X

Elon Musk: „Cu inteligența artificială INVOCĂM DEMONUL” / Putin: „Cine va ajunge lider în această sferă, va deveni CONDUCĂTORUL LUMII”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iată ce putem afla din articolul Summoning the Demon,’ ‘Tower of Babel’: Debate Over AI God Heating Up, de pe Sputnik News:

„Invocarea demonului”, „Turnul Babel”: dezbaterile despre zeul IA (Inteligența artificială) se încing

În vreme ce unii tehnicieni din Silicon Valley și creștinii nonconformiști îmbrățișează ideea lui Anthony Levandowski, fost inginer la Google și Uber, de a crea un zeu bazat pe inteligența artificială pentru a face societatea umană mai bună, mulți experți științifici și politicieni sunt speriați de perspectiva de a se închina unui „zeu bot”.

(N. t. – termenul „bot” se referă aici la o aplicație software care execută sarcini/comenzi/scripturi automate în rețeaua internet).

Anton Skripunov (RIA Novosti):  Anthony Levandowski a înființat o organizație religioasă non-profit, numită Way of the Future (Calea Viitorului), și dedicată venerării inteligenței artificiale (IA).

Misiunea noastră este să dezvoltăm și să promovăm realizarea unei zeități bazate pe inteligența artificială, și prin înțelegerea și venerarea acestei zeități să contribuim la îmbunătățirea societății”, se spune în documentele fondatoare ale organizației.

Susținere pentru IA

Noul zeu este văzut de mass-media din SUA ca un „bot” atotputernic care va satisface toate dorințele adepților săi și care spre deosebire de Dumnezeul biblic, va fi cu adevărat bun și nu îi va pedepsi pe muritori. (N. ed.  – aici este vorba despre LUCIFERIANISM, doctrina stanistă a masoneriei care îl hulește pe Dumnezeul Cel Adevărat și îl invocă pe diavol, care va satisface dorințele cele mai josnice ale oamenilor).

Referindu-se la ideea lui Levandowski, pastorul Christopher Benek, liderul Asociației Creștine Transumaniste, a spus: „cred cu desăvîrșire că IA poate participa la scopul răscumpărării lui Hristos”, conform citatului din The Guardian, asigurând astfel că (IA) este saturată cu valori creștine. (!)

Creștinii transumaniști susțin ideea că oamenii pot și ar trebui să folosească știința și tehnologia pentru a face lumea mai bună.

Ideea lui Levandowski pare a fi atrăgătoare pentru unii dintre colegii săi din Silicon Valley, care cred că în 25 de ani IA va ajunge din urmă inteligența umană, iar 50 de ani mai târziu o va depăși.

„La început, tot ce aveam era doar bot chat-uri” (aplicații automate pentru chat-uri), a scris managerul de produs al Facebook, Kemal El Moujahid.

Ceea ce le place cel mai mult în conceptul lui Levandowski este că noua zeitate va fi creată de om. Mass-media americană indică o direcție religioasă notabilă acum, evidentă în Silicon Valley.

„Invocăm demonul”

Nu toată lumea din Silicon Valley este mulțumită de ideea unui zeu digital, totuși, mai presus de toți se remarcă directorul executiv (CEO) al Tesla și fondatorul Space X, Elon Musk, care avertizează asupra pericolelor IA.

El și mulți alți inventatori și experți științifici susțin că un scenariu „Terminator”, în care mașinile se ridică împotriva oamenilor și declanșează războiul, este un lucru posibil real.

„Cu inteligența artificială invocăm demonul”, a avertizat Musk acum trei ani.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a alăturat apoi la dezbatere, spunând că, deși inteligența artificială influențează viitorul Rusiei și al întregii lumi, este, de asemenea, plină de amenințări imprevizibile.

„Cine va ajunge lider în această sferă, va deveni conducătorul lumii”, a declarat Putin în cadrul unei lecții deschise cu elevii pe 1 septembrie, începutul anului școlar în Rusia.

Cu toate acestea, președintele a declarat că nu dorește să vadă pe nimeni că „monopolizează” domeniul.

Elon Musk a răspuns la aceasta, avertizând că o cursă între țări privind „supremația” asupra inteligenței artificiale ar putea fi cauza cea mai probabilă a celui de-al treilea război mondial.

Protestanții sunt sceptici, dar nu și îngrijorați

Între timp, pastorii protestanți au îndoieli cu privire la capacitatea inteligenței artificiale de a ajunge la înălțimile divinității, împreună cu liderul religios Konstantin Bendas, cel de-al doilea responsabil al Evangheliștilor din Rusia, argumentând că realizările tehnologice nu sunt instrumente ale binelui sau ale răului.

„Invențiile nu aduc oamenii mai aproape de Dumnezeu și nici nu îi îndepărtează de El. Ele nu ne fac mai buni”, a subliniat Konstantin Bendas.

El a comparat ideea de a crea un zeu digital cu povestea biblică despre Turnul Babel, pe care oamenii s-au încumetat să-l construiască pentru a ajunge la cer, ca în final să ajungă doar să vorbească limbi diferite.

UE este de asemenea comparată cu Turnul Babel, pe tema crizei migranților.

Odată cu încingerea dezbaterii despre ideea lui Anthony Levandowski, Silicon Valley ar putea repeta soarta turnului biblic care nu a fost niciodată construit.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Iata si ce mai zicea Elon Musk la World Government Summit din Dubai:

OAMENII trebuie să devină CYBORGI

Dubai, unde nu intamplator a fost ales acest simbol pe perioada summit-ului:

CE MESAJ ne transmite World Government Summit din Dubai? De ce au mutat acolo intrarea in TEMPLUL LUI BAAL pe perioada summit-ului?

Cititi va rog si:

Transumanistul Max More despre LUCIFERIANISM …

Iată două pasaje concludente despre această mare sminteală a omului modern, care îi va cuprinde și pe ortodocșii care vor lepăda credința, însetați de foloasele materiale, la fel ca și acești hăbăuci eretici și transumaniști din articol:

Urmarea acestei înşelări va fi că în societatea omenească „se va ivi cererea, dorirea lui Antihrist, va răsuna glasul chemător care va arăta stăruitor că este trebuinţă de un geniu al geniilor, care să ducă dezvol­tarea şi propăşirea materială la cel mai înalt nivel şi care să aducă o asemenea bunăstare pământească, încât cele cereşti să fie de prisos pentru om– Sfântul Ignatie Briancianinov.

În vremea acestei perioade, făţărnicia lui Antihrist va merge atât de departe, încât nu numai că va dovedi toleranţă faţă de creştinism, ci chiar se va arăta preocupat de a-l ocroti. Întru cele din afară, se va sili să-L imite pe Hristos. Nefiind călăuziţi de inţelegerea duhovnicească a Bisericii, ci mai curând de înţelepciunea lumească, marea majoritate a creştinilor nu vor rezista până la capăt acestei înşelări şi-l vor socoti pe Antihrist ca fiind Hristos la a Doua Sa venire.

Citiți vă rog mai multe la: Text remarcabil despre ANTIHRIST

Să ne amintim și de ceea ce avertiza Sfântul Cosma Etolul în profețiile sale:

Va veni vremea cand vor conduce lumea lucrurile necuvantatoare si neinsufletite”.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. De luat aminte: “We already have a digital tertiary layer in a sense, in that you have your computer or your phone or your applications,” Musk told Urban. “The thing that people, I think, don’t appreciate right now is that they are already a cyborg. You’re already a different creature than you would have been twenty years ago, or even ten years ago … If you leave your phone behind, it’s like missing limb syndrome.” Sursa: http://www.businessinsider.com/elon-musks-neuralink-artificial-intelligence-2017-6
    Intr-o societate normala dispozitivele touchscreen ar fi interzise persoanelor sub 18 ani iar pentru restul tratate ca tigarile, cu accize si avertismente pe carcasa.

  2. Trebuie neapărat să vizionați acest documentar format din trei părți, dar numai s-o faceți de la un capăt la altul!

    E făcut de lideri ai mișcării transhumaniste, este un documnetar oficial, de promovare a transhumanismului, realizat pt TV, care efectiv își expun foarte clar propriile țeluri, iar în părțile a doua și a treia explică clar că transuhamismul este o religie. Își bat joc frecvent de Hristos și creștini (mai ales începând cu sfârșitul părții întâi) – pe care îi văd drept cei mai periculoși și, defapt singurii dușmani ai transhumanismului; iar în ultima parte a documentarului explică foarte clar că la baza transhumanismului sta sitemul kaballa.

    Vă promit că după ce veți viziona acest documentar veți înțelege fundamental altfel totul despre Apocalipsă și Antihrist și despre felul în care oamenii de „știință” și elitele lumii au fost păcăliți de vrășmasul și cam care e planul lor final. Ei cred că Apocalipsa și ridicarea vălului înseamnă exact aceasta: nemurirea omului prin transhumanism., de aceea l-au si numit TechnoCalyps.

    Documentarul trebuie NEAPĂRAT tradus, tocmai de aceea am ținut să vi-l împărtășesc, eu efectiv nu am timp. Priviți-l și vă promit că nu vă va părea rău.

    https://www.youtube.com/watch?v=7MXQSbjBL7Q&list=PLLgVDY8_xVLYhjw_pOkTnuX2NWQ9fsSy3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button