X

STIATI CA Organizatia Mondiala a Sanatatii A STERILIZAT 2,3 milioane de femei și fetițe din Kenya prin VACCINUL ANTI TETANOS?

de null

Featured Image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi la NAZISM curat: STERILIZAREA în masă a femeilor, sub acoperirea unui VACCIN! de pe Evenimentul Zilei din 2014:

 

Asociația Doctorilor Catolici din Kenya a anunțat că a descoperit în vaccinul anti-tetanos cu care au fost injectate 2,3 milioane de femei și fetițe un antigen care produce pierderea sarcinilor. Campania de vaccinare este făcută prin Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Fondul Internațional de Urgență pentru Copii al ONU (UNICEF).

„Am trimis șase probe din toată Kenya la laboratoare din Africa de Sud. Toate au arătat prezența antigenului HCG”, a declarat Dr. Muhame Ngare de la Mercy Medical Centre din Nairobi pentru LifeSiteNews.

Potrivit medicilor, când o femeie este injectată cu HGG, corpul ei produce un hormon care îi imită pe cei ai unei gravide. În replică la agentul străin, corpul dezvoltă anticorpi. Astfel că, atunci când femeia rămâne însărcinată în mod real, iar corpul său produce propriul HCG, organismul recepționează aceasta ca pe un semnal pentru a activa anticorpii, care duc la eliminarea sarcinii.

Acuzațiile Dr. Nagare au fost categorice:

„Se confirmă cele mai serioase temeri ale noastre: OMS nu urmărește să eradicheze tetanosul neo-natal, ci duce o campanie de control forțat al populației prin sterilizare în masă.”

Guvernul de la Nairobi insistă însă că vaccinul nu prezintă riscuri. Ministrul Sănătății, James Macharia a declarat pentru BBC:

„Nu aș ezita să recomand vaccinul soției mele sau fiicei mele, pentru că sunt sută la sută de acord cu el și am toată încrederea că nu are nici un fel de reacții adverse.”

Dr. Ngare respinge însă aceste afirmații și susține că una dintre tabere minte: fie guvernul, fie doctorii.

„Fie noi mințim, fie guvernul minte. Dar puneți-vă întrebarea: „Ce interes au doctorii catolici să mintă? Biserica catolică a fost aici, îngrijindu-se de sănătatea poporului, cu o sută de ani înainte să apară Kenya ca țară.”

Dr. Ngare afirmă că au fost mai multe semnale de alarmă asupra campaniei anti-tetanos: unul a fost că femeile și fetele vaccinate primeau o serie cinci doze, lucru fără precedent. Alt element ciudat a fost că vaccinul era făcut doar femeilor care se aflau la o vârstă fertilă.

„În mod normal se face o serie de trei doze în doi sau trei ani, așa este vaccinat cineva care vine la spital cu o rană deschisă, bărbat, femeie sau copil. Singura dată când s-au aplicat cinci doze, a fost când vaccinul a fost folosit de către OMS ca suport al HGG (Human Chorionic Gonadotropin) în campaniile de control al fertilității din Mexic în 1993 și din Nicaragua și Filipine în 1994.”

Potrivit unui raport obținut de LifeSiteNews, Națiunile Unite au discutat la sediul din Geneva, în 1992, împreună cu oameni de știință din Australia, Europa, India și Statele Unite și cu 10 activiste în domeniul sănătății femeilor, „pentru a discuta despre vaccinurile care reglează fertilitatea”. Raportul vorbește despre anti-Human Chorionic Gonadotropin, despre cel mai avansat vaccin.

Oficialii Organizației Mondiale a Sănătății au refuzat să răspundă oricăror întrebări adresate de LifeSiteNews, pentru a lămuri această chestiune atât de gravă.

 

Cititi va rog si:

‘A mass sterilization exercise’: Kenyan doctors find anti-fertility agent in UN tetanus vaccine

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Oricum:

Nici VACCINUL ANTITETANOS nu e bun …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Din pacate ne indreptam cu pasi repezi spre aprobarea legii vaccinarii intr-o forma ce depaseste cu mult imaginatia comisarilor din anii ’50 (ex. nu am auzit ca atunci parintii sa decada din drepturile parentale).

    la fel de adevarat este ca suntem CU TOTII vinovati de aceasta situatie.

    Cel mai bun exemplu este ultimul miting impotriva vaccinurilor din Bucuresti unde au fost cca 1000 de persoane. Cei care stiu si tac se fac desigur partasii celor impun vaccinarea cu forta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button