X

Un nou pas din Planul Kalergi – Bruxelles-ul recunoaște CAPITULAREA Europei: „Nu putem și nu vom putea niciodată să OPRIM IMIGRAȚIA”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un editorial semnat de Comisarul pentru Migrație, demonstrează că de la UE nu mai e nimic de sperat: statele trebuie să-și ia soarta în mâini!

„A venit vremea să recunoaștem realitatea: nu putem și nu vom putea niciodată să oprim imigrația. 

Cu aceste cuvinte își începe Dimitris Avramopoulos, comisarul european pentru Migrație, editorialul semnat în Politico, în care îndeamnă Europa să se resemneze în fața năvalei imigranților și să se adapteze la situație.

Articolul, apărut pe 18 decembrie, de Ziua Internațională a Imigranților, decretează:

„Imigrația este noua noastră realitate. A venit vremea să începem să gândim, să discutăm și să acționăm în legătură cu imigrația într-un mod mai exhaustiv și pe termen lung, stabilind politici menite să promoveze integrarea și ‘incluziunea’.”

Editorialul lui Avramopoulos nu pomenește nicăieri de politici de apărare a frontierelor externe sau de expatrieri, ci, dimpotrivă, de măsuri mai primitoare în fața fluxului de imigranți, repetând că imigrația este un fenomen ireversibil:

„Trebuie să începem să fim cinstiți cu cetățenii noștri care sunt îngrijorați despre felul cum gestionăm (atenție: nu cum combatem! – n.r.) imigrația. Nu vom putea opri imigrația. Însă putem fi mai buni, mai inteligenți, mai proactivi în gestionarea acestui fenomen. Oricum, nu vom putea realiza acest lucru dacă nu acceptăm o schimbare a atitudinii și a discursului nostru.”

Comisarul pentru migrație (originar din Grecia, țara care probabil suferă cel mai mult de pe urma imigrației – n.r.) tună și fulgeră la adresa celor care refuză să accepte fatalitatea imigrației și continuă să lupte:

„Din păcate, discursul recent despre imigrație – influențat de creșterea naționalismului, a populismului și a xenofobiei – a limitat oportunitățile noastre de a implementa politici inteligente și privind spre viitor, atât la nivel național cât și european.”

Articolul lui Avramopoulos este o adevărată pledoarie pentru capitulare necondiționată:

„Este o nebunie să crezi că imigrația va dispărea dacă cineva adoptă un limbaj dur. Este o naivitate să crezi că societățile noastre vor rămâne omogene și neatinse de imigrație dacă cineva înalță niște garduri.”

Iar finalul este o somație la supunere, un ultimatum pentru căderea cu fruntea în țărână:

„Pănă la sfârșitul zilei, cu toții trebuie să fim gata să acceptăm imigrația, mobilitatea și diversitatea ca noua normă și noul model al politicilor noastre.”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. DACA EI NU POATE SA OPREASCA IMIGRATIA, NOI ROMANII TREBUIE SA SPUNEM ,, NU ,, INTRARII IMIGRANTILOR PE TERITORIUL ROMANIEI. NU AM FOST DE ACORD SI NU VOM FI NICIODATA. CINE ESTE RASPUNZATOR DE ACEASTA INVAZIE SA RASPUNDE IN FATA EUROPEI.

    1. Pe cine dintre oamenii de rand (excluzand maaaxim 2,3% din romani)ii ,,intereseaza” si acest subiect ,extrem de aprins ?!!!Pe cine intereseaza ca otravurile=vaccinurile sunt obligatorii ptr orice om ,incepand a se implementa legea peste o luna maxim ?!!Pe cine vedeti ,in jurul dvstra ca intereseaza Cip-ul de la cel spurcat ,in actul unic ,care va incepe a fi implementat in maxim o luna ?Pe cine intereseaza din jurul dvstra ca popii indraciti dau concerte in fata Altarului ,iar prostimea doar hlinzeste si spune ca s-a simtit magic sau fermecati de vocea interpretei celei proaste si inselate (e scris in Pidalion si ne invata si Sf. Ioan Gura de Aur sa se desparta acel prezbiter care a luat de femeie o artista ,daca nu sa se cateriseasca si ca e mare pacat ptr artistele care isi vand glasul si se ,,actoresc” ptr bani )…dar inca o data pe cine intereseaza ?!!Toata lumea are …treaba,toti romanii sunt indiferenti total si nu-i intereseaza de nimic ce e pe lumea lor magica ,plina de butoane ,drepturi ,masini si vacante…tuuu …ca afara!!!Asta stiu politichistii si strainii care ,,conduc” tara asta si de aia nici pe ei nu-i intereseaza cine va navali in tara asta cu milioanele sau ce diferenta e intr-un roman ortodocs (dar care are un minim de cunostinte si un minim de credinta dreapta in suflet,nu ca acesti ,,ortodocsi” moderni,adica ecumenisti ,adica in curand satanisti….ca afara tuuuu) si un mahomedan sau orice alt invadator humanoid (asemanator cu omul).Poate ca cei care sunt constienti si treji ca in curand va fi un macel ,haos total, local poate la inceput ,iar cu timpul extinzandu-se intr-unul mondial ,ar fi bine sa se pregateasca ,antreneze fizic ptr a se apara si chiar de a apara si pe altul de langa el.Lumea toata are in subconstient multimea ,majoritatea ,dar e fals .Nu exista o majoritate care sa se uneasca si sa aibe un scop comun in a realiza ceva bun,corect si drept!!Majoritatea este unita doar in rau ,dar ea il considera bun,precum toata lumea zice ca azi, e raiul pe pamant ,dar de fapt e iadul pe pamant …dar e inselata fiindca nu stie nimic absolut despre Cuvantul Lui Dumnezeu=Sf. Scriptura …cine mai are timp, de atat treaba, sa mai caute si sa incerce sa afle Cuvantul Domnului Atoate.

  2. E alegerea lor daca vor asta cine seamănă vânt culege furtuna. Legea Rezonantei minciuna nu mai poate fi ascunsa. Multi ani au avut bunăstare pt ca au furat de la alți si i au ținut in mizerie acum primesc reversul. Noi trebuie sa nu toleram compromisuri pt ca altfel ne facem părtași la rău trebuie ca de obicei sa ne apărâm cum o facem de mii de ani apărâm glia de invadatori . Asa sa ne ajute Dumnezeu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button