X

Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”

de null

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am mai postat aceasta profetie dar si altele despre America. Reluam insa pentru cititorii mai noi, caci vremurile se aproprie …

 

„Părintele Serafim avea mereu în vedere prorocia Stareţului Ignatie de Harbin (Manciuria), un părinte văzător cu duhul, care încă din anii `30 spunea: „Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America”.

Părintele Serafim Rose: „Nu vreau să vă sperii, însă este mai bine să conştientizăm faptul că ceea ce suferă ei acum, sau ceva asemănător, va veni probabil şi aici, şi cât de curând. Noi trăim vremurile din urmă, Antihrist este aproape, iar ceea ce se petrece în Rusia şi în alte ţări asemenea ei reprezintă experienţa normală a vremurilor noastre. Aici, în Occident, noi trăim într-un paradis la nebunilor, care oricând se poate pierde şi, foarte probabil, aşa se va şi întâmpla. Să începem dar să ne pregătim – nu făcând stocuri de alimente sau alte lucruri, aşa cum s-au apucat unii să facă în America, ci cu o pregătire lăuntrică de creştini ortodocşi.”„

 

Cititi va rog mai multe la:

Zece Cuvinte memorabile.

Ce anume se petrecea in Rusia? Asta:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Si foarte probabil ca ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America. Dar sigur e ca va cuprinde intreg Pamantul. Caci NOUA ORDINE MONDIALA, de care tot vorbim, va fi de stanga. Iar terenul se pregateste de multa vreme:

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCĂ. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DISPARITIA BANILOR CASH / Conducatori: EVREI. Ce rol a jucat … ADOLF HITLER?

Ba mai mult, NOUA ORDINE MONDIALA este terenul pregatit instaurarii ANTIHRISTULUI si nu doar un soi de imperiu al celor ce stapanesc actualmente bancile. Este esential de priceput treaba asta.

Nu va mai lasati pacaliti de multimile de site-uri aparute de niciunde peste noapte (majoritatea cu doctrina new age dar care-si zic anti-sistem, iar altele chiar “ortodoxe”) ce promoveaza teza conform careia NOM n-ar fi decat un grupuscul de baieti foarte bogati ce nu doresc decat sa se imbogateasca si mai mult punand stapanire pe intreg Pamantul. Nu fratilor, nu asta-i mana in lupta pe papusari, caci ei deja au toti banii. Ei nu mai alearga dupa bani, ci deja demult au trecut la next level, anume folosirea banilor pentru instaurarea NOM. Si instaureaza GUVERNUL MONDIAL nu doar ca sa fie ei stapani pe Pamant, caci deja sunt stapani pe Pamant. Ci o fac pentru ANTIHRIST.

Asta ne tot spun profetiile Sfintilor Parinti:

http://ortodoxinfo.ro/category/credinta-ortodoxa/profetii/

De aia si cipurile:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Si de aia si ecumenismul:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Profetii ignorate de site-urile alea habauce new age. Iar cele ce-si zic ortodoxe (dar nu sunt) nu doar ca le ignora, dar chiar ataca furibund putinele bloguri real ortodoxe ce posteaza aceste profetii, numindu-i in deradere pe administratorii lor ca fiind apocaliptici. Si de ce o fac? Pentru ca promoveaza baricadismul. Adica doctrina conform careia printr-un soi de revolutie ii putem tavali pe aia putinii cu bani, pentru ca noi suntem multi si puterea sta in mainile noastre si bla bla bla, ce atatea profetii, nu va veni nici un antihrist si va fi bine pe Pamant.

Altfel spus, fie ca ei sunt de fapt intrusi cu treaba, fie ca au mintile zapacite de draci, cu totii nu fac altceva decat exact voia sistemului, fiind doar luptatori impotriva unei false noi ordini mondiale. Ca sa intelegeti mai multe, cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Toate astea se intampla din cauza ignorantei, oamenii au uitat de Dumnezeu, s-au pierdut in materialism, consumerism, obiectele pentru ei sunt mai importante decat oamenii.

    Presupunând că în această lume fericirea ar fi infinită, ar căuta omul altceva? Fără suferinţă, şi-ar aminti el de locuinţa sa eternă, uitată?

    Durerea te incită să îţi aminteşti. Şi înţelepciunea este mijlocul de a te sustrage durerii.

    Tragedia morţii este nereală; cei pe care ea îi sperie seamănă cu actorul ignorant care, pe platoul de filmare, se teme de un foc de pistol despre care el ştie că are gloanţe oarbe.

    Copiii Mei sunt copiii Luminii; ei nu vor rămâne veşnic sub puterea iluziei.

  2. Antony Sutton, „Wall-Street și Revoluția Bolșevică”, o carte document despre legăturile dintre bancherii americani și liderii sovietici.

    Așadar, nu e vreo surpriză de ce Sutton a fost boicotat, iar numele său este astăzi încă prea puțin cunoscut. Deprinși a gândi în opoziții binare, mai mult sau mai puțin marxiste (capitalism-comunism, revoluționari-bancheri, etc.), lucrările sale spulberă toate aceste distincții false și contestă argumentat un întreg mod ideologic de a vedea lumea. După ce parcurgi cărțile lui nu îți ia mult timp până când realizezi că aproape tot ceea ce ai fost învățat despre trecutul recent este falsificat sau, în cel mai bun caz, denaturat. Însuși Sutton, fost profesor la California State University și cercetător la Hoover Institute al Stanford University, declara tăios, într-o conferință, că în universități se studiază aproape numai minciuni, nesusținute de dovezi. „Este istoria establishmentului, istoria oficială, care domină manualele istorice, editurile importante, media și rafturile bibliotecilor. Linia oficială presupune întotdeauna că evenimente precum războaiele, revoluțiile, scandalurile, asasinatele sunt, într-o măsură mai mare sau mică, rezultatul unor evenimente fără legătură între ele. Prin definiție, ele NICIODATĂ nu pot fi opera unor conspirații, nu pot apărea din acțiunea planificată și premeditată a unor grupuri”.

    Glenn Campbell, directorul Institutului și cel care ulterior va deveni consilier pe politică externă al președintelui Ronald Reagan, l-a numit „o problemă”, l-a declarat „persona non-grata” și l-a amenințat că nu va supraviețui.

    http://karamazov.ro/index.php/ce-citim/529-o-istorie-inconfortabil.html

  3. Bref, establishmentul anglo-saxon a furnizat bani, recunoaștere oficială, tehnologie, arme, logistică și servicii de relații publice. Așadar, comuniștilor li s-a oferit aproape totul.
    Înainte de a se îmbarca spre Rusia, Trotsky trăia pe picior mare în New York. Deși nu avea nicio sursă de venit consistentă, avea la dispoziție o limuzină cu șofer, un apartament excelent și ajuta cu bani revoluționarii ruși. Ba mai mult, în momentul în care a fost reținut de poliția canadiană, în aprilie 1917, avea asupra sa 10.000 de dolari. Toate sursele oficiale confirmă că Trotsky a primit un pașaport american prin intermediul președintelui Woodrow Wilson, iar eliberarea sa din custodia canadiană s-a realizat la presiunile guvernului britanic. Și după „luna de miere” relațiile au rămas mai mult decât prietenești, în pofida hărțuirilor de fațadă. În martie 1918, ambasadorul american în Rusia, David Francis, trimitea o telegramă la Washington, în care își informa superiorii: „Trotsky dorește cinci ofițeri americani pentru a lucra în calitate de inspectori militari și mai solicită personal feroviar calificat plus echipamente”.[13] La momentul acela, președintele Woodrow Wilson hotărâse deja, în mod oficial, ca SUA să se abțină de la orice intervenție în Revoluția Comunistă, ceea ce însemna, în practică, să nu intervină împotriva bolșevicilor.

    În paralel cu toată această acrobație de imagine, oficialii administrației Wilson, în tandem cu reprezentanții Wall-Street, lucrau pentru recunoașterea legitimății guvernului sovietic. Consilierul președintelui Wilson, colonelul Edward M. House, recomanda suprimarea prin mijloace informale a articolelor din presa americană în care bolșevicii erau portretizați ca dușmani ai Americii, iar oficialii de frunte ai J.P. Morgan executau demersuri similare. „Forma de guvernământ sovietic este cea mai potrivită pentru poporul rus” îi scria lui Wilson, în octombrie 1918, William Saunders, directorul adjunct al Rezervelor Federale New York și președinte al American International Corporation (un vehicul de investiții al grupului J.P. Morgan și al familiei Rockefeller). De asemenea, Ivy Lee, fondatorul relațiilor publice și omul de PR al grupului Rockefeller, se străduia din răsputeri pentru a obține o îmbunătățire a imaginii sovieticilor în rândul opiniei publice americane.

    http://karamazov.ro/index.php/ce-citim/529-o-istorie-inconfortabil.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button