X

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Va amintiti?

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

Pentru cei ce inca nu stiu, mesia asteptat de evrei este de fapt … antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Iar “Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului”, dupa cum ne avertizeaza profetiile:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

Sigur, va fi si razboi si alea alea, cititi profetiile, ca de aia le tot postam pe acest portal:

http://ortodoxinfo.ro/category/credinta-ortodoxa/profetii/

E evident deci ca si Ierusalimul va avea un rol important. Si deja il are, caci iata ce putem citi la Donald Trump recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului de pe Ziare com:

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat, miercuri seara, ca recunoaste orasul Ierusalim drept capitala a Israelului.
El a afirmat ca decizia constituie “o noua abordare” in efortul de solutionare a conflictului israelo-palestinian.
Donald Trump a argumentat ca in ultimele decenii presedintii Statelor Unite au evitat, din diverse ratiuni, sa recunoasca Ierusalimul drept capitala a Israelului.
“Fiecare presedinte american a refuzat sa mute Ambasada SUA la Ierusalim si sa recunoasca Ierusalimul drept capitala a Israelului, considerand ca amanarile vor contribui la avansarea procesului de pace. Insa, dupa 20 de ani, constat ca nu ne apropiem de obtinerea pacii intre Israel si palestinieni.
Am decis ca a venit momentul sa recunosc Ierusalimul ca fiind capitala Israelului. Alti presedinti americani au facut aceasta promisiune in campanie, dar nu au onorat-o. Astazi, eu onorez promisiune”, a afirmat Donald Trump.
Liderul de la Casa Alba a anuntat ca activat un document executiv din anul 1995 prin care Statele Unite asumau angajamentul de a muta Ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. De asemenea, Donald Trump a ordonat Departamentului de Stat sa initieze pregatirile pentru mutarea Ambasadei SUA la Ierusalim.

“Consider ca aceste decizii sunt in sensul celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii si in sensul continuarii eforturilor de pace intre Israel si palestinieni. (…) Orasul Ierusalim este una dintre cele mai sensibile probleme.
Reafirm angajamentul Administratiei mele pentru procesul de pace. Vom obtine pacea, pacea nu este niciodata imposibil de obtinut”, a subliniat Donald Trump, indemnand liderii din Orientul Mijlociu sa initieze eforturi active pentru pace.
Marti, presedintele SUA a discutat telefonic cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, cu regele Abdullah al Iordaniei si cu presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmud Abbas si i-a anuntat ca intentioneaza sa recunoasca Ierusalimul ca fiind capitala Israelului.
Autoritatea Palestiniana, tari musulmane si Rusia avertizasera Statele Unite sa nu transfere Ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. Si Uniunea Europeana l-a indemnat pe Donald Trump sa evite decizia de a transfera Ambasada americana de la Tel Aviv la Ierusalim, argumentand ca o astfel de manevra va genera “efecte grave”.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

  1. Se pregateste tronul pentru antihrist in Ierusalim…jidovii cei blestemati il spun ” mesia” .
    …rabinii au spus anul trecut ” il avem pe mesia ”

    ” Pe mine ca am venit in numele Tatalui Meu nu m ati primit dar pe altul care va veni in numele sau il veti primi ” asa le a spus Mantuitorul HRISTOS evreilor acum 2000 de ani .

    Si Mesia adica Fiul lui DUMNEZEU este IISUS HRISTOS OM SI DUMNEZEU DEOPOTRIVA CARE RASTIGNIT A FOST PE CRUCE de jidovii cei blestemati cu tot cu “arhierei” ana si caiafa , astfel MANTUITORUL LUAND PACATELE OMENIRII DE LA FACERE adica DE LA ADAM pina in timpul Sau , A SFARAMAT PORTILE IADULUI CELE FERECATE cu blestemul stramosesc si A SCOS PE ADAM SI EVA din intunericul cel mai de jos din iad la Lumina implinind legea cea noua
    HRISTOS A INVIAT .

    ” antihrist nu va bate la usa ci va da navala ”
    Acum poate intelegeti de ce trebuie dat pe fata …pentru ca ” spurcaciune mare se afla in Bucuresti “

  2. Donald Trump este un fel de Pilat din Pont: nu ma indoiesc de faptul ca fost bine inentionat.
    Cum avertiza Sf Marcu Ascetul, cei trei uriasi care ne duc la pierzanie: UITAREA, LENEA NESTIINTA!

    Trump a fost un pom de afaceri, cu trei neveste si nenumarate concubine; a trait ca un pagan.
    CHIAR DACA E BINE INTENTIONAT, ASEMENEA NUANTE NU LE INTELEGE, SI NICI NU CRED CA-I PASA DE ELE. PT CA S-A NASCUT IN EREZIE, SI A RAMAS IN EREZIE…

  3. Mutarea Ambasaderi SUA la IERUSALIM: cartea mare jucată de Trump în Orientul Mijlociu
    miercuri, 11 ianuarie 2017

    Când Trump i-a promis lui Netanyahu că va muta ambasada la Ierusalim, mulți au crezut că e simplă propagandă.

    Pe 22 noiembrie [2016], președintele-ales afirma că Jared Kushner „ar putea fi de foarte mare ajutor” pentru reconcilierea dintre israelieni și palestinieni. „Este foarte bun la asta”, a spus Trump”, adăugând: „Cunoaște foarte bine regiunea”.

    Viitorul ambasador american în Israel, David Friedman, a vorbit și el despre eforturile pentru pace dar a reamintit și de promisiunea lui Donald Trump de a muta ambasada Statelor Unite la Ierusalim.

    Săptămâna aceasta, președintele Autorității Palestiniene, Mahmud Abbas, a avertizat că mutarea ambasadei ar echivala cu o declarație de război la adresa palestinienilor.

    Regele Abdullah al Iordaniei a declarat la rândul său că un asemenea gest din partea Statelor Unite reprezintă o „linie roșie” pentru regimul său și ar „inflama străzile islamice și arabe”.

    Secretarul de stat John Kerry a avertizat și el, cu câteva zile înainte de a părăsi postul:

    „Am avea o explozie, o explozie totală în regiune – nu doar în Cisiordania – ci poate chiar și în Israel.”

    Aceste avertismente severe nu au primit nici un răspuns din partea lui Donald Trump, însă se pare că ele au produs un oarecare efect.

    https://stiri-zilnic.ro/2017/01/11/mutarea-ambasaderi-sua-la-ierusalim-cartea-mare-jucata-de-trump-in-orientul-mijlociu/

  4. Pe Mesia nu-l vor putea vedea toți, ci numai cei ce vor fi răpiți de nori în văzduh, căci a-L vedea nu se cade decât celor care au trăit cu adevărat creștinește. Lumea va vedea pe cel care se autointitulează Mesia dar nu este nicidecum Mesia, ci Antihrist. Iaca am spus-o, dar nu-i de la mine, ci de la Sfinții Părinți. Așa că atenție le neatenție! Doamne ajută !

  5. Un pas inainte pentru pregatirea declansarii WW3. Se cam potriveste cu ce a spus masonul Albert Pike:

    “Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de “ Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica …”

    Sursa: https://mucenicul.wordpress.com/2009/12/22/albert-pike-si-trei-razboaie-mondiale

    Rusia a spus ca este impotriva acestui lucru. O fi acesta unu din morivele pentru care Rusia, pe parcursul celui de Al Treilea Razboi Mondial, dupa ce va distruge Turcia, va avansa pana la Iersusalim si isi va opri armatele langa acest oras ?

    Cum spunea Sfantul Paisie Aghioritul:

    “Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri trupele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia însã nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe sã aducã trupe pentru ai ataca pe rusi.”

  6. Stati linistiti ca nu veti prinde sfarsitul. Veti trai si veti vedea. Ati luat un fix, acum, cu sfarsitul, ca si cu pamantul plat. Desigur ca si Trump e marioneta sionistilor. Problema este ca intre ei e disensiune si tot Dumnezu o ingaduie pentru amanarea unui razboi. Aceste doua personaje, Putin si Trump sunt lasate de Dumnezeu din mila pentru omenire pentru a se amana un razboi intre Rusia si SUA, cel putin.

    1. Multi parinti cu viata sfanta au spus ca Antihristul este nascut deja!
      Cred ca ar necesara o discutie pe aceasta tema! Sfantului Calinic de la Cernica i s-a aratat anul1992. Poate fi acesta anul de nastere al Antihistului? Adica isi va face aparitia in 2022!

  7. Uitati un aspect important: asa cum e Donald T., el e manat de slabiciuni, el insusi fiind cum este este foarte slab, este un pion, ar putea fi chiar al lui Dumnezeu. Dumnezeu nu poate actiona prin oameni care se controleaz- precum OBAMA, sau alti civilizati, ci adesea tocmai prin acesti oameni extrem de slabi si pacatosi, cu vulnerabilitati. Zicea cineva ca prin Donald se anunta o noua era, si ca de fapt el ar fi trimis, e parte din planul lui DUmnezeu, sau cine stie. oricum toate sunt cu ingaduinta. El e atat de slab si vulnerabil incat niciodata nu va avea constiinta si constienta a ceea ce face, caci asa este el. NU POATE mai mult.

  8. “Ii voi binecuvanta pe cei ce te vor binecuvanta, dar il voi blestema pe cel ce te va blestema. Prin tine vor fi binecuvantate toate familiile pamantului!”

    Geneza 12:3

    Nu ii blestemati pe evrei! Este scris in Biblie ca cel care face asta, isi atrage asupra sa blestemul lui Dumnezeu. (Geneza 12:3)

    1. e vorba de poporul ales, care nu mai este poporul evreu de la rastignirea lui Hristos.. acum poporul ales este format din toate neamurile ce-L recunosc pe Hristos, ca Fiu al lui Dumnezeu și Dumnezeu.

  9. AR FI BINE SA VA DOCUMENTATI PUTIN INAINTE DE A COMENTA .ANTIHRISTUL VA FI INSTAURAT LA IERUSALIM DAR NU IN ORICE CONDITTI .PRIMA ETAPA ESTE INSTAURAREA PACII IAR GESTUL LUI TRUMP NUMAI SPRE PACE NU SE INDREAPTA.SINGURUL ORGANISM CARE AR PUTEA CREA O RELATIVA PACE IN ZONA ESTE ONU. MAI DUREAZA.NU L MAI JUDECATI PE TRUMP DUPA NUMARUL DE NEVESTE PTR CA GESTUL LUI TOCMAI NE MAI OFERA UN RAGAZ .DOAMNE AJUTA

  10. Bună ziua. Am o mare rugăminte către Excelența Voastră, majoritatea suferim de diverse afecțiuni, dar un om de aproape 80 de ani= P.F. Irineu al Ierusalimului care nu trebuie lăsat să moară închis. Unde este fapta / dragostea noastră de semeni, fără a încerca să-l eliberăm?

    Stimate Domnule Ambasador al Statului Istrael din România,

    Fundația Uniunea Umanitară Non Profit BORNA, cu Certificat de Înregistrare Fiscală nr. 9765473 din 18.09.1997, reprezentată prin președinte, Gheorghe Luca, fiul lui Ion și al Elena, născut în sat Păncești, comuna Sascut, județ Bacău, domiciliat în București, Aleea Giurgeni, numărul 11, bloc F 9, scara 3, etaj 2, apartament 35, sector 3, legitimat prin CI seria RR nr. 535221, eliberat la 22.07.2008 de SPCEP S3 biroul nr. 4, CNP 1560511400501, nr. Telefon: 0729460595, adresă de e-mail: [email protected], prin prezenta cu supus respect și dragoste frățească, vă rugăm, de a binevoi să ne ajutați în cauza următoare:

    Stimate Domnule Ambasador al Istraelului în România, iubitor de Dumnezeu, de țara Dvs Istrael și România, cu ocazia sărbătorilor de primăvară, Pesahul pe 22 martie 2018, Luna Plină Pascală pe 18 martie și Paștele Ortodox pe 26 martie date reale, Naturale. *(dar pe 8 aprilie data
    impusă politic, eronat dpdv canonico-dogmatic cu +13 zile (înainte) și dpdv astonomic cu +26 zile (înainte), a stilului nou= calendarul gregorian pentru 2018)*. Vă rugăm să ne ajutați la demersurile de eliberare a P.F. Irineu al Ierusalimului în vârstă de 79 ani, închis de mulți ani pe criterii politico-religioase de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu din Constantinopol. P.F. Irineu, mărturisind că „Sfîntul Duh lucrează doar în creştinii ortodocşi care stau în Adevăr. Sfîntul Duh nu poate conlucra cu faptele nelegiuiţilor”, fiind îngrădit de erezia ecumenistă, în special după desfăşurarea adunării din Creta 2016. Indiferent cât ar costa cauțiunea confidențial, minim/ maxim, Istraelul câștigă de mii de ori mai mult de la Dumnezeu, prin a-l achita și elibera pe P.F. Irineu, la cererea Uniunii BORNA din București România și-l cerem în România, chiar cu clauză de a lăsa trecutul și a slujii alături de membrii Uniunii BORNA ca mădulare ale Bisericii Ortodoxe de Răsărit din România. Dumnezeu ne iubește pe toți pământenii, cerându-ne a iubii și noi semenii noștri, de a-i ajuta și cerceta la necaz în spital sau în temniță, cum este P.F. Irineu, un bătrân iubitor al credinței curate în Dumnezeu și de Adevăr.
    „Cuviosul Patriarh al Sfîntului Oraş Ierusalim şi al întregii Palestine, (în lume Emanuil Scopelitis) s-a născut la 17 aprilie 1939 pe insula grecească Samos. Din decembrie 1953 el trece sub ascultare în Ierusalim. În anul 1958 a fost tuns monah cu numele Irineu, în cinstea Sfîntului Sfinţit Mucenic Irineu, episcopul Lyonului (prăznuit la 5 septembrie pe stil nou) şi peste un an, în 1959, a fost hirotonit diacon în Biserica Ortodoxă a Ierusalimului. În 1963 a absolvit Şcoala Patriarhală din Ierusalim. În 1965 a fost hirotonit în preoţie. În 1966 a fost înălţat la rangul de arhimandrit. În 1979 a fost numit Exarh al Bisericii Ortodoxe a Ierusalimului în Atena (precum a şi rămas pînă la înscăunarea sa ca Patriarh al Ierusalimului) şi responsabil pentru răspîndirea anuală în Grecia a Luminii Sfinte în Sîmbăta Mare. Considerînd acuzaţiile nefondate, iar imixtiunea Patriarhiilor ca ilegală şi necanonică, Patriarhul Irineu a refuzat să demisioneze şi a continuat să slujească ca Patriarh. La 27 februarie 1981 a fost ales, iar în martie al aceluiaşi an, în săptămîna Sfintei Cruci, a fost hirotonit arhiepiscop al Ierapolei. În 1983 a fost numit membru al Sfîntului Sinod al Bisericii Ierusalimului. Considerînd acuzaţiile nefondate, iar imixtiunea Patriarhiilor ca ilegală şi necanonică, Patriarhul Irineu a refuzat să demisioneze şi a continuat să slujească ca Patriarh, până l-au închis, pentru a instaura practici necreștine, fapt pentru care toată omenirea+Planeta vom suferi”.

    http://romanialibera.ro/actualitate/international/fostul-patriarh-al-ierusalimului-inchis-de-trei-ani-de-rivalul-sau-218890
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/siteuri-ortodoxe/patriarhul-teofil-al-ierusalimului/
    http://lumea-ortodoxa.ro/cine-este-intemnitatul-patriarh-al-ierusalimului-irineu/

    În atenția D-lui Ambasador al Istraelului în România. Vă mulțumim anticipat – DOAMNE Ajută.!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button