottola sau relatia regretatei Anna-Nicole Smith cu Howard K. Stern). Sunt mai multe niveluri de controle mental si probabil ca Winehouse nu a fost supusa procesului de programare Monarch. Totusi, plasand o persoana vulnerabila in mediul toxic al industriei muzicare si punand masina ce celebritate in miscare, pe langa hartuirea constanta din partea mediei, este suficienta pentru a induce instabilitatea mentala necesara.

In ciuda succesului, Winehouse nu a fost o „marioneta a industriei”. Refuzul (sau inabilitatea) de a se adapta ar putea fi cauza incetarii din viata. Fina si protejata sa, Dionne Bromfield, pare ca se potriveste curentului perfect.

Ultimul cadru al videoclipului „Foolin”, lansat cu doua luni inaintea mortii lui Winehouse. Bromfield afiseaza semnul „pionilor industriei Illuminati”.

In Concluzie

Desi nu putem sti cu certitudine cauza mortii lui Amy Winehouse, cazul nu este unic. Este un tipar ce se repeta in cazul mortilor celebritatilor tinere. Daca am compara vietile si circumstantle ducand la moarte, am observa multe similitudini si am realiza ca „piese de puzzle” esentiale lipsesc din versiunile oficiale. De la inceputuri umile, ajung la un inalt nivel de popularitate. Dar, la un moment dat, ceva merge rau si o prabusire umilitoare, alimentata de droguri, urmeaza aproape inevitabl. Este acest lucru piesa lipsa din puzzle? Chiar daca acesti artisti n-au fost supusi programulu de control mental Monarch, oricum exista un „manipulant” in anturajul lor, influentandu-i spre un comportament auto-distructiv. Media amplifica problemele starului, portretizandu-l ca un dependent de droguri bolnav. Cand moartea este anuntata, lumea e socata, dar nu prea surprinsa. Drogurile si alcoolul sunt tapii ispasitori ideali. Cazul este inchis.

De ce este cultura populara obsedata de sex si moarte, unde starurile in ascendenta capturand dragostea a milioane de oameni sunt doborate?  Intr-o industrie patrunsa de simbolism ocult, condusa de oameni si organizatii ce cred in puteri oculte, este posibil ca ritualuri oculte sa fie desfasurate? Este socul colectiv folosit pentru o psihodrama menita sa imprime in constiinta colectiva? Desigur, nu toate sunt rezultatele ritualurilor si multe survin deoarece astfel de lucruri se mai intampla. Un lucru ramane constant, mortile sunt simptomatice realitatii crude a show-business-ului, toxic la multe niveluri. A fi prins in acest taram si a incerca sa evadezi este, citand un cantec al lui Winehouse,  Un Razboi Teribil.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button