X

Ăsta-i Putin, un criminal: Alexei Navalny a murit în închisoare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Activistul în vârstă de 47 de ani ispășea o pedeapsă de 19 ani de închisoare pentru „extremism” într-o colonie penitenciară arctică îndepărtată, în condiții foarte dificile, scrie Le Figaro. 

Alexei Navalny a murit în închisoare. Agențiile ruse au anunțat vineri, 16 februarie, dispariția adversarului rus, care a fost încarcerat într-o colonie penală îndepărtată din Arctica, în condiții foarte grele. Activistul în vârstă de 47 de ani ispășea o pedeapsă de 19 ani de închisoare pentru „extremism” .

Alexei Navalny a murit în colonia corecțională nr. 3 din districtul autonom Yamalo-Nenets, a informat departamentul regional al Serviciului Federal al Penitenciarelor, scrie Ria Novosti

“În data de 16 februarie a acestui an, în colonia corecțională nr. 3, condamnatul A.A. Navalny s-a simțit rău după o plimbare, și-a pierdut aproape imediat cunoștința. Imediat au sosit personalul medical din instituție și a fost chemată o echipă medicală de urgență”, se arată în comunicat.

Se precizează că au încercat să-l resusciteze pe Navalnîi, dar nu au reușit. Medicii de la ambulanță l-au declarat decedat.

Navalny a ajuns în închisoare după ce pedeapsa sa cu suspendare în dosarul de delapidare Yves Rocher a fost înlocuită în februarie 2021 cu închisoare reală din cauza încălcării regimului de pedeapsă cu suspendare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

      1. iată adevăratul motiv pentru care a fost condamnat Navalny : https://t.me/UraganasupraEuropei/23500 , a cerut (și primit!) 20 de milioane de dolari spre a organiza o ,,revoluție portocalie” care să conducă la răsturnarea puterii de la Kremlin! Ar fi urmat apoi aservirea (pe model Boris Elțin) bogățiilor țării către satrapii zioniști prin slugile acestora (amerlocii, asta-i înaltă trădare și ar fi trebuit ca Navalny să fie condamnat la moarte! Sa nu-i uităm pe Assange, Gonzalo Lira și Snowden!!! https://t.me/DanDiaconu/3660

        1. “Ar fi urmat apoi aservirea (pe model Boris Elțin) bogățiilor țării către satrapii zioniști prin slugile acestora”, uitati-va din cine e format anturajul ecumenistului putin. sunt tot urmasi ai celor care au robit Rusia in 1917.

          indivizi ca putin vor da teriotriul Rusiei pe tava, chinezilor si altor pagani.

  1. Incet dar sigur va dati arma pe fata. Va numiti site ortodox dar stati la umbra de frunza verde de Baneasa. Daca ati fi crestini adevarati nu ati tine cu amerlocii si urcacanii. Acestia sunt dusmanii Ortodoxieie. Pe unde au pus amerlocii piciorul s-au darmat biserici si manastiri ortodocse si s-au- omorat preoti. calugari si mireni.

  2. gheorghe said, on februarie 18, 2024 at 3:27 pm
    Cine a fost Navalnyi?
    Un fost jurist, („Navalny was a military brat with an undergraduate law degree from a decidedly second-tier school”), pregatit „politic” in apartamentul moscovit inchiriat de o „rusoaica”… Jewish (articol de Masha Gessen – vezi mai jos linkul, si ea … Jewish) indoctrinata la Harvard – Yevgenia Albats, considerat …. ca cel mai slab si inapoiat din grupul de viitori politicieni – convenabili pentru CIA.
    Navalnii a fost propus la Nobelul pentru pace de catre „Alexander Etkind, a Russian exile … Etkind is Jewish..”
    Ca sa-i faca loc in lupta politica anti-Putin i-au bagat in indoctrinare… „The only alternative seemed to be broadly ethno-nationalist ideas”…
    De notat ca asemanator, in cautare de fatada ideologica… altul ( poate cel mai mare campion mondial de sah, Kasparov – Jewish si el) a infiintat o „miscare” care s-a aliat tocmai cu bolsevicii „oficiali”!!!
    Navalnii n-a gasit alt sef la „organizare” decat pe Leonid Volkov – ” Volkov, who is Jewish, …”
    Si a avut mentor pe Erofeev (de la Rutgers University, SUA) care a spus public:
    „IF PUTIN WILL NOT BE REMOVED FROM POWER, HE WILL COMMIT SUICIDE” Ritter

    Dupa cum afirma Scott Ritter (link mai jos), nu a fost condamnat pentru spionaj ori inalta tradare ca nu cumva sa fie extras din Rusia de CIA, la schimb si prin intelegere prin serviciile secrete.

    Sa vedem insa…

    Caracterizare facuta lui Navalnii de un fost lucrator in serviciile SUA (Scott Ritter): „a TRAITOR” – in engleza… in romaneste nu e trăitor ci trădător.
    si
    https://www.newyorker.com/news/our-columnists/the-evolution-of-alexey-navalnys-nationalism
    Caracterizare facuta de o periculoasa individa… “trans”, si ea Jewish! .. de mare importanta pentru suprematia sionista. Are mama socialista (marxist, desigur) si tata sionist.
    Wikipedia o prezinta cu “they” in loc de “she” (ea) …
    https://en.wikipedia.org/wiki/Masha_Gessen
    ====
    Chiar ca lui Putin asta era ce-lipsea, o gura mare si spurcatta de tradator sa fie „inchisa” definitiv cu o luna inainte de alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button