X

FILMUL “Dawn of the Planet of the Apes” si DREPTUL CETATENILOR DE A PURTA ARME pentru a se putea APARA IMPOTRIVA STATULUI

de null

planet-of-the-apes-gun

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De ani de zile sistemul se tot straduie sa-i dezarmeze pe cetatenii americani.  Se pare ca momentul prielnic a sosit, in sfarsit.

Dupa cum probabil ca deja stiti, de curand a avut loc un cumplit masacru:

Ce masuri va adopta SISTEMUL in urma atacului armat de la scoala din Florida? A fost FALSE FLAG? Este CANDIDATUL MANCIURIAN perfect (ii vorbesc demonii si scrie mesaje antisemite si antihomosexuali …)?

Ca atare:

Masacrele FALSE FLAG din SUA au avut EFECTUL DORIT: Oprah Winfrey, George Clooney şi Steven Spielberg doneaza câte 500.000 de dolari pentru organizarea unui MEGA PROTEST ANTI ARME / Proteste locale au deja loc in intreaga SUA / Cetateni se filmează când îşi distrug armele

Pro tv nu putea ramane mai prejos, asa ca au programat pentru diseara filmul Dawn of the Planet of the Apes, despre care iata ce putem citi la HOLLYWOOD INSERTS GUN CONTROL SUBTEXT IN NEW PLANET OF THE APES MOVIE din 2014:

 

Holywood-ul introduce aluzii referitoare la controlul armelor în noul film „Planeta maimuţelor”

Nu este un secret faptul ca Hollywood-ul este plin de regizori si moguli ai filmelor liberali.

In luna ianuarie care a trecut v-am raportat despre ultra-liberalul producator de filme si sustinator al lui Obama, Harvey Weinstein, care se lauda ca va produce un film care va ataca al doilea amendament si care va avea drept tinta Asociatia Nationala a Pustilor (NRA). Weinstein ii spunea lui Howard Stern ca NRA „işi vor dori sa nu fi existat niciodata dupa ce voi termina cu ei”.

„Nu cred că avem nevoie de arme în această ţară. Şi urăsc această organizaţie (NRA)”, a adăugat el.

Cam în aceeaşi perioadă în care Weinstein comenta împotriva celui de-al doilea amendament, Obama a vizitat studiourile DreamWorks şi şi-a transmis mesajul sau anti-arme catre cei de acolo. I-a instruit pe directorii de la Hollywood să gindească „îndelung şi bine” la mesajul pe care îl transmite de multe ori în mod gratuit „joaca” cu armele din filme.

„Trebuie să ne asigurăm că nu glorificam acest mesaj!”, le-a mai spus Obama. Le-a mai spus directorilor că aceştia au o foarte mare responsabilitate faţă de publicul spectator. „Deoarece poveştile pe care le spuneţi modelează felul de a fi şi vieţile copiiilor noştri”

În locul uriaşei producţii promise de Weinstein şi indreptată împotriva celui de-al doilea amendament, regizorul filmului Cloverfield, Matt Reeves, a produs un film cu un foarte evident subinteles indreptat impotriva armelor. „Zorii planetei maimuţelor” rulează acum în cinematografe, iar unii susţinători ai celului de-al doilea amendament l-au criticat.

„Trebuie să fii prea îngust la minte să nu pricepi mesajul care promovează controlul armelor, mesaj ataşat greşelilor ambelor tabere în războiul dintre oameni şi maimuţe, scrie  Guy Lodge pentru Variety. „Franciza „Maimuţelor” a fost întotdeauna una încărcată de politică.”

„Zorii Planetei maimuţelor” este un atac direct asupra fundamentelor cele mai de bază ale celui de-al doilea amendament. Filmul înfăţişează maimuţele cumpărînd arme în scopul creării unei revoluţii –  cu consecinţe dezastruoase. Cel de-al doilea amendament precum şi garanţia dată de declaraţia drepturilor din 1689 a Marii Britanii au asigurat dreptul cetaţenilor de a purta arme pentru a se putea apăra împotriva statului.

„Cel de-al doilea amendament, contrar a ceea ce se discută în ziua de azi, are tot atît de mult de a face cu oamenii care se apară împotriva tiraniei cît are de a face cu spărgătorii”, scrie  Erick Erickson. „De aceea există atît de puţine păreri comune privind puştile de asalt, chiar şi ignorînd în mod favorabil faptul că nu există aşa ceva. Dacă cel de-al doilea amendament are drept scop protejarea cetăţenilor de propriul lor guvern în acest caz cetăţenii ar trebui să aibă dreptul de a deţine arme.”

Acest concept este complet opus celui al elitei liberale Hollywoodiene la un nivel visceral si iraţional. Aşa cum Weinstein a demonstrat, elita crede, nu doar faptul că cetăţenii americani nu ar trebui să aiba dreptul de a avea arme ci chiar faptul că în aceştia nu ar trebui să ai încredere să deţină arme nici măcar de dragul ideii de auto-apărare. Liberalii cred în statul maximal – doar acesta are dreptul de a deţine monopolul asupra violenţei.

Anti-al doilea amendament (de fapt anti drepturile naturale ale omului), elita Hollywood-ului îşi va continua lupta sa împotriva celui de-al doilea amendament. Mustrarea făcută de Obama celor de la Hollywood cum că utilizarea armelor ar trebui să apară într-o lumină negativă în filme, va fi utilizată pentru a spăla pe creier, o populaţie deja mult prea spălată pe creier cu privire la cit de rau este dreptul de a detine arme.

Scrie la un moment dat in articolul citat mai sus:

 

“Obama a vizitat studiourile DreamWorks şi şi-a transmis mesajul sau anti-arme catre cei de acolo. I-a instruit pe directorii de la Hollywood să gindească „îndelung şi bine” la mesajul pe care îl transmite de multe ori în mod gratuit „joaca” cu armele din filme.”

 

Eu cred ca Obama n-a instruit pe nimeni, el fiind o marioneta:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

DOCUMENTARE CELEBRE: Webster G. Tarpley – “The Men Behind Obama” (“Oamenii din spatele lui Obama”), subtitrare in limba romana

Harwey Weinstein este evreu, confondator impreuna cu fratele sau al Miramax Films.

DreamWorks, LLC, cunoscuta si ca DreamWorks Pictures, DreamWorks SKG sau DreamWorks Studios este unul din cele mai importante studiouri de film americane, producator si distribuitor inclusiv de jocuri video si programe de televiziune.

A inceput in 1994 ca proiect ambitios al mogulilor evrei Steven SpielbergJeffrey Katzenberg si David Geffen (de unde si initialele SKG) beneficiind de sprijinul lui Paul Allen, cofondatorul Microsoft. In 2006 o parte importanta din actiuni sunt cumparate de un grup condus de George Soros:

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

Cititi va rugam si:

CONSIDERAȚI BUN MODELUL ELVEȚIAN? Populația să fie obligată să știe să folosească o armă, iar cei ce au făcut armata să-și ia armele acasă

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button