X

Previziunile lui David Ben Gurion

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

David Ben Gurion (Look Magazine, 16 ianuarie 1962):

 

„Imaginea lumii în 1987, aşa cum se conturează în imaginaţia mea:

 • Razboiul rece va ţine de domeniul trecutului.

 • Presiunile interne ale intelighenţiei în continuă creştere din Rusia pentru mai multă libertate, şi presiunea maselor pentru ridicarea standardelor lor de viaţă, pot conduce la o democratizare treptată a Uniunii Sovietice.

 • Pe de altă parte, influenţa crescândă a ţăranilor şi agricultorilor şi creşterea importanţei politice a oamenilor de ştiinţă pot transforma Statele Unite într-un stat al bunăstării generale cu o economie planificată.

 • Europa Occidentală şi cea de Est vor deveni o federaţie de state autonome având un regim socialist şi democratic.

 • Cu excepţia URSS ca stat euroasiatic confederat,toate celelalte continente se vor uni într-o alianţă mondială, căreia îi va sta la dispoziţie o forţă de poliţie internaţională. 

 • Toate armatele vor fi abolite şi nu vor mai exista războaie.

 • La Ierusalim, Naţiunile Unite (o Organizaţie a Naţiunilor cu adevărat Unite) vor construi un Altar al Profeţilor care să slujească uniunea confederată a tuturor continentelor – acesta va fi sediul Curţii Supreme a Omenirii, care va aplana toate neînţelegerile dintre continentele confederate, după cum a proorocit Isaia [Isaia 16,5; v. Miheia 4,3-4]. Studiile superioare vor fi dreptul oricărei persoane din lume.

 • O pilulă care să prevină sarcina, va încetini creşterea [demografică] naturală din China şi India. Iar prin 1987, durata medie de viaţă a omului va atinge 100 de ani

 

Le-am pus una sub alta, ca sa se vada mai bine.

David Ben-Gurion, nascut David Grün (1886-1973) a fost un lider sionist. Arestat de doua ori in timpul Revolutiei Ruse din 1905. Fost prim ministru Israel.

N-a nimerit el bine anii, insa unele din “previziunile” sale deja s-au infaptuit iar altele consideram ca nu peste mult timp se vor infaptui. Am pus cuvantul previziunile intre ghilimele deoarece de fapt fac parte dintr-un plan de care el, cel putin in mare parte, stia …

Intr-adevar:

–        Razboiul rece deja este de domeniul trecutului de un sfert de secol

–        Prin Gorbaciov, blocul estic a cazut iar in Rusia s-au produs schimbari

Cu ocazia celebrarii caderii zidului Berlinului (9 noiembrie), MIHAIL GORBACIOV ne aminteste ca impreuna cu PAPA IOAN PAUL II a lucrat pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE

–        Referitor la SUA, inca n-au ajuns acolo, insa sigur vor ajunge. Sa ne amintim si de:

Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”

Documentarul „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ produs de Aaron Russo – subtitrare în limba română / DE CE TAXE?

–        Uniunea Europeana deja exista:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

Va fi socialista? Categoric. Intreaga lume va fi socialista, pentru ca Noua Ordine Mondiala va fi socialista. Si de catre cine va fi condusa?

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

Ați auzit de PLANUL KALERGI? Finanțare: evreii ROTHSCHILD și WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASĂ MIXTĂ, dispariția diversității vechilor rase și popoare / Conducătorii omului nou: EVREII…

Video: AUROVILLE orasul fara bani, religie, nationalitate si politica, fondat de evreica MIRRA ALFASSA / Sau CINE SUNT STAPANII care ne prostesc ca ne pregatesc O LUME MINUNATA si CUI SE INCHINA EI …

–        Observam ca nu punea totusi si Rusia in aceeasi galeata cu restul aliantei mondiale. Sa ne amintim si de:

Ce vrea masonul CRISTIAN UNTEANU sa ne transmita cand aminteste despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL dintre RUSIA si NOUA ORDINE MONDIALA?

Intr-adevar, este din ce in ce mai evident ca Rusia are rolul de Gica contra la unele dintre “valorile” economice si culturale ale lumii noi, implementate deja in vest: homosexualitate, organisme modificate genetic, fluor, antinationalism, muzica satanista, George Soros, etc.

Dar este doar un rol. Rusia nu se opune, ba din contra, pune si ea umarul la edificarea unui stalp de baza al Noii Ordini Mondiale: colosalul angrenaj cip – eGuvernare – disparitia banilor cash:

Coșmarul BIOMETRIC ia amploare MONDIALĂ. RUSIA planifică pentru 2018 o bază de date BIOMETRICĂ națională

Dar este nevoie si de o forta cu rol de anti, caci papusarii au nevoie si de un ultim razboi mondial, pentru ca dupa el sa prezinte “minunata” solutie a unei lumi unite, fericite si fara razboaie condusa “luminat” de catre mesia lor:

Ce spun Sfintii Parinti despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

–        Referitor la Ierusalim, deja au inceput:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Pentru ca la Ierusalim este templul, care templu este esential instaurarii ANTIHRISTULUI:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

–        Cat despre pilula care sa opreasca cresterea demografica nu doar in China si India, ci in intreaga lume, poate ca nu va fi chiar o pilula, poate ca va fi un vaccin:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

 1. Un cutremur puternic a avut loc marți seara în Taiwan. Potrivit United States Geological Survey (USGS), seismul a avut o magnitudine de 6,4 pe Richter. Un hotel s-a prăbușit, un al doilea s-a înclinat până la pământ, iar echipele de intervenție încearcă să-i scoată pe oamenii blocați înăuntru, informează BBC.

 2. Confundati socialismul cu comunismul ceea ce este foarte grav.

  Putem spune ca socialiste erau si primele comunitati crestine care-si puneau lucrurile in comun si vietuiau frateste ajutandu-se unii pe ceilalti.

  Comunismul se caracterizeaza prin TOTALITARISM si GLOBALISM pe fondul unei IDEOLOGII ATEE adica ceea ce ne asteapta in curand. Unii chiar au denumit comunismul ca fiind o RELIGIE DE STAT.

  Sigur ca are la baza o oranduire socialista insa este mult mai mult decat atat. Este statul tehno-globalist-sclavagist antihristic de maine.

  Nu vedeti cat de mult s-au luptat ca sa treaca in desuetudine termenul de “comunism” si oamenii sa nu mai inteleaga practic ce este, ce presupune de fapt? Socialismul este doar un eufemism pentru ceea ce ni se pregateste. Ei prefera termenul de socialism pentru ca doctrina este acceptabila si nu razbat clar amenintarile pe care le presupune comunismul dupa cum am aratat mai sus.

  1. incepand de la 1789 pasii sunt urmatorii: anarhie> socialism> comunism >anarhie>socialism>comunism >anarhie>socialism >comunism.

 3. socialism 100%. planul li s-a implinit, Europa si Sua au sisteme socialiste “ale bunastarii”. Dupa care va reveni ce spunea tov. Lenin ” scopul socialismului este comunismul ! “.

  1. Pai tocmai asta este ideea: scopul final este COMUNISMUL. Din pacate oamenii nici nu stiu ce este acela iar cei de sus il ambaleaza frumos sub masca socialismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button