X

Mesajul cumplit al filmului „WORLD WAR Z”

de null
original1
Foto: http://impruvism.com/world-war-z/

L-am vazut si consider nu e doar un film cu zombi, ci transmite un mesaj. Chiar unul sinistru …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Facut dupa cartea lui Max Brooks: “World War Z: An Oral History of the Zombie War”:

9780307346612_custom-5903834334ce7ffe7c055679c3d788057d177471-s2
Foto: http://www.npr.org/2012/09/07/160758839/what-college-kids-can-learn-from-the-zombie-war

Max Brooks este fiul cunoscutului Mel Brooks (Melvin James Kaminsky), un evreu regizor de filme, scenarist, compozitor, actor si producator.

In cateva cuvinte, cam aceasta ar fi povestea filmului:

Eroul interpretat de Brad Pitt, angajat al Natiunilor Unite, impreuna cu o soldatica evreica rezolva o mega problema a umanitatii: aproape intreaga populatie a Pamantului s-a tranformat intr-un soi de zombi.

In prima faza au scapat unele autoritati pe vase maritime de razboi, Israelul care a facut in jurul sau un mare zid si Coreea de Nord. Primii, pentru ca erau pe apa, fara contact cu masele infectate. Care infectie se raspandea cu viteza fulgeratoare iar cei infectati doreau cu tot dinadinsul sa-i infecteze si pe cei sanatosi. Israelul, pentru ca aveau bine pus la punct un sistem de informare si la primul semn (un simplu e-mail) au inceput sa construiasca marele zid. Coreea de Nord, deoarece fiind dictatura, au putut rezolvat cazul simplu si eficient, scotand dintii tuturor cetatenilor tarii. Si mai erau pe ici pe colo insulite de oameni normali, ca de exemplu niste militari la un aeroport sau niste medici dintr-un Centru de Investigatii al OMS.

In a doua faza masele de zombi navalesc peste zidul evreiesc, dar cei doi eroi reusesc sa fuga spre acei cercetatori de la acel Centru de Investigatii al OMS.

Problema o rezolva eroul interpretat de Brad Pitt, dupa cum am spus, angajat al Natiunilor Unite, care descopera ca zombi nu-i ataca pe cei infectati cu virusi periculosi. Asa ca toti cei ramasi sanatosi pe planeta se infecteaza voit cu tot soiul de boli, sperand sa castige timpul necesar uciderii maselor de zombati, ca mai apoi prin vaccinuri si alte cele sa scape si ei de bolile cu care s-au autoinfectat.

Pe tot parcursul filmului soldatii ramasi sanatosi trag cu tot ce apuca in masele nesanatoase.

Care este mesaju filmului?

Desigur, zombi sunt prezentati precum niste zombi, adica urati si rai, niste fiinte de care trebuie sa fugi si pe care atunci cand poti, trebuie sa le nimicesti.

Va amintiti de mesajul de pe bolovanii din Georgia, cum ca omenirea e un cancer pe acest Pamant?

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Cancer, zombi, e tot pe acolo.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) a fost fondata in 1946 de catre Joseph Mountin in Georgia. Va amintiti de comunicatul lor din 2011?

„APOCALIPSA ZOMBI” – Centrul american pentru Preventia si Controlul Bolilor (CDC): CUM SA TE PREGATESTI PENTRU O INVAZIE ZOMBI …

Aceste creaturi suparate din film sa fie oare intr-adevar zombi sau doar ni se spune despre ei ca ar fi zombi? Nu cumva mai degraba este o pregatire a mentalului maselor cu ideea ca majoritatea populatiei planetei trebuie sa dispara, pentru ca e nociva? De ce nociva? Propaganda SISTEMULUI poate usor face o lista cu nocivi: nu se vaccineaza in cazul unei pandemii, sunt teroristi, fundamentalisti, talibani, extremisti, anti cip, anti masonerie, oricine se va revolta si in general oricine e considerat periculos pentru ELITE sau fara folos pentru ei. Iar insumate reprezinta fix majoritatea de catre ei trebuie sa scape.

Simbolic este si faptul ca rezolvitorii problemei sunt in principal un angajat UN si o evreica, iar in secundar un centru OMS.

OMS, adica Organizatia Mondiala a Sanatatii, adica astia:

STIATI CA Organizatia Mondiala a Sanatatii A STERILIZAT 2,3 milioane de femei și fetițe din Kenya prin VACCINUL ANTI TETANOS?

Pe de alta parte, ce inseamna UN? Natiunile Unite, adica o etapa pregatitoare a GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. De la terenul pe care sta cladirea, ce a fost donat de familia Rockefeller si pana la influenta Lucifer Trust, tot ce e legat de Natiunile Unite emana vointa stapanilor:

24 octombrie: ZIUA NATIUNILOR UNITE / Cateva chestii mai putin stiute despre ONU: Terenul cladirii a fost donat de ROCKEFELLER, Camera de Rugaciune LUCIFER, influenta doctrinelor lui ALICE BAILEY

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button