X

Cercetător CONCEDIAT de UNIVERSITATE după DESCOPERIRI UIMITOARE care DESFIINȚEAZĂ EVOLUȚIONISMUL și teoria milioanelor de ani …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ceea ce parea a fi un complot pentru distrugerea unui cerceător creaționist ce a publicat dovezi contradictorii explozive ce contrazic teoria evoluției, o universitate de stat din California l-a concediat pe microscopistul Mark Armitage. Acum, se confruntă cu ei într-un proces de discriminare în care Universitatea de stat California (CSUN) a căzut de acord să îl despăgubească cu aproape 400 000$.

Cazul a început când Armitage a descoperit un corn masiv de triceratops în Montana în 2012. Inspectând descoperirea la microscop la CSUN, cercetătorul a descoperit ceva incredibil. În cadrul fosilei, Armitage a desoperit țesut moale ce nu s-a degradat. Pe scurt, Armitage a menționat că dacă fosila avea 65 milioane de ani, așa cum pretinde știința, este imposibil ca țesutul moalesă supraviețuiască atâta timp. Armitage a susținut că fosila era mult, mult mai tânără.

Implicațiile sunt enorme. „Țesutul moale din oasele dinozaurilor distruge teoria milioanelor de ani.” Armitage vorbește despre asta într-un interviu pe youtube. „Oasele dinozaurilor nu pot fi vechi din moment ce sunt pline cu țesut moale. Vechimea îndelungată a acestora este piatra de temelie a teoriei evoluționiste. Dacă nu ai milioane de ani, nu poți avea evoluție. Întreaga discuție despre evoluție se termină dacă arăți că planeta este tânără. Datorită țesutului moale din oasele de dinozaur, putem șterge cu buretele teoria evoluției.”

https://www.youtube.com/watch?v=l1ugtyrrbkQ

Armitage a publicat descoperirile într-un studiu ce s-a publicat febr. 2013 în jurnalul Acta Histochemica, ce studiază celulele și țesuturile.În câteva săptămâni, în loc să dezbată acest subiect, universitatea ,pur și simplu l-a concediat. „Nu îți vom tolera religia în acest departament”, i-a repetat de mai multe ori un profesor de biologie în biroul său. Un coleg de-al lui Armitage a descris procesul de cercetare al acestuia ca fiind „o vânătoare de vrăjitori”, potrivit unui jurnal de știri.

După pierderea serviciului Armitage i-a dat în judecată cu acuzația de discriminare anti-creaționistă. Universitatea a negat acuzațiile și a luptat ani de zile spunând că „Departamentul se va restructura”. După eșecul de respingere a acuzațiilor, instituția a decis să ajungă la o înțelegere și să plătească o despăgubire masivă (fără a admite greșala) ce ar putea servi ca precedent pentru alte cazuri de discriminare anti-creaținistă în instituțiile finanțate de stat.

Nu cunoaștem niciun caz în care un creaționist să primească o decizie favorabilă,” a explicat avocatul Alan Reinach, cel care l-a reprezentat pe Armitage ca și director executiv al consiliului bisericii de stat, non-profit, de interes public. „Acesta a fost într-adevăr un caz istoric.” Reinach a mai spus că statul nu ar fi plătit niciodată o sumă așa mare decât dacă i-ar fi fost frică să nu piardă în instanță. Lăsând la o parte ce crede cineva despre dezbaterea privind teoria evoluției, concedierea profesorului pentru că descoperirile sale sunt inconfortabile – în loc să le nege sau să le dezbată – ar trebui anatemizată în cadrul instituțiilor plătite din  bani publici cu pretenția de „școli înalte”. În ceea ce pare din ce în ce mai mult a fi o Americă post-creștină, este puțin probabil ca cineva să conteste doctrina secular-păgână-globalistă-socialistă, iar cei o vor face vor ajunge o țintă. Fiți pregătiți.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Datarile cu carbon nu au nici o relevanta stiintifica. Plus ca atunci cand se fac datari se fac mai multe teste si nu se face o medie a rezultatelor (asa cum ar fi normal) pentru ca diferentele sunt colosale si nu ajunge sa fie eliminate rezultatele extreme. Pur si simplu se alege un rezultat care pare mai rezonabil conform teoriei evolutionismului.

 2. Teoria evolutionista este o tampenie de la un cap la celalalt. In liceu fiind,, am primit de la judet niste formulare in care trebuia sa ne expunem parerea despre aceasta ineptie. Am spus si atunci ca e o absurditate. S-a iscat oarecare scandal si formularul meu aruncat la cos. Singurul care m-a aparat a fost prof. Sever Chiffa, Dumnezeu sa-l ierte. Acum mintile bolnave se vor pune in miscare ca sa inventeze altceva menit sa tagaduiasca creatia lui Dumnezeu. Zadarnic. Doamne, ajuta!

 3. Ce face iubirea de arginti si din calugari-Caz tragic la man.Sf.Andrei din Dobrogea.Calugarul-preot Calinic a fost omorat in bataie de staretul sau pt ca nu strangea mai multi bani de la enoriasi. Ips. Teodosie era la curent cu bataile aplicate in mod regulat de staret.Maine alta ancheta la canal D despre monahul Calinic

  http://m.stirilekanald.ro/calinic-cel-iubit-calugar-lacasului-cult-murit-dupa-ar-batut-mod-sistematic-staretul-manastirii-manastirea-sfantului-apostol-andrei-il-batea-foarte-des-trebuia-stranga-sume-bani-impuse-ancheta-17427211

 4. Daca as fi citit aceste lucruri acum zece ani, as fi zis ca fabulati. Intre timp am trecut si eu printr-o manastire si cunosc binisor cu ce fel de specimeni si specimene au populat episcopii eretici aceste sfinte asezaminte. Prefer sa pastrez tacerea, ca sa nu-i amarasc pe credinciosi si mai mult. Oricum, Sfintele Manastiri nu mai sunt ce-au fost inainte. Ma doare sufletul s-o spun. Cutremurator ce s-a intamplat la Manastirea Pestera Sfantului Andrei. Previziune: niciun fir de par nu se va clinti din capul lui Cosma Mitu. Va veni insa Dreapta Judecata…

 5. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul lui Dumnezeu Făcut Om pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!

  Știrea este într-adevăr de importanță istorică în lumea științei și a credinței.

  Către fratele traducător din engleză al articolului:

  Probabil că sub influența entuziasmului venit din articolul pe care îl traduceați, nu ați acordat atenția cuvenită când ați tradus în română “Church State Council”, traducând “consiliul bisericii de stat”. M-a mirat faptul că ar exista o Biserică de Stat în SUA. Dat fiind faptul că nici nu-i ușor de tradus în română un titlu ca Church State Council, m-am hotărât să iau legătura Alex Newman, autorul american al articolului, care mi-a confirmat că într-adevăr în SUA nu există Biserici de Stat, și mi-a explicat ce este Church State Council.

  Am tradus și eu articolul, iar la Church State Council am pus o notă explicativă la subsol.

  http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.ro/2017/12/teoria-evolutiei-contestata-serios-prin.html

  Mult Iubit și frumos slăvit să fie, și de noi, Tatăl nostru Sfânt din Ceruri, prin Duhul Adevărului Mângâietor și Dătător de viață, în fiecare moment, în vecii vecilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button