X

Antihristul va construi Templul lui Solomon, iar evreii văzând aceasta i se vor închina ca lui Mesia!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parintele Athanasie Mitilineos:

antihristul va reconstrui rapid templu – Dumnezeu îi va ingadui.

După cum spune Apostolul Pavel, pentru că iudeii nu au crezut în Adevăr, Dumnezeu va îngădui ca duhul înșelării să vină la ei.

Deci antihristul va reconstrui repede templul lui Solomon, dar pentru care motiv?

Pentru că iudeii nu au putut să reconstruiască templul lor, îl vor considera pe antihrist, pentru ca antihrist va reuși să reconstruiască templul si il vor primi ca un semn mesianic și ca pe Mesiah îl vor recunoaste atunci pe antihrist.

Se spune că evreii din America au deja pregatite pietrele reconstruirii templului lui Solomon. Le au deja gata pregatite și ambalate în cutii.
Dar puteti întreba:
„Ei bine, dar Palestina nu are pietre?” Atunci templul nu era imens; dimensiunile sale nu sunt uriașe. Lungimea era de 30 metri si avea undeva latimea de 7-8 metri. Deci nu era foarte mare. Templul principal era mic; nu ma refer la celelalte clădiri, care au fost, desigur, mai multe.

Depozite, camere, curți etc.
Templul principal era o clădire mică. La urma urmei, doar preoții intrau să aduca jertfa si tămâie. Vechea Lege spunea că era interzisă exploatarea pietrelor în Ierusalim.

Pietrele trebuiau să vină din carieră, cioplite, dimensionate, sa fie deja gata pentru a fi așezate in ansamblul zidirii.

Niciun ciocan și nicio daltă nu ar fi trebuit să se audă în oraș, așa era Legea data de Dumnezeu.
Pentru că evreii se presupune că vor să țină Legea lui Dumnezeu, or să pregătească pietrele și or să le stivuiasca, astfel încât să poată ajunge la Ierusalim cu vaporul și astfel templul să poată fi reconstruit.

Pentru că toate aceste semne exista deja, de aceea ne intrebam: „este antihristul aproape?”.

În acest templu antihrist va fi adorat și de acolo antihrist va conduce întreaga lume.
Suntem uimiti de predica hiliastilor care spun că: Avraam, Isaac și Iacov vor fi înviați, iar acestia – cei trei patriarhi ai iudeilor – vor ședea pe muntele Sionului, unde va fi reconstruit templul lui Solomon.

De acolo vor conduce întreaga lume, cu cele mai perfecte mijloace computerizate. Acestea sunt scrise în cărțile lor!
Vă surprinde asta? Înseamnă că ei sunt ca niste apostoli, fără să-și dea seama, ai antihristului.

De aceea – neagă Dumnezeierea lui Iisus Hristos – milenialii sau hiliastii sunt considerați antihriști. Și este un mare păcat al creștin-ortodocșilor să accepte predicile hiliastilor. Antihristul va declara inaugurarea unei Noi Ere pe Pământ. care va succeda Erei Creștine; poate prin crearea unui al treilea „Testament”.

Avem Vechiul Testament, avem Noul Testament și va fi si un al treilea „Testament”.
Această doctrină malefică a celui de-al treilea „Testament” este veche.

Este menționata de Sfântul Grigorie Teologul. Dar nu vă mirați de acest lucru; nu este nimic mai mult decât ceea ce experimentăm deja. Ea este cultivată si susținută de cercuri laice și cercuri ecumeniste.

Când vi se spune: „Creștinismul s-a invechit, a dat faliment, că nu mai are nimic să ne ofere și să ne comunice, că creștinismul nu mai este valabil și este învechit, ci va trebui sa cream o situație nouă pe care trebuie să propovaduim”, acesta este, de fapt, al treilea „Testament”.

Deci, există deja creata această situație.

Extras din a 57-a cuvantare la Cartea Noului Testament: Apocalipsa.

Parintele Serafim Rose:

Dupa noua si falsa unire a ortodocsilor cu romano-catolicii, care acum a primit un impuls ce sporeste continuu, va mai exista vreo Ortodoxie, in afara catcombelor si pustiei?
Toţi Sfinţii Pǎrinţi care vorbesc despre acest subiect au în vedere marea strâmtorare de la sfârşit, spunând ca toţi creştinii autentici, vor fi ascunşi privirilor lumii, nefăcându-şi simţitǎ prezenţa. Cei care vor fi mai vizibili lumii nu vor fi creştini adevǎraţi!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Rabinul spune că Antihristul “este Mesia pe care evreii îl așteaptă”

  Mario Moreno, rabin și fondator al Congregației Evreiești Mesianice Shema Israel, a spus că astăzi trăim în timpul lui Mesia când ceea ce este scris în Tora se împlinește.

  “Când facem această conexiune și citim semnele pe care le vedem în viața noastră de zi cu zi, începem să ne îngrijorăm, pentru că se întâmplă atât de repede”, avertizează el.

  El explică, de asemenea, că timpul prezent face parte din “Vremurile de pe urma”, care este împărțit în trei etape de câte 2 000 de ani fiecare; există dovezi că acesta ar fi sfârșitul dar acest lucru este acceptat în funcție de credința fiecaruia.
  “Astăzi suntem în anul 5780, dar știm că a fost o greșeală în calendar, așa că am trăi deja în anul 6 000 sau mai mult.
  Aceasta înseamnă că, potrivit tradiției iudaice, trăim deja în epoca mesianică”, a explicat Moreno.

  Trăim vremurile sfârșitului, adică Yeshua va apărea foarte curând.
  Sigur oamenii trăiesc conform a ceea ce Biblia le spune că se va întâmpla, preocupați de propria lor viață, pentru a recupera ceea ce au pierdut, fără a se opri să se uite la problema spirituală”, a adăugat el.

  În același interviu acordat site-ului brasilian Guiame, el a declarat că caracteristicile din Biblie ale Antihristului sunt asemanatoare cu cele ale lui Mesia pe care îl așteaptă evreii.

  Moreno spune că această dovada nu provine din credința precum catolicismul sau islamul, ci din iudaism:

  “Pentru evrei acesta nu este antihristul, pentru ei este Mesia”, spune el.

  Caracteristicile care sunt reprezentative fiului pierzarii:

  El va fi un descendent direct al regelui David din seminția lui Iuda.

  El nu va fi doar un lider religios, ci cel mai mare lider politic pe care nu l-a mai văzut vreodată lumea.

  El va supraveghea reconstruirea celui de-al Treilea Templu.

  El va restaura Sinedriul și jertfele.

  El va reuni poporul evreu împreună în statul Israel.

  “Antihristul trebuie să fie evreu și urmaș al lui David.

  În II Tesaloniceni 2:4, apostolul Pavel spune că fiul pierzaniei va sta în Templu pretinzând că este Dumnezeu.

  El nu va proveni dintre neamuri, ci va fi un evreu”, spune el.

  El spune că profeția din cartea profetului Daniel se va împlini odată cu venirea acestui personaj, pentru că spune că timp de câțiva ani va avea un comportament seducator și apoi se va arăta cine este cu adevărat.

  un timp, el va acționa într-un fel și apoi se va schimba și va începe să se dezvăluie.

  Profeția lui Daniel indică faptul că el va acționa timp de trei ani și jumătate insa se va dezvălui într-un alt mod în ceilalți trei ani și jumătate”, explică el.

  El încheie spunând că atât aceste semne ale lui Mesia, cât și construcția Templului sunt interpretarea clară a vremurilor din urmă care sunt pe cale să înceapă.

  Ce spune Biblia despre vremurile din urmă?

  Opinia rabinului Mário Moreno

  O que a Bíblia diz sobre o fim dos tempos? – com rabino Mário Moreno – YouTube

  https://m.youtube.com/watch?v=7OyebDrLCz0&feature=youtu.be

 2. Fragmente din compendiul biblic si patristic alcatuit de Александр Дмитриевич Беляев:

  Într-adevăr, iudeii se vor înșela primind pe Antihrist ca fiind Mesia pe care îl așteaptă….
  „Eu am venit în numele Tatălui Meu”, le-a spus Iisus Hristos iudeilor, „și voi nu Mă primiti; iar dacă altul va veni în numele lui, pe acela îl veți primi (Ioan 5:43).

  Sfantul Chiril al Ierusalimului, ne spune:
  „Antihristul va veni la iudei ca fiind Hristos, iar de la iudei va pretinde închinare, si, pentru a-i seduce mai mult, va da dovadă de mare zel pentru reconstructia templului, insuflându-le ideea că el este din neamul lui David și că este necesar ca el să reconstruiasca templul lui Solomon” .

  Antihrist va fi pe placul tuturor, pentru ca în curând poporul său să-l iubească.
  El nu va lua daruri, nu va vorbi furios, nu va arăta o înfățișare tulbure, dar înfățișarea aceasta va seduce lumea până când va fi intronat rege.

  Dupa ce va fi intronat cei care nu ascultă și nu i se închină lui, i va chinui și, cu o răutate deosebită, se va răzvrăti împotriva creștinilor și a sfinților.
  Astfel, activitatea antihristului este împărțită în două perioade: perioada in care isi va ascunde intentiile sau perioada pregătitoare și perioada explicita sau perioada finala.

  Activitatea Antihristului în ambele perioade va fi aceeași în motivațiile lui interioare, in esență și scop, dar diferită în modalitate, atât in aspectul exterior, cât și in trasaturile caracterului; in manifestarile sale fata de religie și evlavie;
  In perioada de început, nu numai că nu se va răzvrăti împotriva lui Hristos și a crestinilor, ci iși va etala învățăturile și „sfințenia” vieții sale. În acest fel, el va atrage creștinii prin personalitatea sa, ca și cum ar fi un iubitor zelos al creștinismului.
  Pe de altă parte, el va avea timp să le insufle evreilor ideea că el este Mesia pe care iudeii îl așteaptă.
  Și va face asta prin învățătură seducătoare, cuvinte viclene și intelepte, prin sfințenia inchipuita a vieții…
  Exact asa cum il vedeti in acest videoclip:
  הינוקא! שיעורי הינוקא �� תיעוד מרגש ומרתק מתולדות חייו �� פשוט צמרמורת – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=plF0v_YysfM

  „Antihrist va lucra cu putere si minuni de la Satana, iar aceasta putere va fi foarte mare…va avea o multime de ajutatori puternici…cu mijloace de comunicare rapide (digitale) si metode de coordonare, si va fi capabil sa infaptuiasca o resetare in toata lumea in acelasi timp”
  Beliaev, Concerning Atheism and Antihrist (Privitor la atheism si Antihrist), vol. 1, p. 765.

  Dupa ce va fi intronizat ca rege al lumii intregi:

  „Antihrist si adeptii sai vor nimici cartile Sfintei Scripturi, ii vor urmari si chinui pe propovaduitorii Cuvantului lui Dumnezeu si pe cei ce iau parte la slujbele din biserici. Vor urmari ca Liturghia sa nu se mai savarseasca nicaieri; cu toate acestea dumnezeiestile slujbe nu vor conteni si Liturghia se va savarsi in pesteri”
  Beliaev, Concernig Atheism and Antihrist (Privitor la atheism si Antihrist), vol. 1, p. 356.

  Si de asemenea:

  „Va porunci sa se aseze chipul (icoana) lui in toate bisericile crestine si templele necrestine, si toti oamenii sa i se inchine precum i s-ar inchina lui Dumnezeu. In cele din urma, in biserici se va incepe slujirea lui Antihrist ca Dumnezeu.”
  Beliaev, Concerning Atheism and Antihrist (Privitor la atheism si Antihrist), vol. 1, p.184.

  Marea majoritate a crestinilor nu si vor da seama ca el este Antihrist.
  Aceștia vor fi la fel de nepăsători și la fel de adânc cufundați numai în interese pământești ca în zilele lui Noe și Lot (Luca 17:26-29).
  Iată ce spune Sfantul Efrem Sirul:

  „Venirea lui Antihrist va fi cunoscută fără dificultate traitorilor crestini, nu insa și acelora vor avea mintea intunecata si cufundata în treburile vieții și care vor iubi lucrurile pământești; acestia nu vor distinge clar; căci cei care sunt întotdeauna atașati de treburile vieții, deși vor auzi de la altii, nu vor crede și-i vor evita pe acestia care le va spune ca Antihrist este gata de domnie…”

  О безбожии и антихристе – профессор Александр Дмитриевич Беляев – читать, скачать
  https://azbyka.ru/otechnik/Aleksandr_Belyaev/o-bezbozhii-i-antihriste/

  О Безбожии и Антихристе. Александр Беляев.
  https://lavka-palomnika.church/o-bezbozhii-i-antikhriste-aleksandr-belyaev/

  In anul 2020 i-au creat un cadru institutional pentru popularizare si oficializare!

  https://hayanuka.com/%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%a0%d7%95/

  https://hayanuka.com/%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%a0%d7%95/

  👇

  ONU și WEF au semnat un acord pentru „accelerarea” Agendei 2030 (Video).
  https://mucenicul.wordpress.com/2022/05/08/onu-si-wef-au-semnat-un-acord-pentru-accelerarea-agendei-2030-video/

  EP croat M.Kolakušić: „…432 de deputați ai Parlamentului UE au votat pentru certificatul Covid până la 06/2023…la toamnă,închiderile și tot dezastrul..ne așteaptă din nou” (Video)
  https://mucenicul.wordpress.com/2022/05/08/ep-croat-m-kolakusic-432-de-deputati-ai-parlamentului-ue-au-votat-pentru-certificatul-covid-pana-la-06-2023-la-toamnainchiderile-si-tot-dezastrul-ne-asteapta-din-nou-video/

  👇

  Aici el le arata cum se va reconstrui Templul!
  HOW TO REBUILD The 3rd TEMPLE in JERUSALEM – JIZKIAHU ben DAVID [Rabbi Shlomo Yehudah] – YouTube

  https://m.youtube.com/watch?v=coHuY72GQU4

  👇

  Aici ni se spune ca el este un geniu!
  Mystery Jew is 33 Years old, not 30 a Genius in Torah His Name is Rabbi Shlomo Yéhouda Beri nicknamed the “Yenuka” NOT Jizkiahu Ben David. – Watchmen On The Pod
  https://watchmenonthepod.com/2021/04/06/mystery-jew-is-33-years-old-not-30-a-genius-in-torah-his-name-is-rabbi-shlomo-yehouda-beri-nicknamed-the-yenuka-not-jizkiahu-ben-david/

  👇
  Aici evreii recunosc ca el a fost posedat inainte de a implini varsta de 13 ani, asa cum ne invata Sfantul Lavrentie de Cerinigov:

  “Fiind copil in varsta de doisprezece ani, va merge prin grădină cu mama sa si atunci el îl va întâlni pe Satana care va veni din iad și va intra în el. Și acest băiat va crește și el va fi Antihristul”.

  Προφητείες: Προφητείες Ρώσων Στάρετς – Γέροντας Λ α υ ρ έ ν τ ι ο ς του Chernigov (+1950)
  https://profiteies.blogspot.com/2008/11/chernigov-1950.html?m=1

  Perfect Harmony – Mishpacha Magazine
  https://mishpacha.com/perfect-harmony-6/
  👇

  Aici el ridica in slavi Tora!
  https://m.youtube.com/watch?v=IC90si6sGNg

  👇

  I se atribuie Rabinului șef zicerea că l-au pregatit pe Mesia lor, Ben David în privat și ca îl vor încorona în curând în public.
  Jiziahu Ben David a fost uns și hirotonit…

  ISRAEL´S MESSIAH – Jiziahu Ben David SHOWED UP ON MARCH 27TH! – GoyimTV
  https://www.goyimtv.tv/v/2484019703/ISRAEL%C2%B4S-MESSIAH—Jiziahu-Ben-David-SHOWED-UP-ON-MARCH-27TH-

  1. 11 Februarie, 2020)

   A inceput construcția “celui de-al Treilea Templu” sub Moscheea Al-Aqsa

   Ierusalim:

   Ministrul palestinian al afacerilor interne Hossein al-Sheikh a susținut că procesul de excavare sub Moscheea Al-Aqsa a fost finalizat, iar acum a început construcția “celui de-al Treilea Templu”.

   Ministrul palestinian al Afacerilor Civile, Hossein al-Sheikh, a declarat într-un interviu acordat Al Jazeera că construcția va avea loc sub moscheea Al-Aqsa, în timp ce un analist UNESCO a declarat că acolo nu a fost găsită nicio parte din istoria evreilor.

   “Am avertizat Israelul că Acordurile de la Oslo nu mai sunt valabile și au dizolvat toate acordurile pe care Israelul le-a semnat cu administrația palestiniană, în timp ce administrația palestiniană nu mai este obligată prin acorduri bilaterale”, a adăugat el.

   Pe de altă parte, președintele american Donald Trump s-a întâlnit cu premierul israelian Netanyahu și a prezentat un plan de pace pentru Palestina, care a fost numit “Acordul secolului”.

   Third Temple: Construction begun under the Al-Aqsa Mosque
   https://www.jasarat.com/2020/02/11/third-temple-construction-begun-under-the-al-aqsa-mosque/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button