X

Cum va arata PRIGOANA: Mini DRONELE UCIGASE dotate cu soft de RECUNOASTERE FACIALA vor anihila exact pe CINE trebuie

youtube.com | Killer Robots
de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acesti roboti de ucis sunt reali si cu siguranta ii vor folosi in viitor.Oricine nu se va suspune Noii Ordini Mondiale si antihristului  va fi anihilat.

Desi clipul trage un semnal de alarma asupra pericolului pe care il reprezinta inteligenta artificiala, in Elon Musk nu se poate avea incredere, caci el vede salvarea umanitatii prin transumanism, adica luciferianism:

TRANSHUMANISM sub semnul lui BAAL. Elon Musk la World Government Summit din Dubai: OAMENII trebuie să devină CYBORGI

Elon Musk: „Cu inteligența artificială INVOCĂM DEMONUL” / Putin: „Cine va ajunge lider în această sferă, va deveni CONDUCĂTORUL LUMII”

Minciuna crearii SUPEROMULUI, un pas spre acceptarea INSEMNARII. Antreprenorul american Bryan Johnson:,, Aparitia supraoamenilor este doar o problema de timp! Cine n-ar vrea un implant de inteligenta?”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Mda, probabil autorii articolului au vazut prea multe filme SF. Abia astept sa vad drone zburind per la Nisiporeni, Huși sau Vascauti… Asa cum nici comunismul nu a pătruns decit prin CAP-uri in foarte multe zone din România unde încă nu e curent electric, mă îndoiesc că vor ajunge drone prea curind…

    1. Nicolae,

      Daca auzeai acum 15 ani ca cei din Africa unde infrastructura = zero, vor face plati cu telefonul mobil (infrastructura ramamand la fel) cum ti s-ar fi parut? Pt ce ni se pregateste nu conteaza absolut nimic din ceea ce a fost. Poate sa nu fie nimic, legat de dezvoltare economica, infrastructura. Pt lucrarea lui antihrist se gasesc solutii. Si nu sant nici macar scumpe aceste solutii.

      1. Ai fost vreodata in Africa? Sau ai aflat toate acestea fin alte surse? Ca unul care am fost, te asigur ca nu face nimeni plati cu mobilul. Cel putin nu peste tot, la fel ca in Romania. Pe de alta parte, infrastructura (inteleasa ca sosele, aeroporturi, etc) este un multe cazuri mai buna ca la noi, considerind relieful și vegetația.

    2. Uita CAP-urile si vremea comunismului…ei au fost floare la ureche pe langa ce se pregateste acum…acum este vb despre sufletul omului ..la propriu, si nu despre graunte sau mai stiu eu ce vroiau comunisti de la om .
      Pt a avea in stapanire sufletul omului sau facut toate astea..tehnologie, drone, cipuri, etc. Asta este tinta lor , sufletul, iar pt asta fi sigur ca vor gasi o modalitate sa te trezesti si la Vascauti sau Husi…cu ceva asemanator.

  2. Asta cu dronele ar fi varianta facilă, așa cum facilă a fost, pe vremea prigoanei comuniste, varianta cu glonțul ucigaș. Putem să comparăm chinul de câteva minute cu ororile permanente suferite de martirii temnițelor comuniste chiar și 20 de ani?

  3. Vor fii catastrofe naturale fără precedent si tulburări mari electro magnetice…nu va funcționa toată puterea antihristului… vor fii dezordini mari care vor favoriza creștinii prigoniți. Hristos va fii cu noi până la sfârșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button