X

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

de null
Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus … Un triunghi cu un ochi in varf iar la baza turnul Babel. Foto: http://ansa.it/europa/notizie/rubriche/voceeurodeputati/2013/10/15/Ue-stop-transumanza-Strasburgo-PE-vuole-modifica-Trattati_9463311.html

ÎPS Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, le-a spus credincioșilor adunați la Mănăstirea Nicula cu ocazia hramului acestui lăcaș, Adormirea Maicii Domnului, cum ca:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Mărturisitori ai lui Hristos au fost și întemeietorii Uniunii Europene

 

Iar site-uri ce se auto definesc a fi alternative la mass-media, au promovat acest mesaj …

Asta deoarece este o tema draga intrusilor:

VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZVAN CODRESCU, ADRIAN PAPAHAGI, RADU PREDA SI CLAUDIU TARZIU. Elogiu SUE, minciuni despre crestinismul UE, nerecunoasterea activitatii masoneriei, negarea existentei unor grupari ce planuiesc instaurarea guvernului mondial …

Sa vedem insa cum sta in realitate treaba.

 

Statele Unite ale Europei – proiect masonic din secolul XIX  

Iata ce putem citi in articolul Speech De ce avem acum nevoie de Statele Unite ale Europei de pe site-ul http://europa.eu/index_en.htm:

 

În primul rând, de unde vine această viziune a Statelor Unite ale Europei și ce înseamnă ea de fapt?

De-a lungul istoriei, multe personalități celebre s-au referit și au visat la Statele Unite ale Europei, de la George Washington la Richard Coudenhove-Kalergi, fără a-i uita pe Napoleon Bonaparte și pe Giuseppe Mazzini. Viziunea cea mai clară și concretă a fost formulată însă fără niciun fel de îndoială de scriitorul francez Victor Hugo.

 

Intr-adevar, conform articolului http://jurnalmasonic.blogspot.ro/2011/10/de-ce-statele-unite-ale-europei.html de pe JURNAL MASONIC:

 

În ultima perioadă tot mai multe personalităţi ale continentului european aduc în discuţie ipoteza formării Statelor Unite ale Europei. De fapt, subiectul nu este unul nou. Putem reaminti în acest sens o epistolă între Fratele George Washington şi Fratele La Fayette (Marchiz de), în care Washington spunea:
„Într-o zi, pe modelul Statelor Unite ale Americii vor lua fiinţă Statele Unite ale Europei”.
Alţi Fraţi Francmasoni care au susţinut acest ideal au fost Napoleon Bonaparte (Împăratul Franţei) şi Giuseppe Mazzini (unul din emancipatorii şi unificatorii Italiei moderne). Şi Victor Hugo a folosit sintagma de „Statele Unite ale Europei” în cadrul Congresului Internaţional de Pace de la Paris din anul 1849.

 

Iar in articolul http://www.grandlodge.ro/ro/2009/08/personalitati-istorice/ se specifica:

 

Giuseppe Garibaldi […] un promotor al iedei Statelor Unite al Europei cu Giuseppe Mazzini, Nicoale Bălcescu ş.a.

 

Iata ce spunea si istoricul mason Dan A. Lazarescu:

 

Crescuti in societatile secrete, literare si masonice, de la Bucuresti, Iasi, Brasov, Chisinau si Cernauti, „pasoptistii” s-au desavarsit in lojile pariziene ca Les disciples de St. Vincent de Paul, Rose du parfait silence, Athenee des Etrangers, Fraternite des peuples. Aici se nasc si ideile de unitate europeana, precum Statele Unite ale Europei, ideal deopotriva al lui Giuseppe Mazzini, Nicolae Balcescu sau Kossuth Lajos.

 

Richard Coudenhove-Kalergi si Miscarea Paneuropeana din anii ‘20

In discursul de mai sus, de pe http://europa.eu/index_en.htm, alaturi de alti masoni, este elogiat si Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972). Sa vedem cine-i personajul:

Pe la inceputul anilor ‘20 intra in loja masonica din Viena. In 1922 fondeaza International Paneuropean Union sau Paneuropean Movement sau Pan-Europa Movement. In 1923 publica manifestul Paneuropa.

In 1926 are loc primul congres cu finantarea evreilor Louis Rothschild si Max Warburg. Rothschild nu cred ca mai are nevoie de prezentare. Fratii puternicei familii Warburg au fost implicati si in crearea Federal Reserve si Council on Foreign Relations:

Personalitati si organizatii: familia WARBURG

Tot ei au promovat miscarea in SUA.

Organizatia a fost interzisa de nazisti in 1933 si a fost refondata dupa al doilea razboi mondial.

Printre membrii:

– savantul evreu Albert Einstein, cel ce intr-o scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, din 1947, declara:

Pentru a atinge scopul final – care este o singura lume, nu doua lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi. “

Sustinator al Scientific-Humanitarian Committee (Wissenschaftlich-humanitäres Komitee, WhK), fondata in Berlin in 1897 de catre evreul Magnus Hirschfeld pentru sustinerea unei mega campanii pro homosexualitate:

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

–         Magnatul norvegian Johan Ludwig Mowinckel, fost presedinte al Ligii Natiunilor

–         Scriitorul Thomas Mann, homosexual, se casatoreste totusi cu evreica Katia Pringsheim, membra a foarte bogatei familii Pringsheim din Germania (industrie, banci). Sustinator al Scientific-Humanitarian Committee.

– Scriitorul evreu Franz Werfel, interesat de teosofie.

– Muzicianul evreu Bronisław Huberman.

– Konrad Adenauer, primul cancelar al Germaniei de Vest dupa al doilea razboi mondial.

– Sigmund Freud, evreu, tatal psihoanalizei,

– Bruno Kreisky, evreu, fost cancelar al Austriei. A dezincriminat avortul si homosexualitatea.

– Léon Blum, evreu, de trei ori prim ministru al Frantei.

– Georges Pompidou, fost prim ministru si presedinte al Frantei. In 1953 a fost angajat de Guy de Rothschild.

In cartea sa Praktischer Idealismus, Kalergi scria:

 

Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Actualele rase și clase vor dispărea treptat din cauza dispariției spațiului, timpului și prejudecatilor. Rasa viitorului euroasiato – negroida, similara la infatisare cu anticii egipteni, va inlocui diversitatea popoarelor cu diversitatea indivizilor.

 

Separat de acest ghiveci european, Kalergi mai descrie noua rasa de nobili ai batranului continent: evreii …

 

Comitetul American al Europei Unite, fondat în 1948

Iata ce putem citi la American Committee on United Europe de pe Wikipedia:

 

Comitetul American al Europei Unite- The American Committee on European (ACUE), fondat în 1948, a fost o organizaţie care a căutat să contracareze ameninţarea comunistă în Europa promovând politica integrării europene. Primul finanţator era fostul şef OSS pe timp de război, William Joseph Donovan.

Structura organizaţiei a fost prezentată în linii generale la începutul verii lui 1948 de Donovan şi Allen Welsh Dulles de atunci de asemenea şi revizuirea organizaţiei din Agenţia Centrului de Inteligenţă sau Central Intelligence Agency (CIA) ca răspuns la solicitările lui Richard Coudenhove-Kalergi  şi  Winston Churchill.

Documente guvernamentale americane declasificate au arătat că ACUE a fost întâiul finanţator al celor două Mişcarea Europeană şi Campania Europeană de Tineret. În sine ACUE a primit finanţare de la fundaţiile Rockefeller şi  Ford.

Politica Statelor Unite a fost să promoveze Statele Unite ale Europei, și în acest scop comitetul a fost folosit spre a-şi întinde discret pâlnia spre fondurile CIA – de la mijlocul anilor ’50 ACUE a primit aproximativ 1000000 de dolari pe an – de la pro-federalişti europeni care susţineau organizaţii gen Conciliul EuropeiComunitatea Europeană a Cărbunelui şi OţeluluiComunitatea Europeană de Apărare.

 

Zic ei ca “a fost o organizaţie care a căutat să contracareze ameninţarea comunistă în Europa”. Asta-i motivatie pentru naivi si consumatori de bere in fata televizorului. Caci ideea Statelor Unite ale Europei au avut-o stapanii masonilor in capatani inca de pe vremea cand Lenin nici nu se nascuse. Asta apropos de amenintarea URSS.

In ceea ce priveste comunismul insa, de fapt nu tot ei l-au creat?

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCĂ. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

Ca sa intelegem mai bine, iata cateva detalii despre personajele si organizatiile in ordinea in care sunt ele amintite in scurtul dar edificatorul articol de mai sus:

William Joseph Donovan (1883 – 1959)

Seful Office of Strategic Services (OSS), precursor al CIA. Cunoscut ca „Father of American Intelligence” si „Father of Central Intelligence”.

Membru Knights of Malta.

Chiar daca neoficial, a avut insa un rol determinant in formarea CIA prin protejatul sau Allen Dulles.

In 1949 devine presedintele acestui American Committee on United Europe (ACUE), vicepresedinte fiind Allen Dulles.

Putem aminti aici si de:

Józef Hieronim Retinger (1888 – 1960)

Fondator al Miscarii Europene dar si unul dintre fondatorii Grupului Bilderberg. Dupa cum stiti, sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.

Allen Dulles (1893–1969)

Prieten apropiat al familiei RockefellerDirector of Central Intelligence (de-facto sef al U.S. Central Intelligence Agency), membru Warren Commission, partener al Sullivan & Cromwell. Fratele lui John Foster Dulles. Cavaler de Malta.

Dupa razboi este creata vestita si influenta Central Intelligence Agency (CIA), devenindu-i sef, ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence.

Membru Council on Foreign Relations.

In 1953, impreuna cu fratele sau, in cadrul Operation Ajax, l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sah Mohammad Reza Pahlavi.

Ce învățăm din istoria Iranului?

Tot ei au realizat dezastrul Bay of Pigs Invasion cand au lucrat inclusiv cu mafia pentru incercarea de rasturnare a lui Castro.

L-au exasperat pe John F. Kennedy care la un moment dat a spus: “Spargeti CIA in mii de bucati si aruncati-le in vant“ N-a mai apucat, Dulles fiind cel ce i-a anchetat moartea …

LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

Cititi va rog mai multe la:

Personalitati si organizatii: ALLEN DULLES (ALLEN WELSH DULLES)

Tot aici putem vorbi oleaca si de fratele sau:

John Foster Dulles (1888–1959),

U.S. Secretary of State sub President Dwight D. Eisenhower, 1953 – 1959.

In 1918 este consilier in delegatia americana de la Versailles Peace Conference ajutandu-l pe unchiul sau, viitorul secretar de stat Robert Lansing, apoi membru al War Reparations Committee.

In 1945 participa la San Francisco Conference consiliindu-l pe Arthur H. Vandenberg si ajutand la pregatirea United Nations Charter. A fost delegat american United Nations General Assembly 1946, 1947 si 1950.

Ca secretar de stat si-a adus un aport considerabil la consolidarea NATO.

Chairman si cofondator al Commission on a Just and Durable Peace of the Federal Council of Churches of Christ in America (National Council of Churches). Cititi va rog si:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Chairman of the Board for the Carnegie Endowment for International Peace, Trustee of the Rockefeller Foundation 1935 – 1952, membru fondator Council on Foreign Relations. Evident, si el prieten apropiat al familiei Rockefeller.

Rockefeller

Detalii la:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

 

Valéry Giscard d’Estaing

Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, celebrului fost dizident sovietic Vladimir Bukovsky (care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS) a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale (creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller), formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov:

 

Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.

 

Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing: ”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Maastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.”

Iata si ce mai spunea acest disident sovietic despre Uniunea Europeana:

Proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un masonul Valéry Giscard D’Estaing. Iata si ce aflam din textul declaraţiei adoptate la întâlnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001, sub preşedinţia acestuia:

 

După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11.09.2001. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS, NATIONALISMUL, rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere.„ ( … )

Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE.

 

Ce inseamna Revolutia Franceza?

ZIUA REVOLUȚIEI FRANCEZE – începutul unui lung șir de zile negre în istoria umanității

 

SIMBOLURI

La inceputul acestui material este o fotografie: Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus. Un triunghi cu un ochi in varf iar la baza turnul Babel.

Iata ce putem citi in articolul lui Florin Suparu, PRINŢESA EUROPA ŞI MINOTAURUL postat pe revista AXA:

 

Învăţaţi să cinstim „cultura clasică greco-romană” încă din primele zile ale vieţii, noi nici nu ne putem închipui ce însemna lumea păgînă înainte de întruparea Dumnezeu-Cuvîntului şi de propovăduirea în toată lumea a bunei Sale vestiri (Evanghelia).

Să luăm de pildă legenda Europei, căci despre „Europa” va fi vorba în multe din paginile ce ne stau înainte. Întîi de toate, să zicem că etimologia numelui de „Europa” nu se cunoaşte, unii zicînd că e semitică, alţii că e celtică sau grecească. Ce se ştie e că numele se află pentru întîia oară în mitologia elină, Hesiod zicînd (în veacul al VII-lea înainte de Hristos) că Europa era ori una din cele trei mii de Oceanide3, ori fiica regelui Tyrului, răpită de Zeus, această poveste fiind şi cea mai cunoscută. Să ne-o amintim cît mai pe scurt cu putinţă.

Aşadar, s-a întîmplat că Zeus – marele tartor al Elinilor4 – a văzut-o pe fată pe cînd aceasta culegea flori şi, nestăpînit cum era de felul său, s-a aprins de dorinţă curvească pentru ea. Şi ce a făcut? S-a schimbat într-un frumos taur alb şi, luînd-o pe grumaz (ea ţinîndu-se de coarnele lui), a înnotat peste mare, ducînd-o în insula Creta. Iar acolo s-au împreunat – precum ne putem închipui – şi prinţesa i-a născut pe Minos, Sarpedon şi Rhadamante.

Dar povestea cu tauri albi nu se termină aici. Căci, înainte de a dobîndi tronul Cretei, Minos a avut de luptat cu fraţii săi pentru dreptul la stăpînire şi l-a rugat lui Poseidon („zeul” apelor, unchiul său după tată) să-i trimită un semn că „zeii” îi binecuvîntau domnia. Iar unchiul i-a trimis un frumos taur alb ca zăpada, care s-a ivit din apa mării (precum tatăl lui Minos cu ani în urmă). Minos ar fi trebuit să jertfească dobitocul, arătîndu-şi astfel supunerea către „dumnezeii” cerului şi ai pămîntului, dar nu a făcut aşa, ci l-a păstrat pentru sine. Cînd Poseidon a aflat despre lipsa de „evlavie” a nepotului, a făcut ca Pasipha, femeia acestuia, să se îndrăgostească nebuneşte de taur. Iar aceasta l-a pus pe Daedalus, vestitul arhitect, să-i facă o vacă din lemn goală pe dinăuntru. Şi, intrînd în forma aceea dobitocească, femeia s-a împreunat în chip dobitocesc cu taurul, ca şi soacra sa pe vremuri. Iar din împreunare s-a zămislit monstrul numit „Minotaur”, „taurul lui Minos”, o jivină cu cap şi coadă de taur şi trup de om.

Ce a urmat se ştie: Minotaurul a pricinuit atîtea rele pe insulă, încît Daedalus a trebuit să construiască pentru el, la cererea lui Minos, labirintul, în care a fost închis. Acolo, el primea spre mîncare tributul adus Cretei de către Atena, adică şapte tineri şi şapte fecioare în fiecare an. Asta pînă cînd a fost ucis de eroul Tezeu, povăţuit de firul Ariadnei, fiica lui Minos şi ajutat de sabia magică dată tot de ea.

Lăsînd de-o parte înfricoşătoarea şi scîrbavnica poveste, să ne gîndim că toate noroadele păgîne – începînd cu Babilonienii şi cu Egiptenii, cei dintîi închinători la idoli, adică la chipurile diavolilor – au avut drept „dumnezeu” cîte un taur: primii pe Baal-Moloch, iar cei de-al doilea pe Apis. Iar de la ei, animalul cornut a fost cinstit de toţi ceilalţi păgîni, ba chiar şi de norodul ales, atunci cînd acesta s-a smintit în pustie şi i-a cerut lui Aaron să le facă viţelul de aur5. Şi pe cine închipuie animalul cornut şi copitat, desfrînat şi sălbatic? Ştim prea-bine, din întîmplările trăite de Părinţii Bisericii din pustie, aceia care au înfruntat duhurile necurate faţă către faţă: pe însuşi diavolul cel mare, începătorul răutăţii, vrăjmaşul lui Dumnezeu şi al oamenilor. Iată aşadar „mitul întemeietor” al „Europei”, împărăţia zidită în vremile noastre de strănepoţii Minotaurului.

3 Nimfe ale mării oceanice, „nimfele” fiind întruchipări ale nenumăratelor patimi omeneşti „mai mici”, iar „zeiţele” doar ale celor mai însemnate.

4 „Căci toţi dumnezeii neamurilor – adică ai păgînilor – sînt draci” (Psalmul 95:5) şi ipostazieri (personificări) ale patimilor. Iar Zeus era întruchiparea tiraniei, a bunului plac şi a mîniei.

5 Ieşirea, capitolul 32. De aceea a şi poruncit Dumnezeul a toate jertfele de tauri în Legea Veche, pentru ca Evreii să nu se mai închine acestei făpturi, ci să o închine Lui.

 

Printre simbolurile asociate sau folosite de Uniunea Europeana pentru a-si afirma identitatea exista unul foarte nimerit prin semnificatia sa: Turnul Babel.

Astfel , aceasta imagine a fost pusa in circulatie in anii 1980 de catre Consiliul Europei. Afisul infatiseaza Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran), iar in fundal se zareste o macara moderna, in jurul careia muncesc cativa oameni. Pentru a risipi orice dubiu in privinta semnificatiei imaginii, posterul contine sloganul “Multe limbi, o singura voce”, asezat strategic langa un zidar care fasoneaza material de constructie. Afisul este completat de stelele Uniunii Europene. Semnificatia materialului promotional este cat se poate de clara: construirea celui “de-al doilea Babilon” a reinceput in forta.

Foto: http://biblelight.net/Tower-of-Babel.htm

De altfel , “noul turn al lui Babel” are o existenta cat se poate de reala, si anume, Cladirea Parlamentului European din Strasbourg (foto jos), inaugurata in 1999, care pare o replica fidela a picturii cu acelasi nume a lui Peter Brueghel cel Batran (foto stanga sus).

Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagan adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus.

Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decat marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasata chiar in fata sediului Consiliului Europei, in care Europa este infatisata calarind taurul zeiesc. Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, in 1979, sau pe moneda euro comemorativa pusa in circulatie in Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinand in mana un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai “sugestiv”.

Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

 

Uniunea Europeana si evreii

Si mai sus ati intalnit nume de evrei grei. Iata si altii:

Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

http://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

Asadar:

 

Jews are going to be at the center of that”

Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.

 

Si ce nume are individa: Spectre, adica Fantoma.

Ea a fondat si Paideia:

http://www.paideia-eu.org/

Unde gasim:

New Museum Program together with Rothschild Foundation (Hanadiv) Europe

Moshe Kantor, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL „a cerut Uniunii Europene sa stabileasca unitati de supraveghere nationala in toate statele membre UE care sa monitorizeze cetatenii suspecti de intoleranta” si ”masuri concrete pentru combaterea intolerantei, in special cu scopul de a elimina rasismul, partinirea de culoare, discriminarea etnica, intoleranta religioasa, ideologii totalitare, xenofobie, anti-semitism, anti-feminism si homofobie.”:

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

Pe numele intreg Viatcheslav Moshe Kantor, este un evreu nascut la Moscova, ce conduce Acron Group, este Chairman of the European Council on Tolerance and Reconciliation, fondator al European Jewish Fund, presedinte al European Jewish Congress si Chairman of the Policy Council of the World Jewish Congress unde chairman of the WJC Governing Board este David René de Rothschild iar presedinte prietenul nostru Ronald S. Lauder:

Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

Wesley Clark e evreu dar general american in rezerva, fost comandant al fortelor NATO in timpul razboiului din Kosovo. Conform http://globalfire.tv/nj/04en/race/racialpurity.htm acest comandant cu numele original Wesley Benjamin Jacob Canne Nemerovsky declara, in timpul bombardamentelor, la CNN:

 

Sa nu uitam care este la originea problemei. Nu există nici un loc in Europa moderna pentru statele pur etnic. Asta-i o idee din secolul al 19-lea si incercam sa trecem in secolul 21 si vom face acest lucru cu multi-state etnice.

 

Fost consilier pe probleme strategice si de securitate al premierului Victor Ponta. Membru in Consiliul director al companiei BNK Petroleum, o companie petroliera unde Soros a cumparat 20% din actiuni prin intermediul fondului sau de investitii Quantum Partners LP.
După încheierea carierei militare, Clark a cochetat cu politica şi a candidat la primarele democrate pentru Casa Albă, o campanie sponsorizată de George Soros. A eşuat, însă s-a lansat în afaceri în domeniul extractiv şi energetic în Balcani. Clark conduce corporaţia energetică canadiană Envidity. Generalul businessman a cerut autorităţilor kosovare o licenţă pentru exploatarea rezervelor de cărbune din Kosovo, unde vrea să obţină combustibili sintetici.

Unii spun ca ar fi fost implicat si in asediul Waco unde au fost ucisi 76 de barbati, femei si copii.

Cititi va rog mai multe la:

ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice al premierului VICTOR PONTA …

Veronica Porumbacu, scria in „Gazeta Literara” o poezie care incepea astfel:

 

O, Europa

Te simt in mine

Te simt adanc in mine. 

 

Cititi va rog mai multe la:

O, Europa, te simt in mine

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Veronica_Porumbacu Veronica Porumbacu (n. 24 octombrie 1921 la București – d. 4 martie 1977 la cutremur, la București) a fost poetă, prozatoare, memorialistă, autoare de literatură pentru copii și traducătoare română.

Se naște la București pe numele adevărat Veronica Schwefelberg (Porumbacu este pseudonimul sub care va publica). Tatăl său, Arnold Schwefelberg, a fost un cunoscut activist al comunității evreiești de la București.

In incheiere, iata ce zicea si un alt evreu, dar ortodox, parintele Nicolae Steinhardt:

 

Sunt foarte sceptic referitor la omul de mâine, după cât de laş, de netot, de naiv, de uşor de îmbrobodit, de nătărău ni se arată astăzi. Europa de azi, Occidentul, oferă un spectacol de nerozie şi îndobitocire cum rareori a mai fost din secolul IV încoace. Şi ăştia să realizeze amplitudinea fiinţei? Aida-de!

Vor realiza amplitudinea sclaviei, către care au făcut deja paşi mari!

(Din cartea „Monahul de la Rohia răspunde la 365 întrebări incomode adresate de Zaharia Sângeorzan”, Ed. Revistei Literatorul)

 

Cititi va rog si:

REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii individului …

Declaratii Parlamentul European: ACTUALUL STATUT al MUNTELUI ATHOS nu corespunde legislatiei Uniunii Europene si TREBUIE MODIFICAT
 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

27 comentarii

  1. saracul Ps Andreicut e cam naiv, ii crede pe toti bagatorii de seama masoni din jurul lui.Dumnezeu sa-l lumineze cu Harul Sau. Eu stiu cat de convingatori sunt masonii pt ca am stat cu ei de vorba, nu poti sa-i contrazici daca nu esti perfect documentat. Ca si sectarii, care la fiecare problema au pregatit cate un raspuns. Principala misiune a masoneriei este constructia sociala. Lojile sunt ca un paienjenis, se intind plase din loc in loc pana se unesc intr-una mare.

    1. Numai naiv nu e Andreicut.

      @ ion – Chiar crezi asa ceva? Adica el e intr-o bula si nu stie nimic ce se petrece in jurul lui. E un fel de bebelus cu engolpion, asta vrei sa zici?

  2. Globalismul este de sorginte satanica. Pregateste imparatia omului in asteptarea conducatorului unic.

    Deja sunt de notorietate cazurile in care slujitorii Bisericii emit judecati de valoare pe teme pe care fie nu le stapanesc, fie raspund unor ordine. in acelasi timp oculteaza prin tacere subiecte esentiale pentru dobandirea vietii vesnice.

    Ce sa ne mai mire atunci cand nu se exprima nici pe tema globalismului bisericesc (adica ecumenismul).

    1. completare

      “nu se exprima” in sensul in care nu se opun ecumenismului.

      Ca de exprimat se tot exprima dar in directie opusa, adica pentru … promovarea lui.

  3. Capitolul 1
    Inventarul dovezilor
    Votează Votează…
    Poporul
    „Bruxelles UE” se prezintă lumii ca un exemplu strălucit al democraţiei secolului 21. în realitate însă, nimic nu este mai departe de adevăr. Într-o democraţie, toată puterea aparţine poporului. Principiul „separaţiei puterilor” între cele trei nivele de guvernare – executiv, legislativ şi juridic – stabileşte verificări şi echilibrări pentru a proteja împotriva abuzurilor. Acest principiu a fost universal acceptat după ce omenirea a luptat pentru el timp de mii de ani.

    Democraţia Adevărată

    Într-o adevărată democraţie întreaga putere o are poporul. Adică la bază este poporul alegător care votează/alege, pe rând….1. La nivel executiv, Președintele și Guvernul, 2. La nivel legislativ, Parlamentul, iar între aceste două (în mod normal), având loc verificări și echilibrări.
    legisla Comisia UE

    • PreşedinteInterese corporatiste

    •Prin contrast, „Bruxelles UE” este lipsit de acest principiu fundamental al „separaţiei puterilor”.
    Mai mult, populaţia Europei nu are nici control asupra nivelului executiv nici asupra procesului legislativ.

    Chiar mai rău, nici măcar parlamentul pe care oamenii îl aleg nu are nici un mijloc de a controla efectiv aceste ramuri.

    Pentru a-şi ascunde incapacitatea, în „Tratatul de la Lisabona” s-a introdus articolul 225 – aşa numitul Articol al Frunzei de Smochin.

    Această clauză oferă parlamentului european o posibilitate de a „solicita Comisiei să facă o propunere” pentru legislaţie. Comisia, desigur, poate să refuze.
    (vezi http://europa.eu/lisbon_treaty/index_en.html).

    Acţionând contrar principiilor fundamentale ale democraţiei, „Bruxelles EU” – prin definiţie – este o dictatura. Puterea poporului de a-şi determina forma de guvernământ a fost aservita intereselor corporaţiei.

    Democraţia în U.E. se transformă în dictatură/Cum este controlată Uniunea Europeană de către interesele corporatiste/Dictatura „Bruxelles UE” sau, mai clar – dacă puterea ultimă nu stă în populaţie, democraţia devine dictatură.

    Cum? Iată: imaginați-vă la baza de jos, POPORUL care, spre deosebire de o democrație adevărată, în UE puterea numai stă în populație, el doar votează Parlamentul U.E. , NU și Nivelul executiv și legislativ unde se află Comisia UE și Președintele numit.

    Apoi, Nivelul executiv și legislativ (Comisia UE și Președintele numit) controlează procesul legislativ al Parlamentului UE care, n-are dreptul să facă legi in mod independent. Iar deasupra tuturor, a Parlamentului UE venit de la Nivelul executiv și legislativ pe care-l ȘI controlează tronează INTERESELE CORPORATISTE, adică CARTELUL PETROLULUI ȘI MEDICAMENTELOR.

    Să vedem cum CARTELUL PETROLULUI ȘI MEDICAMENTELOR încearcă să controleze Europa.
    Nivel executiv şi Bruxelles UE se prezintă lumii ca o democraţie parlamentară în care parlamentul UE joacă rolul decisiv. Totuşi, deciziile executive şi proiectarea întregii legislaţii sunt făcute de Comisia UE şi echipa sa de peste 54.000 oameni.

    Din birourile lor de la sediul Comisiei – clădirea Berlaymont – şi alte locaţii, această armată de birocraţi de carieră bine plătiţi fabrică legile Europei în numele intereselor corporatiste.

    Prin contrast, Parlamentul UE format din 754 membri este format din politicieni din 27 naţiuni care NU AU PUTERE DE CONTROL asupra acestei armate de birocraţi. Parlamentul UE funcţionează ca un fel de fereastră împodobită prin care Bruxelles UE este prezentat populaţiei Europei ca o „democraţie parlamentară”.

    Comisia UE: 54.000 angajaţi. Angajaţii Comisiei operează dincolo de orice control democratic şi implementează legile Europei în numele intereselor corporatiste.

    CARTELUL PETROLULUI ȘI MEDICAMENTELOR emite directive COMISIEI EUROPENE care, emite la rândul ei directive, BIROCRAȚIEI U.E. formată din peste 42.000 de birocrați NEALEȘI și alt personal angajat direct al Comisiei U.E., plus alte 12.000 de persoane ”în afara statelor publicate în balanță” = UN TOTAL de peste 45.000 oameni care GUVERNEAZĂ PESTE TOȚI CEI 500 DE MILIOANE DE LOCUITORI AI EUROPEI care voteză la rându-le, Parlamentul U.E. format din 754 membrii aleși CE NU AU DREPTUL SĂ EMITĂ LEGI ÎN MOD INDEPENDENT, fiindcă 1. Comisia Europeană și birocrația sa enormă sunt, atât corpul legislativ cât și cel executiv al Bruxelles U.E. și, 2. În Uniunea Europeană, nicio lege nu poate fi scrisă și acceptată fără aprobarea Comisiei U.E. care este desemnată în numele intereselor corporatiste.

    În paginile anterioare am accentuat faptul că puterea care determină guvernarea Europei a trecut de la populaţie la interesele corporatiste, mai exact la cartelul petrolului şi medicamentelor. Acest cartel este bine caracterizat. El cuprinde interesele de investiţii de multe miliarde de dolari, ale industriei chimice, petrochimice şi farmaceutice.

    Acest cartel este de departe cel mai mare grup corporatist de investiţii din întreaga lume.
    În timpul secolului 20 acest cartel a devenit nu numai forţa economică dominantă, dar şi-a pus şi acţionarii politici în guvernele naţiunilor industriale lideri mondiali. Liderii reprezentanţi din cercurile financiare ce controlează cartelul sunt:

    • Grupul Rockefeller, care reprezintă interesele SUA pe bază de petrol şi medicamente. Acesta este cel mai mare grup de interese financiare. Construit din monopolul din secolul 19 asupra corporaţiei standard de petrol, acum el controlează duzini de companii multinaţionale chimice, farmaceutice şi petroliere din întreaga
    lume. Unul din cei mai proeminenţi ambasadori ai săi în ultimele decenii a fost Henry Kissinger.

    • Germania şi Franţa, naţiunile lider în exportul de produse chimice şi farmaceutice în Europa. Acest grup îşi are rădăcinile la sfârşitul secolului 19 şi a cuprins Bayer, Hoechst, BASF şi mai târziu infamul cartel IG Farben. Companiile succesoare ale acestuia în zilele noastre sunt liderii afacerilor de investiţii în Europa de astăzi şi au instrumentat construcţia „Bruxelles UE”.

    Aşa cum a fost pe larg prezentat în presă la momentul respectiv, cu câteva zile înainte de numirea sa, actualul preşedinte Rompuy a fost invitat pentru „interviul de serviciu” prezidenţial, de către grupul Bilderberg – un cerc de elită al intereselor corporatiste SUA/Europa sub controlul lui David Rockefeller şi prezidat de fostul
    comisar UE şi apărător al medicamentelor, Etienne Davignon.

    Şi cum au ales ei preşedintele Europei: Prima este Angela Merkel, reprezentând Germania care, este lider mondial în exporturi de produse chimice și unul din liderii în exportul de medicamente. Al doilea este Nicolas Sarkozi, reprezentând Franța, este unul dintre liderii în exporturile de medicamente, unul dintre liderii mondiali în comerț cu petrol. Al treilea este David Rockefeller = cel mai mare grup de investiții din lume, cu investiții nucleu în domeniul produselor chimice, petrol, medicamente. Apoi, ”Grupul Bilderberg” = acționarii financiari și politici ai Cartelului Produselor chimice, Petrolului și Medicamentelor, inclusiv: Herny Kissinger (fost secretar al fondului fraților Rockfeller), Ettienne Davignon- fost comisionar U.E., membru în Consiliul de Administrație al producătorului de medicamente Gilead. PENTRU TOȚI DIAVOLII ĂȘTIA, POPULAȚIA U.E. N-A DAT NICIUN VOT ȘI N-A AVUT NICIUN CUVÂNT DE SPUS (arată o fotografie din 19 noiembrie 2009 cu Președintele UE Rompuy, alături de omul care l-a adus la putere, adică Nicolas Sarkozi).

  4. Sfârşitul democraţiei şi întoarcerea la timpurile medievalesuplimentare:
    Pentru cititorul neîncrezător, ar fi util în acest punct să recapitulăm procesul de alegere al primului Preşedinte şi Ministru de Externe al „Bruxelles UE”.

    1. Populaţia Europei a fost exclusă de la procesul de luare a deciziei.
    2. Noii „regi” ai Europei au fost selectaţi dintr-un cerc al elitei intereselor
    corporatiste.
    3. Ceremonia de alegere a avut loc într-un cadru aristocratic generos la Palace of The Valley of The Duchesse, la periferia oraşului Bruxelles.
    4. Preşedintele francez Sarkozy (Nicolas Paul Stéphane Sarkozy de Nagy-Bocsa) descendentul unui aristocrat mărunt, a fost „maestrul de ceremonii”.
    5. Coroana de „regină” a fost acordată baronesei Catherine Ashton.
    6. „Coroana regelui” a ajuns la altă persoană al cărei nume reflectă originea aristocratică, Herman van Rompuy. Van Rompuy va acţiona ca un „monarh” interimar până când – eveniment probabil declanşat de criza internaţională – micul aristocrat îşi va asuma el însuşi tronul.

    De fapt, sistemul de guvernare UE răstoarnă toate realizările democratice ale civilizaţiei europene în timpul ultimului mileniu şi aruncă întregul continent înapoi în timpurile medievale când monarhi autocratici conduceau Europa în afara oricărui control democratic.

    Uniunea Europeană se prezintă lumii in rolul de model al democraţiei secolului 21. Totuşi, ceremonia de încoronare la Bruxelles UE ar trebui să convingă până şi pe cel mai sceptic cititor că structura Bruxelles UE este orice altceva, si nicidecum o democraţie.

    Răsturnarea luptei de secole a omenirii, prin: Naşterea Democraţiei/ Magna Charta/ 1791 Constituţia Poloneză/Eliberarea de colonialism a ţărilor în curs de dezvoltare/1776 Declaraţia de Independenţă a S.U.A/1789 Constituţia Franceză, etc…

    Au murit degeaba milioane de oameni, luptând pentru democraţie în primul şi al doilea război mondial, ce a adus la: 1.Distrugerea oraşului Rotterdam 2.Bombardarea Londrei 3.Distrugerea oraşului Stalingrad 4. Răscoala ghetoului din Varşovia 5.Peste 100 de milioane de victime în cele două războaie mondiale: Cimitirul soldaţilor căzuţi în Normandia

    A renunţat populaţia Europei de bună voie la secole de democraţie?
    Pentru Cartelul Petrolului şi Medicamentelor, „Bruxelles UE” este o simplă bază operativă, de la care intenţionează să cucerească lumea folosind forţa politică, economică şi – la nevoie – militară.

    În vederea atingerii acestui scop, Cartelul încearcă să exporte structura nedemocratică a Bruxelles UE în alte zone ale lumii. Uniunea Africană se modelează deja după „Bruxelles UE” inclusiv o „Comisie UA”!

    Acţionarii politici ai Cartelului prezintă în mod înşelător „Bruxelles UE” ca fiind un model al democraţiei secolului 21 şi păcii. Din simpla dimensiune a acestei campanii globale, popoarele lumii vor avea impresia că „Bruxelles UE” a fost aprobat în alegeri democratice de către popoarele Europei şi că acest organism politic reflectăvoinţa acestora.

    Dar nimic nu este mai departe de adevăr. Faptele reale pun o lumină caracteristică asupra naturii nedemocratice a „Bruxelles UE” – un semnal de alarmă adresat lumii:

    • Singura ţară în care i s-a permis poporului să voteze pentru „Tratatul de la Lisabona” – actul care a stat la baza constituirii „Bruxelles UE” – a fost Irlanda, a cărei populaţie reprezintă mai puţin de 1% (!) din întreaga populaţie a Europei.

    Şi chiar şi acest vot a fost rezultatul batjocoririi democraţiei: în iunie 2008 populaţia
    Irlandei a respins structura „Bruxelles UE” printr-un răsunător „NU”.

    Dar acţionarii politici ai Cartelului de la Bruxelles au decis să ignore acest vot.
    Ei au mituit guvernul irlandez cu scopul de a organiza un al doilea referendum şi l-au constrâns să voteze „DA” cu o ameţitoare sumă de bani canalizată de la acţionarii Cartelului, către Dublin.

    • Peste 99% din populaţia Europei – care numără peste 500 milioane oameni – nu a avut dreptul de a vota democratic într-un referendum pentru „Tratatul de la Lisabona”.

    Acţionarii Cartelului au privat oamenii de drepturile lor democratice!

    Dreptul democratic de a vota pentru „ACTUL DE ACTIVARE DE LA LISABONA” , A FOST REFUZAT POPULAȚIEI DE 500 DE MILIONAE DE LOCUITORI EI EUROPEI.

    Această violare a tuturor principiilor democraţiei de către Cartel nu este o coincidenţă. Sondajele care au avut loc în toată Europa au demonstrat o respingere a structurii „Bruxelles UE” de către marea majoritate a votanţilor. Natura înşelătoare a „Bruxelles UE” este cel mai bine caracterizată de faptul că, în timp ce este aclamată de acţionarii Cartelului ca marcă a democraţiei, cele mai elementare drepturi democratice sunt negate – de teama populaţiei.

  5. Scopurile strategice ale cartelului

    În paginile precedente am rezumat care sunt planurile cartelului petrolului şi medicamentelor pentru construirea Bruxelles UE. În mod evident, această manevră îndrăzneaţă nu este un exerciţiu întâmplător, ci are motive economice profunde. Această pagină explică „de ce”-ul din spatele Bruxelles UE.

    Grupurile financiare din spatele cartelului petrolului şi medicamentelor sunt interesate să controleze pieţe globale gigantice care afectează literalmente fiecare viaţă umană. Exemple proeminente ale acestora sunt zonele de alimentaţie, sănătate şi energie.

    În timpul ultimului secol, cartelul petrolului şi medicamentelor şi-a extins pieţele în aceste trei domenii la afaceri de investiţii de multe miliarde de dolari.

    Construcţia acestor pieţe globale gigantice se bazează pe două unelte strategice: în primul rând, utilizarea patentelor ca unelte pentru monopolizarea pieţelor. În al doilea rând, dezinformarea publică cu scopul de a menţine oamenii în ignoranţă în ceea ce priveşte alternativele.
    Ca rezultat, fiecare persoană din zonele industrializate de astăzi plăteşte cam o treime din venitul net ca „tribut” acestui cartel.

    La începutul secolului 21, Cartelul se confruntă cu o nouă provocare.

    Toate pieţele sale cheie – petrol, medicamente, produse chimice agricole şi OMG (organisme modificate genetic) – sunt ameninţate de noi tehnologii care vor înlocui în cele din urmă pieţele globale monopoliste şi patentate existente.

    În această situaţie, interesele financiare din spatele cartelului ştiu că afacerile lor de multe miliarde de dolari nu pot supravieţui într-o democraţie. Astfel, structura nedemocratică a Bruxelles UE este un pas strategic către stabilirea unei dictaturi globale în numele acestor interese corporatiste.

    Tot la începutul secolului 21 omenirea se află la o răscruce.
    Trebuie să decidem dacă dorim să permitem intereselor cartelului petrolului şi medicamentelor să continue dominaţia asupra vieţilor noastre – prin impunerea unor tehnologii foarte vechi – sau dacă suntem gata să ne eliberăm din acest jug profitând de tehnologii noi, durabile şi independente cum ar fi energia regenerabilă, sănătatea naturală cu baze ştiinţifice şi agricultura organică.

    Pieţele globale de multe miliarde de dolari ale cartelului produselor chimice /petrochimice /medicamentelor

  6. ProdScopurile strategice ale Cartelului:

    • să transforme vieţile şi trupurile miliardelor de locuitori ai planetei
    noastre într-o piaţă de desfacere pentru produsele lor patentate.

    • să continue să obţină profituri de multe miliarde de dolari din tehnologiile
    secolelor trecute – inclusiv produsele petrochimice care deteriorează
    mediul şi produsele farmaceutice toxice – până în secolul 21.

    Astăzi Europa – mâine întreaga lume

    Cu două luni înainte ca Tratatul de la Lisabona să intre în vigoare,acţionarii politici ai Cartelului Petrolului şi Medicamentelor nu au lăsat nici un dubiu asupra ambiţiilor lor globale.
    Pe 7 octombrie2009, ziarul Daily Telegraph din Marea Britanie publica un articol intitulat „UE face planuri pentru a se institui ca «putere mondială»”.

    Dacă acest Cartel îşi urmează intenţiile, Bruxelles UE va fi doar o simplă treaptă către cimentarea cuceririi politice şi economicea lumii, de către acesta.

    Conform articolului din Telegraph, primele ambasade ale acestei structuri nedemocratice au fost planificate pentru locaţii strategice cum ar fi New York (sediul Naţiunilor Unite), Addis Abeba (sediul Uniunii Africane) şi Kabul (o zonă de interes datorită războiului din Afghanistan – chiar înainte ca Tratatul de la Lisabona să intre în vigoare).

    Dar cu mult înainte ca Tratatul de la Lisabona să fie măcar schiţat, Cartelul a încercat să exporte structura politică a Bruxelles UE ca model pentru a-şi extinde controlul asupra altor continente:

    • Uniunea Africană. Arhitecţii Uniunii Africane (UA) nu au ascuns faptul că UA a fost modelată după Uniunea Europeană – cu structuri instituţionale aproape identice, inclusiv o așa numită „Comisie UA”.

    Sediul permanent al acestei comisii este la Addis Abeba în Etiopia – aparent, intenţia lui „Bruxelles african”.

    • ASEAN. În 2009 liderii ţărilor din Asia de Est au anunţat că au pus bazele unui bloc în stil UE care va acoperi jumătate din populaţia lumii. Planurile lor semănau tare bine cu direcţiile date de primul ministru australian Kevin Rudd în 2008. Cartelul Petrolului și medicamentelor…

  7. Impunerea medicamentelor patentate ca element cheie al controlului
    economic global:

    Din punct de vedere istoric, războaiele mondiale s-au dus cu arme şi bombe, în scopul cuceririi şi obţinerii controlului asupra altor ţări.
    Astăzi totuşi, instrumentele cheie pentru a obţine controlul global sunt instrumente economice şi legale care sunt utilizate ca mijloc de cucerire nu numai a guvernelor şi economiilor, dar şi în ultimă instanţă a societăţilor şi oamenilor.

    Uneltele economice cheie ale Bruxelles UE sunt patentele; în special
    patentele de produse chimice, medicamente farmaceutice, seminţe
    modificate genetic şi alte produse de înaltă tehnologie.

    Dintre acestea, cele mai lucrative sunt patentele asupra medicamentelor.
    În 2008 de exemplu, vânzările farmaceutice globale s-au ridicat la 770 miliarde dolari – o sumă care a depăşit suma produsul intern brut (PIB) al celor mai sărace 100 de ţări ale lumii.
    Astfel, este evident că, atunci când şi-a ales primul ministru de afaceri externe, Cartelul a ales pe cineva cu experienţă în domeniu.

    Catherine Ashton, în rolul precedent de comisar comercial al UE, a jucat un rol central în confiscarea, în porturile europene, a produselor farmaceutice trimise din India în ţările africane şi latino-americane.

    Singurul motiv al acestor confiscări a fost acela că medicamentele erau produse în firme din India specializate pe medicamente generice (nepatentate).
    Aceste medicamente generice – singurele pe care oamenii din ţările în curs de dezvoltare şi le pot permite – ameninţă profiturile companiilor europene de produse
    farmaceutice patentate .
    Catherine Ashton a fost numită în comisia
    comercială a UE în 2008. În această funcţie,
    unPatentele – uneltele cheie de control ale lumii:

    Semnificaţia patentelor în planurile strategice de control ale lumii
    la Bruxelles UE merită o atenţie specială. În general patentele sunt:

    • documente legale – emise de agenţia guvernamentală relevantă
    dintr-o anumită ţară – care definesc dreptul de proprietate asupra
    unui produs sau proces tehnologic;
    • unelte economice – pentru a controla pieţele naţionale şi internaţionale;
    • instrumente politice – prin rolul lor în sectorul critic al ocrotirii sănătăţii, medicamentele patentate sunt folosite şi ca unelte strategice
    pentru a controla ţări întregi.

    Un aspect deosebit de dăunător al patentelor este că ele sunt folosite pentru a forma carteluri corporative globale mai presus de orice control legislativ naţional sau internaţional. Marile companii multinaţionale nu au nevoie să se unească în mod formal pentru a controla piaţa unui anumit produs, pe teritoriul unui continent sau
    al întregii lumi – ei au nevoie doar să-şi definească pretenţiile teritoriale de patent.

  8. Patentele permit companiilor multinaţionale să controleze sectoare întregi ale societăţilor pe continente întregi, fără a fi supuse restricţiilor cum ar fi graniţele statale.

    În anumite industrii, profituri de trilioane de dolari sunt canalizate spre companii multinaţionale
    fără ca publicul să fie capabil să identifice beneficiarii corporatişti.
    Efectul patentelor asupra sănătăţii umane a fost eminamente devastator, prin aceea că multinaţionalele farmaceutice au căutat să monopolizeze ceea ce este posibil să fie cel mai critic sector în orice societate.

    Ca rezultat, timp de decenii omenirea a fost împiedicată să aibă acces la medicină nepatentată, care este mai eficientă, mai sigură şi mai accesibilă în lupta împotrivacelor mai comune boli ale zilelor noastre..
    Pentru a-şi coordona pretenţiile globale, aceste companii multinaţionale
    au stabilit un „birou central al cartelului”; Bruxelles UE.

    Beneficiarii cheie ai Bruxelles UE:
    O singură privire la graficele de pe pagina opusă ar trebui să fie suficientă pentru orice cititor, pentru a înţelege care sunt beneficiarii cheie din structura politică a Bruxelles UE.
    De la conceperea sa, Bruxelles UE a fost construită de acţionarii economici ai cartelului chimic / farmaceutic.
    Ilustraţia de la începutul paginii următoare susţine acest fapt.
    Ea arată contribuţiile financiare relative ale banilor plătiţi de contribuabilii din fiecare
    din cele 27 de ţări membre, către Bruxelles UE în 2006.

    Luând în considerare faptul că majoritatea statelor membre mai mici au aderat
    la Bruxelles UE doar recent, „investiţiile” totale de la statele fondatoare pentru o perioadă de jumătate de secol reduc contribuţiile financiare ale „noilor veniţi”.

    Graficul de la baza paginii următoare arată numărul relativ de patente înregistrate anual de către fiecare din cele 27 state membre UE.
    Cel mai mare număr de patente sunt înregistrate într-un grup de ţări compus din Germania, Franţa, Italia şi Olanda.

    În mod colectiv, numărul patentelor înregistrate din aceste 4 ţări se ridică la
    70% din toate propunerile de patente înregistrate în UE – adică, mai mult decât dublul numărului primit din 23 de ţări la un loc.

    De aceea, nu este o coincidenţă faptul că:

    • Germania, Franţa, Italia şi Olanda sunt patru din cei şase
    membri fondatori ai UE.

    • Cei şase membri fondatori – împreună cu Marea Britanie, o altă naţiune lider la exportul de medicamente – deţin majoritatea voturilor în „Consiliul Europei” şi „Parlamentul European”.

    După semnarea Tratatului de la Lisabona, „investitorii” în Bruxelles UE sunt gata să colecteze „returnarea” investiţiilor lor.

    Cumpărând Europa pentru patente:

    Există o similaritate remarcabilă între ierarhizarea contribuabililor
    financiari către Bruxelles UE şi numărul de solicitări de patente înregistrate în aceleaşi state membre.
    Cum patentele sunt valabile în întreaga Europă, această imagine arată ce state controlează pieţele de înaltă tehnologie – şi în ultimă instanţă, viaţa – în Europa.

    Maestrul arhitect al Bruxelles UE:

    Întrebări care necesită răspunsuri urgente sunt: cum au putut arhitecţii Bruxelles UE să construiască o structură atât de nedemocratică din ţări europene democrate – şi cine au fost aceşti oameni?
    De fapt, arhitectul cheie al Bruxelles UE a fost Walter Hallstein (1901-1982), un avocat puternic din Germania nazistă.

  9. În iunie 1938, Hallstein a participat la negocierile oficiale de stat între Germania nazistă şi Italia fascistă cu scopul de a face din aceste ideologii agresive, o platforma pentru Europa viitoare. În ianuarie 1939, doar cu câteva luni înainte de lansarea celui de-al doilea război mondial de către coaliţia dintre IG Farben – cel mai mare cartel al petrolului şi medicamentelor din acea vreme – şi nazişti, Hallstein a ţinut un discurs istoric subliniind în detaliu structura legală a Europei sub controlul Nazi/IG Farben.

    În 1941, Hallstein a devenit decan al Facultăţii de Drept şi Economie de la Universitatea din Frankfurt, Germania. Nu a fost o coincidenţă faptul că la Frankfurt era, de asemenea, sediul IG Farben.

    Cu câţiva ani mai târziu, Tribunalul pentru crime de război de la Nürnberg a revelat faptul că din acest sediu al IG Farben s-a planificat şi implementat cucerirea economică a Europei – patentele fiind uneltele legale pentru controlul economic.

    În 1950, după ce i-a minţit pe Aliaţi cu privire la trecutul său nazist, Hallstein a devenit consilier al cancelarului vest-german Adenauer şi principalul coordonator al politicii sale externe.
    Ca rezultat al experienţei sale anterioare extinse în planificarea unei Europe guvernate de Cartel şi nazişti, el a devenit arhitectul cheie al Bruxelles UE.

    La 25 martie 1957, Hallstein a fost unul dintre cei 12 semnatari ai Tratatului de la Roma – documentul fondator al Bruxelles UE.
    În 1958 el a fost numit primul preşedinte al Comisiei UE – un post pe care l-a deţinut pentru un întreg deceniu.

    Walter Hallstein 1936 – 1945 Hallstein a fost un membru al infamei asociaţii a naziştilor, „Apărătorii legii”, organizaţie construită pentru a deveni pilonul legal al unei Europe sub controlul coaliţiei Nazi/Cartel.

    Zvastica oficială a „Asociaţiei Apărătorii Legii” a lui Hallsteina din atribuţiile sale princ .
    1941 – 1945 Hallstein a fost profesor de drept şi economie la Frankfurt, sediul celui mai mare cartel chimic allumii şi finanţatorul principal al naziştilor, IG Farben.poliţie a comerţului internaţional
    Sediul cartelului IG Farben În-1950 – 1957 Hallstein a fost creierul politic al negocierilor care au
    dus la Tratatul de la Roma.

    La 25 martie 1957, Hallstein a fost unul dintre cei 12 semnatari ai acelor tratate care au fondat Bruxelles UE.şi să impună medicamentele patentate ca mijloace ale controlului global economic

    1958 -1967 Hallstein a fost numit primul preşedinte al aşa-numitei Comisii Europene. El a construit Bruxelles UE şi a condus Europa timp de 10 ani decisivi, din această clădire gigantică, cu ajutorul a mii de birocraţi nealeşi – în numele intereselor cartelului. politic .

  10. Arhitecţii cartelului Bruxelles UE:
    Comunitatea europeană a Cărbunelui şi Oţelului (CECO)
    Uniunea vest-europeană (UVE)
    Comunitatea economică europeană (CEE)
    Comunitatea europeană pentru energie atomică (EURATOM)

    Conducător al echipei de avocaţi pentru toate cele 4 de mai sus este – Hallstein
    Bruxelles UE de astăzi este construit pe o serie de organizaţii predecesoare
    care au condus gradual la structura curentă.

    Primul ciclu al organizaţiilor a fost completat în anii 1950 şi a inclus Comunitatea
    europeană a Cărbunelui şi Oţelului (CECO) în 1951 Comunitatea de Apărare Europeană (EDC) (un proiect care a fost respins de parlamentul francez în 1954), Comunitatea Economică Europeană (CEE) şi Comunitatea Europeană pentru Energie Atomică (EAEC sau EURATOM) în 1957.

    Toate aceste organizaţii au avut în comun mai multe elemente: Tratatele Construcţiei „Bruxelles UE”
    în curs de dezvoltare de medicamentele
    t1. Au fost conduse de Cartelul German al Petrolului şi Medicamentelor
    – după înfrângerea în 1945 a coaliţiei Nazi/Cartel – într-un efort de a organiza următoarea încercare de cucerire a Europei.

    2. Textul tratatelor a fost pregătit de acţionarii legali ai Cartelului Petrolului şi Medicamentelor, în mod special Walter Hallstein, pentru a asigura structura dictatorială necesară planului de cucerire.

    3. Alte cinci ţări europene, Franţa, Italia şi ţările Benelux au fost atrase să adere la aceste „Comunităţi” cu promisiunea înşelătoare de pace, securitate şi prosperitate economică.

    1 CFSP (Common Foreign and Security Policy)Politică Externă şi de Securitate Comună
    2 PJCC (Police and Judicial Cooperation in Criminal Matters) Cooperare Poliţienească şi Judiciară în Probleme Penale.
    entate de la exportatorii europeni.
    Cei „Şase sicilieni”:
    Între 1 şi 3 iunie 1955, întâlnirea decisivă de pregătire a „Comunităţii Economice Europene” a avut loc la Messina, Sicilia. Participanţii la această întâlnire vor fi cunoscuţi drept „cei şase sicilieni”.numire c

    Gaetano Martino, MD, Italia. Gazda conferinţei.
    Pregătire juridica elementară: nici una Înainte şi în timpul celui de-al doilea război mondial: membru al mişcării fasciste italiene sub conducerea lui Mussolini.
    După al doilea război mondial: face carieră ca membru al celor „şase sicilieni”a ministru de externe al
    UE şi vicepreşedinte al Comisiei, îi va permite
    Antoine Pinay, Franţa.
    Pregătire juridica elementară: nici una
    În timpul celui de-al doilea război mondial: membru al „Consiliului Naţional de la Vichy” – regimul marionetă francez stabilit de coaliţia Nazi/Cartel în Franţa
    ocupată.

    Joseph Bech, Luxemburg.
    Educaţie: Facultatea de drept
    Profesie: în anul în care a fost admis ca avocat, 1914,
    a devenit deputat al partidului de dreapta. A deţinut
    mai multe funcţii politice de-a lungul vieţii.

    Willem Beyen, Olanda.
    Educaţie: Facultatea de drept
    Profesie: director executiv (Philips, Unilever),
    bancher, diverse funcţii politice.

    Paul-Henri Spaak, Belgia.
    Educaţie: Facultatea de drept
    Profesie: câţiva ani de practică juridică privată.
    Începând din 1925, diverse funcţii politice.
    şi Profesorul de Drept din Nazi/Cartel

  11. Experienţa juridică limitată a acestor cinci „membri fondatori” ai Bruxelles UE contrastează cu experienţa celui de-al şaselea membru, Walter Hallstein.
    Până în momentul Tratatului de la Roma, Hallstein avea aproape trei decenii de experienţă în domeniul educaţiei, profesoratului şi cercetării la şcolile de drept şi instituţiile germane preocupate de dreptul
    şi sistemele economice internaţionale comparate:ai mare asupra lumii. C• Efectuează studiile la Facultatea de Drept din Bonn, Munchen
    si obţine titlul de „doctor în drept” la Universitatea din Berlin
    • Beneficiază de pregătire de elită în „Drept internaţional comparat”
    la Institutul „Kaizer Wilhelm” din Berlin, finanţat de Cartelul
    IG Farben
    • Este timp de aproape 20 de ani decanul Facultăţii de Drept şi
    Economie de la universităţile din Rostock şi Frankfurt.atherine Ashton a fost numită în comisia
    comercială a UE în 2008. În această funcţie,
    O scurta privire asupra documentelor din Curriculum Vitae al lui Hallstein
    ne arată cine a tras cu adevărat sforile în proiectarea bazei juridice
    pentru Bruxelles UE.e
    Hallstein şi proiectul „Pământul pârjolit”

    Cum a putut Hallstein – cu trecutul său întunecat din istoria Nazi/Cartel – să devină arhitectul şef al Bruxelles UE şi primul preşedinte al comisiei UE?

    Răspunsul la această întrebare este izbitor de simplu: în primul rând, Hallstein a trebuit să mintă în faţa Comandamentului Suprem al Aliaţilor din Germania postbelică, în ceea ce priveşte calitatea sa de membru în diferite organizaţii naziste.

    În al doilea rând, el a trebuit să se asigure că numeroasele sale publicaţii şi prezentări în calitate de cruciat al cuceririi Europei de către cartelul nazist, au
    fost distruse.
    Pe următoarea pagină sunt prezentate documente în formă tipărită ale Bibliotecii Naţionale Germane care folosesc acelaşi termen de căutare, „Walter Hallstein”. Aceasta – cea mai completă bibliotecă online din toată Germania – listează următoarele sale publicaţii:

    • Înainte de 1933 (anul în care coaliţia Nazi/Cartel a obţinut puterea
    în Germania) se poate găsi o singură publicaţie.
    • După 1945 şi înfrângerea coaliţiei Nazi/Cartel se pot găsi mai
    mult de 100 de cărţi şi publicaţii semnate de Hallstein.
    • Straniu, între 1933 şi 1945, în timpul regimului de teroare al coaliţiei
    Nazi/Cartel, se poate găsi o singură publicaţie a lui Hallstein.

    Această absurd de scurtă listă de o singură publicaţie în 12 (!) ani merită o explicaţie – în special luând în considerare faptul că în această perioadă Hallstein a fost decan al Facultăţii de Drept la două mari universităţi germane. S
    ale principale era să a
    Există o singură explicaţie a acestui fapt: Hallstein şi complicii săi din Cartel au încercat să se asigure că nici unul din discursurile sau publicaţiile sale ca avocat al coaliţiei Nazi/Cartel şi al subjugării Europei de către acesta, nu va supravieţui.

    Această „politică a pământului pârjolit” a fost o condiţie preliminară pentru ridicarea politică a lui Hallstein astfel ca el să devină părintele fondator al Bruxelles UE.
    Pentru a răspunde cetăţenilor Europei la întrebarea „Cine este adevăratul Hallstein?”, am inclus un capitol special despre el.

    Listarea rezultatelor căutării online prin motorul de căutare al Bibliotecii Naţionale Germane. Termenul de căutare „Walter Hallstein” a dat ca rezultat un singur document în decurs de 12 ani în care Hallstein a avut rolul de promotor al încercării Nazi/Cartel de a cuceri lumea.cţioneze

    1. patentele industriale sunt fass, nu sunt vitale. omg sunt patente alimentare si o sa mancati numai dupa ce platiti licenta altfel toate terenurile vor ramanea necultivate sau otravite. nu degeaba se chinuie marile companii agricole sa distruga baza biologica actuala si s-o inlocuiasca cu omg-uri

  12. Admini!
    Vreau TOTUȘI un răspuns la faptul că NU se afișează comentariile…se poate?
    E a nu știu câta oară…
    E de la voi, sau nu?

  13. Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!

    Fraților,

    Să ne amintim că lucrurile sunt amestecate. Așa-i lumea, după cum ne spune Mântuitorul în Pilda despre neghina semănată de un dușman printre grâu. (Matei 13,24-30; și explicarea pildei la Matei 13,36-43). Să ne amintim că Satana a vrut să-L desființeze pe Iisus prin moarte, iar Tatăl nostru Sfânt din Ceruri a primit moartea lui Iisus ca Jertfă pentru Mântuirea tuturor oamenilor care cred în El. Dumnezeu poate întoarce răul spre bine.

    Fără să susțin lucrările oculte, anticreștine, de orice fel ar fi ele, se cuvine să observăm, totuși, și aspecte creștine la întemeierea Uniunii Europene. Unul dintre așa numiții părinți fondatori ai UE a fost și creștinul Robert Schuman (1886-1963) care, în anul 2004, a fost propus pentru beatificare.
    http://www.robert-schuman.com/fr/pg-saintete/images/20040528_robert_schuman.pdf

    Steagul Europei este Steagul Maicii Domnului, Pururea Fecioara Maria, după cum a declarat în 1989, co-autorul lui, Arsène Heitz (1908-1989).
    http://www.francetvinfo.fr/replay-radio/les-pourquoi/pourquoi-le-drapeau-europeen-est-il-bleu-avec-12-etoiles-dorees-en-cercle_1762029.html
    https://fr.wikipedia.org/wiki/Ars%C3%A8ne_Heitz

    “Proiectantul drapelului, Arsène Heitz, a recunoscut că, de fapt Cartea Apocalipsei ( unde haloul de douăsprezece stele al Fecioarei Maria a fost menţionat prima dată ) l-a ajutat să se inspire. Apocalipsa 12, 1 este citată pentru a explica simbolismul : “ Un mare semn s-a arătat în cer, o femeie îmbrăcată cu soarele , şi luna sub picioarele ei, iar pe capul ei o coroană de douăsprezece stele” ( o coroană de stele poate fi interpretată ca o « Coroană a Nemuririi » ). S-a observat că data la care a fost adoptat drapelul, 8 decembrie 1955, coincide cu Sărbătoarea catolică a Imaculatei Concepţii a Binecuvântatei Fecioare Maria, o sărbătoare decretată în 1854 de Papa Pius IX.”

    “Arsène Heitz e mort. Lui îi plăcea să povestească că a desenat drapelul Europei şi a făcut din el drapelul Sfintei Fecioare. Munca lui a durat 5 ani , din 1950 până în 1955. Au fost 101 proiecte. Domnul Heitz, însuşi, lucrase pe 20 de proiecte.”

    “Ei s-au abţinut de a evoca semnificaţia religioasă a celor douăsprezece stele şi a fondului albastru pentru a respecta principiul laicităţii.”
    http://sartorius.blogs.lalibre.be/archive/2008/09/19/histoire-du-drapeau-europeen.html

  14. Admini!
    Dacă nu sunteți voi cauza stopării comentariilor, ca să se lămurească toată lumea, nu vreți să primiți prin e-mail ceea ce vreau să postați ȘI voi?
    Dacă DA…un mesaj pe e-mail că sunteți de acord, și vi-l trimit!

  15. Nimic nou sub soare. Teoctist lauda comunismul si pe Ceausescu, Andreicut lauda UE. Alte vremuri, tradatori diferiti. Totusi obraznicia apostatului Andreicut intrece orice limita, afirmand ca aceasta uniune masonica s-a nascut datorita Sfintilor.

    Andreicut este un batjocoritor a lui Hristos si al jertfei Sfintilor Marturisitori.

  16. ,,Ce este Justitia ? , Numai “zdrente” si “portocale” (campul tactic) care apara tradatorii de neam si de tara” ,, Magistratii din JUSTITIE sunt corupti prin definitie. ,, Nu cred că o persoană normală psihic îşi poate imagina că legea C.S.M. şi actul justiţiei sunt juste. Toată lumea știe sau ar trebui să ştie că există o lege şi o justiţie pentru cei bogați și altele pentru cei săraci deşi teoretic sunt unanim aplicabile”.
    Acestia sunt tradatorii ROMANIEI prea-imbuibati si deja prea-plini de aroganta puterii nemarginite primite in urma inconstientei legislative basescu-macovei. Cum să te achite un judecător după ce te-a trimis în judecată Noua Securitate?. Plaga corupţiei in Justitie este generalizată, şansa de revigorare a JUSTITIEI este NULĂ!. Pentru a înlătura efectele dezastruoase, trebuie elimintă cauza ori… Cauza problemei îşi află rădăcinile în imoralitatea membrilor CSM, DNA ,Parchetului General cât şi în numirile procurorilor si judecatorilor pe „criteriul” rudă, prieten, amantă,etc.etc. Promovarea non-valorilor în justitie pe posturi cheie este o tehnică specifică sistemului corupt!
    „Dumnezeul lor de acum e banul, iar în mintea lor nu poate încăpea gândul că in ROMANIA există Legii
    Asta e logica dreptului în capul lor.
    Până ce autoritățile își vor face treaba pentru care sunt plătiți „regește”, eu imi fac datoria de cetatean ROMAN să vă informez despre aceste fapte ieșite din comun, săvârșite de către mafioții din subordinea Ministerului Justitiei.
    In dosarul 10882/311/2010, procurorul D.N.A. Marin Calusaru (sotia judecator) practicand acelasi mod de lucru ca Mircea Negulescu ajutati de judecatorii PETCAN ROMEO-IULUAN si CONSTANTIN LUIZ cat si omologii lor de la Curtea de Apel Craiova – Trifanescu Valentina si Silviu Visan le-au dat martorilor mincinosi cate 100 milioane lei vechi, pentru a sustine declaratiile mincinoase intocmite si scrise de politistii de la judiciar cu dosare penale.
    Asta e JUSTITIA din ROMANIA!!! ,,Majoritatea procurorilor si judecatorilor sunt niste fanarioti, dar cum nu au avut parte de publicitate foarte putini oameni cunosc acest aspect.
    Cat de ,, labil psihic” poate fi magistratul – Chircusi Nicolae Catalin s-a condamne un om la puscarie, pentru ca inculpatul nu-i da casa si masina (vezi Decizia penala nr. 720 din data de 06.05.2016, dosar 10462/311/2012) intocmit de nasa procurorului DNA Marin Calusaru, Anca Elena Anuta actual PRIM-PROCUROR al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt si judecat de Croitoriu Catalina Genua (fina procurorului DNA Marin Calusaru, sotul procuror DNA cu apartament primit cadou de la Sandu Anghel zis mondialul, actual judecator la Tribunalul Dolj) si omologii lor de la Curtea de Apel Craiova – Liliana Balaci si George Ciobanu. Acest grup de crima organizata NASII, FINII, PROCURORI SI JUDECATORI au valorificat 1650 lingouri de aluminiu dupa care au distrus probele certe si concludente din dosare (inregistrarile video ale camerelor de supraveghere , tahografele camioanelor si actele de insotire a marfii etc, etc.).
    Procurorii si Judecatorii sunt singurii infractori ocrotiti de legile speciale care incalca Constitutia. Legile din ROMANIA intretin coruptia din JUSTITIE si nimeni nu doreste asanarea ei. Da, procurorii, militienii si judecatorii fac jocurile infractorilor. Ei se fac complici la infractionalitate si sunt marii corupti ai Romaniei. Justitia prefera sa distruga destine, cariere, familii, au ucis indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti in dosare penale deschise la comanda !!!!
    Carui procuror sau judecator (dupa ce au sustras probele din dosar) i-a fost mila cand a zarit si a privit ochii inculpatului plansi de atata nedreptate? El nu cerea favoruri, cerea dreptate! Avea mainile pline cu inscrisuri, cu probe care n-au contat nici o secunda pentru judecatorii mafiotii ai Judecatoriei Slatina si Curti de Apel Craiova in stabilirea “ADEVARULUI JURIDIC”!!!
    Acesti criminali i-au calcat in picioare dreptatea, onoarea si demnitatea de cetatean al ROMANIEI!
    Cat de DOBITOC poate sa fie un procuror sau judecator sa condamne ,, UN OM NEVINOVAT” fara sa faca dovada ca macar unul din cele 1650 lingouri de aluminiu l-ar fi valorificat inculpatul, de unde rezulta ca unii procurori si judecatori avari dupa bani, au o mentalitate criminala, au coordonat și continuă să coordoneze (din diverse funcții) o parte importantă a sistemului de justitie din Romania, o țară în care acești indivizi au supus și supun cetățenii acestei țări unui real genocid ! Niște mizerabili (ZDRENTE, cum spune procurorului D.N.A. Mircea Negulescu).
    Vom reveni şi cu alte (multe) detalii în această situaţie mult mai complexă decât pare la o lectură superficială. Până atunci acordăm un scurt răgaz conducerii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina, Parchetului de pe Tribunalul Olt, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova si DNA Serviciul Teritorial Craiova pentru a-şi exprima public eventuale poziţii legate de cine a platit martorii mincinosi cu cate 100 milioane lei vechi si cine a valorificat cele 1650 lingouri de aluminiu ? ,probe pe care nu ascundem că le aşteptăm şi noi cu foarte mare interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button