X

PROFEȚIA Sfântului Serafim de Virița despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, RUSIA și ANTIHRIST

140401_sfantul-serafim-virita-cuviosul-2

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiata în bucăți. La inceput, o vor împărți, iar apoi vor începe sa jefuiască bogățiile ei. Occidentul va concura in toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei răsăriteană, pana la o vreme, in stapanirea Chinei. Extremul Orient il vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni in Rusia; se vor face casatorii mixte, iar in final, prin viclenie si perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, pana la Urali. Cand China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.

Multe tari se vor intoarce impotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzand o mare parte din pamanturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfanta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea intregii omeniri. Oamenii vor intelege ca nu se poate trai asa pe mai departe, fiindca tot ce este viu va pieri, si vor alege un guvern unic, care va fi antecamera imparatiei lui Antihrist. Apoi vor incepe prigoanele asupra crestinilor; cand, in adancul Rusiei, vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa intre primii, caci multi dintre cei ce vor ramane vor pieri.”

Cuvânt duhovnicesc despre hrană – Sfântul Serafim de Virița

“Cat de des ne imbolnavim numai din aceea ca nu ne rugam inainte de masa si nu chemam binecuvantarea lui Dumnezeu asupra mancarii. Inainte, oamenii făceau toate cu rugaciunea pe buze: cand arau se rugau, de asemenea si semanatul si secerisul granelor il faceau tot cu rugaciune. Acum noi nu mai cunoastem ce fel de oameni au pregatit ceea ce noi mancam, fiindca de multe ori alimentele sunt pregatite cu vorbe de hula, cu batjocura si blasfemie. De aceea, neaparat trebuie sa stropim hrana cu aghiasma de la Boboteaza, deoarece ea sfinteste totul si se poate manca ceea ce am pregatit, fara sa ne tulburam.

Tot ceea ce mancam noi este darul lui Dumnezeu pentru noi, oamenii; prin mancarea pe care o mancam, toata natura si lumea ingereasca slujeste omului. Pentru aceasta, inainte de masa trebuie sa ne rugam in mod deosebit. Cu adevarat ingerii sunt cu noi la masa cand noi mancam din mancare cu rugaciune si multumire.”

 

NOTĂ OrtodoxINFO

Sa ne amintim si ce se spune despre al treilea razboi mondial in PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST:

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă”.

Va fi război, continua Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

   Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

   O soră l-a întrebat pe Părintele:

   Asta înseamnă că vom pieri cu toţii?

Nu, a răspuns Părintele. Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile”.

“În ultimul timp, Părintele, stând pe lângă corişti, ne povestea foarte des despre timpurile de apoi şi despre sfârşitul lumii acesteia. În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial. Vor fi nişe bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

 1. MULT NU MAI E PANA LA RAZBOI CACI ICOANA MAICII DOMNULUI – PRODROMITA DIN ATHOS PLANGE CU LACRIMI DE MIR ….ES SEMN CA VIN VREMURI GRELE…

  1. florentina

   e SEMN ca prodromitii AU APOSTAT de la Ortidxie in frunte cu CAZATURA Atanasie cica “staretzul” .. !!!

  1. Fra, cu cât întârzie Stăpânul mai mult, cu atât mai mulți se pot pierde…oare nu zicem *Vie Împărăția Ta *?
   Pare-mi se că aici s-a spus despre acel frate care s-a rugat insistent la Stăpânul Hristos să prelungească timpul acordat oamenilor, iar Milostivul-Iubitorul de Oameni i-a răspuns că nu se mai poate, căci bandiții planetari (cu și fără coarne vizibile) au pregătit deja pecetea….
   De ce atunci frica despre ceea ce mărturisim în Rugăciunea Domnească și în Crez ?!

 2. În România, fiind o țară mai mică, au rezolvat deja problema. Ne-au jefuit bogățiile, și occidentul a concurat deja în toate felurile posibile la distrugerea noastră. Mai rămâne să ne sfâșie în bucăți. Să nu uităm însă că toate s-au petrecut cu voia noastră, și cu acordul nostru. Așa că suntem vinovați ca neam. Nu avem îndreptățire. Dacă am fi fost un neam iubitor de Dumnezeu în credința cea dreaptă, în cuvânt și în faptă, Dumnezeu ne-ar fi ajutat, și dușmanii noștri nu ar fi avut putere să ne facă rău. Dar am întors spatele lui Dumnezeu, iar după revolta din Creta, ce mai putem aștepta să se întâmple bun?

 3. Cu toate astea, noi vrem sa traim in liniste, frumos si nu bagam de seama tot ce ni se petrece. Traim vremuri apocaliptice cu adevarat si totusi suntem inconstient de linistiti, ca si cum nimic nu ni se va intampla rau. E o stare generala! Incepand de la Ierarhii nostri din fruntea Bisericii pana la ultimjul amarat noi suntem in stare de hipnoza, nimeni nu face nimic, nimeni nu ridica problema ca trebuie facut ceva!!! 2. Nu suntem uniti in acelasi crez!!! Biserica ortodoxa e rupta in bucati si nu deranjeaza asta pe nimeni! Cum sa nu vina tote acestea?

 4. Sfantul Paisie:

  “lucrurile vor deveni tot mai precipitate până când se vor termina să evolueze cu o rapiditate fulgerătoare. Televizorul nu va apuca să-i înștiințeze pe oameni de noile evenimente”

  https://cuvantdefolos.ro/lepadarea-de-hristos-va-fi-constienta/

  👇

  Parintele Athanasie Mytilineos:

  Cum se vor lupta unii cu alții în Razboiul Mondial, la Armaghedon și cum se pot extermina unii pe alții? Permiteți-mi să vă spun cum. Este comunismul ateu/panteist, care predomină in Orient. Este materialismul ateu/panteist al Occidentului. Și sionismul ateu/deist al evreilor. Interesele lor coincid? Putem spune ca la un moment dat, interesele lor coincid. Dar numai într-un singur punct, la un moment dat: Să lupte împotriva lui Hristos și a Bisericii Ortodoxe. Numai în acest punct coincid interesele. Și astfel, așa cum am spune, Estul și Vestul vor apăsa butoanele pentru a aduce bombele nucleare și rachetele. Oh, deci Estul cu Vestul (Occidentul). Aparent se vor alia pentru ca va fi un Război Mondial intre forțe opuse. Dar nu vor fi facute aliante pentru acest scop aparent. Aliantele vor fi de fapt, pentru ca sa fie uniți împotriva lui Hristos, chiar daca interesele lor politice nu sunt aceleasi.

  Exista posibilitatea unui Război Mondial rapid. Ei bine, am putea spune astăzi că un Război Mondial care ar începe, global, ar putea dura de la 24 de ore pana cel mult o săptămână. Cel mult o saptamana. Câți morți vor fi pe câmpurile de luptă, fără a fi lupta cu vechile arme conventionale: vor fi morti 1/3 (o treime din populatia planetei) de pe pământ. (Aproximativ doua miliarde de oameni s-ar putea gasi morți pe suprafața pământului). Se poate intampla asta, dragii mei, în 24 de ore. Tot ce trebuie să facă este ca forțele nucleare să apese niște butoane și Pământul să devină un cimitir vast. Nu există descrieri ale acestui Razboi. Ce descrieri? Dar ce am pute descrie? Rezultatul? Spuneți-mi, ce evenimente de la Hiroshima ar trebui să descriem? Că oamenii au perceput avioanele cu frică și au zis “Acum, ceva cade” și apoi, a început să cadă puțin câte puțin și apoi a început să creeze ciuperca nucleara, o paralizie care a căzut peste oameni, o dată pentru totdeauna. O dată pentru totdeauna! Rezultatele? Se pot descrie acum in retrospectivă.

  Ei bine, acum Sfântul Evanghelist Ioan in Apocalipsa nu dintr-o sensibilitate nu ne da detalii, ne sugereaza viteza cu care se va tine acest Război Mondial, si ne spune rezultatele. Care sunt rezultatele? Întregul pământ va fi întins cu cadavre. Aceasta este Razboiul Mondial de la Armaghedon. Groaznic! În capitolul al 20-lea din Apocalipsa, veți vedea, Sfantul Ioan Teologul ne spun detalii.
  Când spune că – în acest moment, păziți-vă – “Și veniți și mâncați «carnea tuturor oamenilor liberi și mici și mari»”, semnifica că pe câmpul de luptă sunt morți, sunt uciși și tineri și bătrâni! Nu numai cei care luptă, ci și populația civilă; pentru că atunci când astfel de bombe nucleare vor cădea, dragii mei, nu numai cei care se află în prima linie vor fi uciși, ci multi alti oamenii vor fi uciși.
  Desigur, permiteți-mi aici, acum m-am gândit la asta, când auziți despre pace și despre marșurile de pace pe care le fac, tocmai pentru a evita aceste rezultate nefaste, v-aș sfatui – și dacă doriți, puteti sa ma credeți – aceasta nu este altceva decât o ipocrizie teribilă. Nimeni nu crede în pace. Mulți oameni cred, dar cei care trag sforile istoriei și războaielor nu cred în pace. Ei strigă, fac gălăgie pentru pace pentru a prelungi timpul de dotare cu armament. Și nimic altceva. Și la un moment dat aceste bombe vor începe să danseze de deasupra capetelor noastre și apoi va veni marele măcel al umanității. Nimeni nu crede în pace. Marile puteri, care se opun puterilor, nu cred în pace. Spun încă o dată, este doar o ipocrizie.

  https://youtu.be/AGru0dsr3Uc

  Extras din a 76-a cuvantare la Cartea Noului Testament, Apocalipsa.

 5. Sfanta Alipia a prezis toată suferința și Războiul al Treilea Mondial care va urma.

  “Nu va fi Război, ci Execuția popoarelor pentru starea lor putredă.
  Cadavrele vor fi stivuite ca munții și nimeni nu le va lua să le îngroape.
  Oamenii vor alerga din loc în loc. Războiul va începe la sarbatoarea Sfintilor Petru și Pavel – ziua marilor Apostoli.
  Munții și dealurile vor fi retezate, nivelate.
  Oamenii vor alerga din loc în loc. Domnul nu va îngădui ca ai Săi să moară;
  Vor fi insa mulți mucenici care vor depune mărturie pentru credința ortodoxă.
  “Viitorul lumii este ascuns de oameni.
  Cine cunoaște căile și căile Domnului?
  Hristos este Domnul – Creatorul tuturor creaturilor, el poate schimba totul într-o clipă.”

  https://immorfou.org.cy/%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B9%CE%AD%CE%B2%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%87/

 6. Guvernul Canadian se pregătește să eutanasieze copiii fără a avea acordul părinților!

  Η Καναδική Κυβέρνηση Ετοιμάζεται να κάνει Ευθανασία σε Παιδιά Χωρίς Γονική Συναίνεση
  https://rumble.com/v210l1o-122639244.html

  Notă:
  La 1:42 care spune:

  ” – Știu că, cu starea mea actuală de sănătate nu aș supraviețui oricum”.

  Guvernul canadian propune literalmente executarea/epurarea de către stat a copiilor….
  Mass-media corporativa are un plan stabilit de promovare a sinuciderii ca o soluție la schimbările climatice, printre alte probleme politice la modă.
  Inginerii sociali numesc eufemistic sinuciderea facilitată de stat “asistență medicală în pragul mortii” (MAID).
  Guvernul Canadian compilează chiar și “cărți de activitate” educaționale pentru a îndoctrina copiii în noua paradigmă încă din primele etape,
  cum ar fi cea a Spitalului Virtual Canadian:
  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ:
  https://bit.ly/3HMCBP5
  👇
  Flimul predictiv:

  Soylent Green – Hrana verde
  (regizat in anul 1973)

  Actiunea filmului este proectata in anul 2022, New York-ul este populat de 40 de milioane de cetățeni înfometați.
  Hrana a devenit un lux din pricina distrugerii resurselor naturale.
  De aceea, guvernul lansează un produs nou, Soylent Green, în spatele căruia se ascunde, însă, un secret înspăimântător.
  Dincolo de fabulatiile tipice westernului urban american, sunt „ascunse” in acest film niste realitati (deja) cotidiene, desi filmul se vrea un science fiction a carui actiune se desfasoara (culmea!) fix in 2022!… Poate ca in 2023, adica (fix!) la 50 de ani de la aparitia filmului ne vom „trezi” intr-o lume ireal de reala care (culmea!) se conformeaza scenariului…(?)

  Soylent Green Documentary (2/2) – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=7urhCbtICgQ

  👇

  Sfantul Iustin Popovici,
  Teologie Dogmatica,
  vol. III,
  Antihristul si lucrarea sa:

  Догматика Православне Цркве – Том III (други део) – Страна 65 – Светосавље
  https://svetosavlje.org/dogmatika-pravoslavne-crkve-tom3-2/65/

  „Acele zile ale prigoanei asupra creștinilor vor fi de așa natură încât nimeni din cei care nu îl va recunoaște public pe Antihrist și nu va purta semnul 666 nu va putea cumpăra sau vinde nimic și nu va avea niciun drept in societate.
  Oricine nu se va închina lui Antihrist și nu-i va primi semnul pe frunte și pe mână va fi ucis.
  Biserica lui Hristos, va fi persecutată și chinuita, se va ascunde în pustie (in munti), acolo unde se vor refugia credinciosii traitori ai lui Hristos Dumnezeu”.

  👇

  Catherine Austin Fitts:

  “nu vor banii oamenilor, ci vor lua copiii lor și pământul/proprietatile lor, adică vor să aibă control absolut asupra lor”.

  Catherine Austin Fitts, fostă subsecretar american pentru locuințe și dezvoltare urbană în timpul președinției lui George W. Bush, a susținut că liderii mondiali care lucrează pentru “liberalismul” lui Klaus Schwab și George Soros și formulează teorii eugeniste:

  “Dacă îți vor impune un cip în mână și vor efectua o rețea de control a tranzacțiilor financiare, nu este vorba doar de faptul că iti pot impune un vaccin sau ca te pot tăia de la achizitia de alimente.
  Ei pot, și chiar va vor lua copiii dumneavoastră.
  Vă asigur că tipii ăștia pot imprima bani.
  Nu au nevoie de banii tăi.
  Vor lua pământul tău, vor lua proprietatile tale și iti vor lua de fapt copiii tăi.

  Acestea sunt atuurile reale pe care le urmăresc:

  “nu vor banii oamenilor, ci vor lua copiii lor și pământul/proprietatile lor, adică vor să aibă control absolut asupra lor”.

  https://rumble.com/v1fs7pj-warning-globalist-plan-to-take-your-kids-revealed.htm

 7. Pe 2 decembrie 2022, ministrul Burduja a declarat că „digitalizarea României este prioritatea zero a Guvernului”.

  Pe 11 noiembrie, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, progresistul USR-ist Sebastian Burduja, opina la Antena 3 că românii vor fi recunoscuți facial când vor face plata…

  Proiectul va fi pus în aplicare din 2023 și pregătește recunoașterea biometrică a românilor atunci când interacționează cu o aplicație a statului:
  “Va exista o modalitate unică de autentificare, astfel ca oamenii să nu mai fie nevoiți să țină minte diverse parole”,
  ne spune Burduja….

  https://youtu.be/G-ULfwtqhX8

  NU mai plăteşti la casa de marcat.

  Iei cumpărăturile şi ieşi pe uşă!

  Factura îţi apare în aplicaţie

  Cum funcţionează cumpărăturile în acest sistem?

  Noul concept se numește „Pick&Go” . Achizițiile sunt înregistrate folosind camera de ultimă oră și tehnologia senzorilor.

  Astfel, clienții nu mai trebuie să sorteze toate produsele la casă, să le plătească și să le împacheteze din nou – nu mai există o casă clasică.

  Netto – Pick & Go – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=V64AxN0bA_Y

  Factura apare apoi automat și rapid în aplicația „Pick&Go”.

  Dacă există discrepanțe, reclamația poate fi făcută la fel de ușor prin intermediul aplicației în primele 48 de ore de la cumpărare.

  Mişcările clientului sunt scanate

  Sistemul înregistrează fiecare utilizator ca număr consecutiv și caracteristicile scheletice ale acestuia. Datele biometrice nu sunt stocate.

  Fiecare mișcare a brațului când ajunge la raft este recunoscută și evaluată ca o acțiune: clientul ajunge după banane sau clientul pune un iaurtul înapoi, toate acestea sunt recunoscute.

 8. Așa erau *fierți* și bizantinii AD 1453: *ielitele* lor discutau despre *sexul îngerilor* lui Dumnezeu, în timp ce Mehmet alinia tunurile cele mari, de brevet venețian, contra zidurilor lui Iustinian.
  Ca noi, acum, cu pregătiri pentru chefurile de Crăciun și An Nou; în DuBai(a), Ba(a)l-i, Eghipetul vrăjitorilor, Țara Șarpelui-cu-Pene sau Mal-Dive.

  1. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=22
   30. Căci la înviere, nici nu se însoară, nici nu se mărită, ci sunt ca îngerii lui Dumnezeu în cer.

   De ce se insoara sau se marita omul ?
   Pentru a avea urmasi in binecuvantarea Lui Dumnezeu.
   Deci oamenii fac copii.
   Dar la inviere nici nu se vor mai insura sau marita fiindca nu va mai trebui sa faca copii.
   Oamenii au fost barbat si femeie tocmai pentru inmultirea lor pe pamant si in modul acesta toti oamenii la sfarsitul veacurilor au fost pe pamant.
   Ingerii au fost facuti in alt fel, toti deodata, nu au aparut prin nastere, adica doi ingeri sa nasca alt inger, deci nu au avut nevoie de doua parti, femeiasca si barbateasca.
   Deci ingerii Cerului nu au sex, fiindca ca si duhuri nu au aparut ca si oamenii iar la sfarsitul vecurilor nici oamenii la inviere nu vor mai avea nevoie sa se inmultesca.

   Dar care era paralela cu cei ce se pregatesc de Craciun ?

   1. In loc sa-ti pregatesti sufletul cu daruri la Domnul Dumnezeu .
    Noi chefuim..ne distram si nu ne pasa de nimic ..

  1. Just… oricum Justiția Divină va sosi în ziua mult aşteptată,
   Când Iisus Hristos va reveni
   S-adune pe acei ce pe pământ
   Pe Domnul Dumnezeu L-au iubit şi au împlinit Cuvântul Sfânt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE