X

Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DISPARITIA BANILOR CASH / Conducatori: EVREI. Ce rol a jucat … ADOLF HITLER?

de null

AVERTISMENT: Acest articol cuprinde multe informatii si solicita gandire. Ca atare oboseste mintea celor ce dau like la fotografii cu cani de cappuccino.

ba006669
Foto: http://christhard-laepple.com/?m=201507
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

Din zilele lui Weishaupt, Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.“
In 1776 evreul Adam Weishaupt (poreclit Spartacus) pune bazele Ordinului Illuminati, cu finantarea evreului Mayer Amschel Rothschild:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

La scurt timp acestia pun stapanire totala peste masonerie si declanseaza revolutia franceza:

„Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI

De atunci umanitatea a tot fost supusa unui lung sir de revolutii, toate evident mondiale, caci PAPUSARII gandesc doar la nivel macro, restul fiind detalii specifice unei regiuni sau alteia. Multi stiu de acest fapt cand ne referim la revolutia de la 1848. Putini insa stiu ca nici revolutia bolsevica nu s-a limitat la vechiul spatiu al Imperiului Rus si inca isi inchipuie ca ciuma rosie numita comunism a fost creata si exportata de poporul slav.

Asa ca astazi vom scrie despre Republica Sovietica Bavaria din … Germania.

Spartacus League a fost o miscare revolutionara marxista ce si-a desfasurat activitatea pe teritoriul Germaniei in timpul primului razboi mondial. Fondata de evreii Karl Liebknecht, Rosa Luxemburg, Clara Zetkin, a fost ulterior redenumita Partidul Comunist German, alaturandu-de Cominternului in 1919. A fost motorul Revolutiei Germane din 1918 – 1919.

Dupa abdicarea Kaiserului in noiembrie 1918, Karl Liebknecht declara de la balcon Germania ca fiind Republica Socialista. În aceeași noapte insa, Philipp Scheidemann  proclama Republica de la Weimar de la balconul Reichstagului. Asa ca la Berlin bolsevicii n-au reusit mai mult, Rosa Luxemburg si Karl Liebknecht fiind arestati iar mai apoi ucisi.

Republica Sovietica Bavaria cunoscuta si sub denumirea de Republica Sovietica Munchen a fost un rezultat al Revolutiei Germane. Independenta de Republica de la Weimar, isi avea capitala la Munchen, de unde si a doua denumire a sa.

Primul ei presedinte ministru a fost evreul Kurt Eisner, asasinat mai apoi la 21 februarie 1919.

Republica a fost mai apoi condusa de evreii Gustav Landauer, Ernst Toller, Erich Mühsam, etc. Toller o denumea „Republica Bavareza a Iubirii”

Pe 12 aprilie 1919 vine la putere evreul Eugen Leviné si impune reforme mai radicale: formarea armatei rosii, disparitia banilor cash, exproprieri, schimbari in sistemul de educatie. N-a mai avut insa timp sa le si implementeze. A ucis mai multi membri ai vechii elite conducatoare.

Pe 3 mai 1919 germanii isi recuceresc Bavaria iar Levine este executat.

Iata mai jos cateva detalii despre principalii protagonisti:

 

Alexander Berkman

Foto: http://dwardmac.pitzer.edu/Anarchist_Archives/bright/berkman/graphics.html

Alexander Berkman (1870 – 1936), evreu, Rusia si SUA, scriitor, lider al miscarilor anarhiste de la sfarsitul sec. 19 si inceputul sec. 20. Iubitul lui Emma Goldman. Intre 1908 si 1915 a contribuit la ziarul ei: Mother Earth. Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Intre 1916 si 1917 publica propriul jurnal anarhist The Blast. Amandoi au fost suporteri ai revolutiei bolsevice.

 

   Kurt Eisner

Foto: https://alchetron.com/Kurt-Eisner-1218287-W

Kurt Eisner (1867 – 1919), evreu, politician german si jurnalist. In 1917 se alatura Unabhängige Sozialdemokratische Partei Deutschlands (USPD). In 1918 este inchis pentru 9 luni datorita rolului pe care l-a jucat in incitarea lucratorilor din armament la greva. A organizat Revolutia Socialista din Germania, declarand Bavaria republica independenta, Republica Sovietica Bavareza, el devenind in 1918 premier al ei. In 1919 este asasinat.

 

Emma Goldman     

Imagini pentru emma goldman

Emma Goldman (1869 – 1940), evreica, activista anarhista, oratoare, o avocata a revolutiilor criminale si violente.

A fost de cateva ori inchisa pentru distribuire ilegala de informatii despre avort. In 1906 fondeaza jurnalul anarhist Mother Earth. A promovat ateismul, iubirea libera (a fost o critica acerba impotriva casatoriei pe care o vedea ca pe o forma de sclavie), homosexualitatea, controlul nasterilor. L-a inspirat pe Roger Baldwin, unul din fondatorii American Civil Liberties Union. A reprezentat un idol mai tarziu, in anii 1970, al miscarilor feministe.

Iubita lui Alexander Berkman, a fost o sustinatoare infocata a revolutiei bolsevice. De asemenea a participat la razboiul civil din Spania.

Tot ea a fost amica cu Margaret Sanger.

 

Leo Jogiches

overlay-picture
Foto: https://www.dhm.de/lemo/biografie/leo-jogiches

Leo(n) Jogiches (1867 – 1919), evreu, cunoscut si sub numele de Leon Tyszka, revolutionar marxist activ in Lituania, Polonia, Germania.

A fost unul dintre fondatorii Spartakusbund (alaturi de Luxemburg si Karl Liebknecht). Denumirea Ligii, Spartacus, venea de la porecla evreului Adam Weishaupt – cel ce fondase Ordinul Illuminati cu finantare Rothschild. Liga Spartacus a fost activa in Germania inca de la inceputul primului razboi mondial si a condus la Novemberrevolution. Dupa infrangerea revolutiei Luxemburg si Liebknecht sunt asasinati. Jogiches este omorat si el in timp ce incerca sa investigheze uciderea celor doi.

Liga, initial organizatie a Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD), in 1919 devine Kommunistische Partei Deutschlands (KPD).

 

Gustav Landauer

Foto: http://www.anarkismo.net/article/20188

Gustav Landauer (1870 – 1919), evreu, unul din cei mai importanti teoreticieni ai anarhismlui din Germania sfarsitului secolului 19 si inceputul secolului 20. A fost un avocat al anarhismului comunist si un auto declarat pacifist (?!)

Ataca crestinismul, iudaismul si islamismul, declarandu-se in favoarea buddhismului.

 

Paul Levi

Imagini pentru paul levi

Paul Levi (1883 – 1930), evreu, politician comunist german. In 1906 se alatura Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD) de partea lui Rosa Luxemburg si Karl Liebknecht. A fost avocatul primeia.

In 1916, legaturi apropiate cu Karl Radek si Vladimir Lenin. Unul din liderii Ligii Spartacus in 1918, ce curand devenise Partidul Comunist din Germania (KPD). A condus delegatia germana la al doilea congres Comintern la Moscova in 1920. In 1921 critica partidul, este expulzat si in 1922 se alatura Unabhängige Sozialdemokratische Partei Deutschlands (USPD). Moare in 1930 cazand de la fereastra sa in circumstante neclare.

 

Eugen Levine

Foto: http://ciml.250x.com/archive/events/english/bavarian-soviet-republic/bavarian_soviet_republic_1919.html

Eugen Leviné (1883 – 1919), evreu, revolutionar comunist, lider al Republicii Sovietice Bavareze.

La sfarsitul razboiului se alatura Partidului Comunist German Communist. Dupa asasinarea lui Kurt Eisner, devine lider al USPD. Sub comanda sa, garzile rosii au persecutat pe cei considerati ostili regimului. Cand presedintele Germaniei, Friedrich Ebert, a ordonat cucerirea republicii sovietice instaurate in partea bavareza a teritoriului german, garzile rosii au executat opt ostatici.

 

Karl Liebknecht

Foto: http://ciml.250x.com/archive/archive_rosa_luxemburg-karl_liebknecht.html

Karl Liebknecht (1871 – 1919), evreu, socialist german, cofondator al Partidului Comunist German.

La finele anului 1914, impreuna cu Rosa Luxemburg, Leo Jogiches, Paul Levi, Ernest Meyer, Franz Mehring si Clara Zetkin (cea cu 8 Martie) fondeaza Liga Spartacus. Scot publicatia Spartakusbriefe (Scrisoarea Spartacus) care va fi curand declarata ilegala. Este arestat si trimis sa lupte pe frontul de est, unde se imbolnaveste si se intoarce in Germania in 1915.

In 1918 publica ziarul partidului Rote Fahne (steagul rosu). Participa la revolta din Berlin (31 decembrie 1918 – 1 ianuarie 1919) impreuna cu Luxemburg, Leo Jogiches si Clara Zetkin. Este ucis.

 

Rosa Luxemburg

Rosa Luxemburg (dreapta), Clara Zetkin (stanga). Foto: http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/GERzetkin.htm

Rosa Luxemburg (1870 – 1919), evreica, nascuta in Polonia, activa in Germania, teoreticiana marxista, filozoafa socialista, revolutionara a Socjaldemokracja Królestwa Polskiego i Litwy (SDKPiL), SPD, USPD si a Partidului Comunist German.

In 1914 co fondeaza impreuna cu Karl Liebknecht, Spartakusbund, care la 1 ianuarie va deveni Partidul Comunist German.

In 1918, in timpul Revolutiei Germane, fondeaza Die Rote Fahne , ziar central revolutionar de stanga. Dupa revolta din 1919 este ucisa.

 

Erich Mühsam

Imagini pentru erich mühsam

Erich Mühsam (1878 – 1934), evreu, anarhist german, scriitor, poet, dramaturg. Unul din liderii agitatori pentru crearea Republicii Sovietice Bavareze. In timpul Weimarer Republik (1919-1933) era foarte cunoscut pentru satirele la adresa lui Adolf Hitler si condamnarea nazismului.

 

Karl Radek

overlay-picture
Foto: https://www.dhm.de/lemo/biografie/karl-radek

Karl Berngardovich Radek (1885 – 1939), evreu, activist in miscarile socialiste din Polonia si Germania inainte de primul razboi mondial. Lider comunist dupa revolutia rusa.

 

Ernst Toller

Imagini pentru ernst toller

Ernst Toller (1893 – 1939), evreu, dramaturg, expresionist, presedinte al Republicii Sovietice Bavaria. Dupa reocuparea germana a fost inchis 5 ani.

In 1933 nazistii il exileaza si traieste in SUA si Canada. In 1939 se sinucide.

 

August Thalheimer

Imagine similară

August Thalheimer (1884–1948), evreu, activist si teoretician.

A editat Volksfreund, iar din 1916 a lucrat la Spartakusbriefe, oficios al partidului.

Unul din fondatorii Partidului Comunist German.

A editat de asemenea Rote Fahne si manuscrisul lui Franz Mehring ramas nepublicat dupa moartea sa.

Ajunge la Moscova in 1924 unde lucreaza pentru Comintern si Institutul Marx-Engels.

A lucrat cu Bukharin la programul Cominternului.

Suporter al colectivizarii fortate si al stahanovismului

In 1932 ajunge la Paris.

Incepand cu 1935 scrie pentru Workers Age, oficiosul Partidului Comunist din SUA condus de Jay Lovestone (pe numele sau real Jacob Liebstein, fiu de rabin)

 

Bertha Thalheimer

Foto: http://www.zimmerwald1915.ch/Sites/bertha_thalheimer.html

Bertha Thalheimer (1883 – 1959), evreica, sora lui August Thalheimer

Impreuna cu fratele ei a colaborat intens cu Clara Zetkin, Franz Mehring si Rosa Luxemburg.

Si-a ajutat de asemenea fratele in ziaristica.

A fost membru fondator al partidului Comunist German.

 

La final, sa nu-l uitam pe taticul lor:

Moses Hess

Moses Hess, geboren 1812 und gestorben 1875, war Philosoph und zeitweise radikaler Konkurrent von Karl Marx
Foto: https://www.welt.de/geschichte/article144503125/Der-Mann-der-Karl-Marx-seine-Ideen-gab.html

Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875), evreu, filosof, unul din fondatorii socialismului si un precursor al sionismului. A promovat o integrare a tuturor evreilor intr-o miscare socialista universala. Prieten si colaborator cu Karl Marx  si Friedrich Engels, l-a convertit pe ultimul la comunism si l-a pregatit pe primul in problemele sociale si economice. Este de fapt creatorul materialismului dialectic marxist si a multor sloganuri si idei atribuite mai apoi lui Marx.

 

Datele de mai sus sunt cat se poate de reale. Iata insa ce putem citi in articolul A fost Hitler bolsevic? de pe Ziare com:

In tinerete, Hitler a fost reprezentantul consiliului de razboi al Guvernului, in timpul „Republicii Sovietice Munchen”. In primavara lui 1919, capitala Bavariei, Munchen, a fost pentru putine zile „republica sovietica”. Guvernarea centrala, social-democrata, a pus repede capat acestei incercari comuniste de acaparare a Bavariei.
In legatura cu ceea ce afirmam la inceput despre Hitler, istoricii nu se pot pune de acord asupra ideii ca acesta a impartasit idealurile bolsevice. O poza din 26 februarie 1919 a surprins un moment din timpul funeraliilor din Munchen, tinute in memoria celui ce fusese ucis cu cateva zile in urma, prim-ministrul bavarez Kurt Eisner, noteaza Deutsche Welle.
In grupul ofiterilor in uniforma se poate distinge lesne chipul unui om care, cativa ani mai tarziu, va cunoaste faima mondiala, Adolf Hitler. Aceasta fotografie sta marturie a participarii viitorului Fuhrer de extrema dreapta la inmormantarea unui om, inflacarat sustinator al ideilor de stanga, asa cum era Eisner.

 

Asta ar fi fotografia:

Foto: http://old.qi.com/talk/viewtopic.php?t=21499&start=0&sid=0ab055a80fce86b5fae37aabecdf043a

Cititi va rog si:

https://en.wikipedia.org/wiki/Bavarian_Soviet_Republic#Hitler.E2.80.99s_Participation_in_the_Socialist_Republic

Sa ne amintim si de faptul ca Maria Anna Schicklgruber, mama lui Alois Hitler, bunica lui Adolf Hitler a lucrat in casa lui Salomon Mayer von Rothschild. Dupa ce a ramas insarcinata, a parasit casa nascandu-l pe Alois, caruia nu i se stie nici pana azi cine ii este tatal natural.

Banuind ceva, dictatorul Austriei, Engelbert Dollfuss (1892 –  1934) a facut investigatii si unii autori chiar considera ca ar fi descoperit niste documente compromitatoare conform carora baronul era bunicul lui Hitler. Nu stim ce a descoperit el, dar cert este ca a fost asasinat de catre agenti nazisti in 1934.

Insa un lucru iar cert este finantarea de care a avut parte nazismul:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Iar aceiasi au finantat anterior si revolutia bolsevica a fratilor lor din Rusia:

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

De ce au finantat ELITELE doi monstrii ce mai apoi s-au luptat intre ei? De ce nu au continuat doar pe cartea acelui tip de revolutie bolsevica, care sigur ar fi reusit la nivel global? Printre altele pentru ca aveau nevoie de un al doilea razboi mondial. Ce-au castigat de pe urma lui? Vom analiza intr-un viitor articol.

Pana atunci, sa nu uitam de povestea cu disparitia banilor cash. Suna cunoscut, nu-i asa? Parca ati mai citit-o aici:

Video: AUROVILLE orasul fara bani, religie, nationalitate si politica, fondat de evreica MIRRA ALFASSA / Sau CINE SUNT STAPANII care ne prostesc ca ne pregatesc O LUME MINUNATA si CUI SE INCHINA EI …

 

 

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button