X

Minciuna crearii SUPEROMULUI, un pas spre acceptarea INSEMNARII. Antreprenorul american Bryan Johnson:,, Aparitia supraoamenilor este doar o problema de timp! Cine n-ar vrea un implant de inteligenta?”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Elon Musk nu este singurul care si-a propus sa foloseasca tehnologia pentru a spori performantele creierului uman. Antreprenorul american Bryan Johnson, care in urma cu cativa ani a construit de la zero o companie pe care a vandut-o cu sute de milioane de dolari, s-a angajat intr-o misiune similara si chiar i-a luat-o inainte sefului Tesla si Solar X.

Foto: Bryan Johnson

Johnson a lansat in luna august a anului trecut compania Kernel, cu sediul in Los Angeles, care dezvolta hardware neurotehnologic, mai exact cipuri pentru creierele oamenilor, destinat initial persoanelor cu diverse boli si afectiuni, in scopul restaurarii functiilor normale ale creierului, noteaza CNBC.

Insa Johnson se asteapta ca tehnologia sa ajunga in viitor pana in punctul in care cipurile vor putea fi folosite si in cazul oamenilor sanatosi, transformandu-i practic intr-un fel de supraoameni.

O memorie aproape perfecta, capacitatea de a citi carti intregi in cateva secunde si posibilitatea de comunica unii cu altii prin telepatie sunt cateva dintre “super-puterile” care ar putea fi dobandite pe aceasta cale.

Pentru prima generatie de proteze neuronale, cipul va trebui sa fie implantat in creier pe cale chirurgicala de catre un neurolog, dar Johnson isi doreste ca in viitor sa se poata apela la metode mai putin invazive, cum ar fi laparoscopia.

In opinia antreprenorului, drepturile privind evolutia, in contextul perspectivei fuzionarii oamenilor cu computerele, ar putea fi urmatorul mare subiect de dezbatere la nivelul societatii. Luand in considerare toate chestiunile de natura etica si legala implicate, oamenii vor trebui sa decida daca este sau nu acceptabil sa opteze pentru imbunatatiri genetice si neurologice odata ce tehnologia va deveni disponibila.

In cele din urma, deciziile ar putea varia de la o tara la alta, crede Johnson.

Antreprenorul a alocat 100 de milioane de dolari din fonduri proprii pentru a lansa Kernel si spera sa atraga in continuare investitii de 1 miliard de dolari.

Johnson este fondatorul unei importante companii din domeniul FinTech

Cu ani in urma, Johnson, inglobat in datorii, isi cauta fara succes un loc de munca. In cele din urma, a fost angajat sa vanda sisteme de procesare a platilor cu carduri de credit. Asa i-a venit ideea sa-si lanseze propria afacere in domeniu, compania Braintree, pe care eBay a cumparat-o in 2013 pentru 800 de milioane de dolari.

Eliberat de constrangeri financiare, s-a concentrat ulterior asupra unor teluri mai ambitioase.

“Exista un potential urias pentru a coevolua cu tehnologia”, sustine Johnson, care anticipeaza ca, odata ce oamenii se vor obisnui cu ideea, cererea va fi uriasa.

“Industria neurotehnologiei va fi una dintre cele mai mari din istorie”, mai afirma Johnson.
Elon Musk a lansat recent startup-ul Neuralink, a carui misiune este sa conecteze creierul uman la computere pentru a evita materializarea scenariului in care Inteligenta Artificiala depaseste capabilitatile umane naturale, potrivit CNN.

 

NOTĂ OrtodoxINFO

In ciuda acestor noutati tehnologice, stiinta totusi nu a progresat de vreo 50 de ani incoace. In afara de internet – cipuri, aproape totul stagneaza din a doua parte a secolului 20 si pana acum.

De ce STIINTA NU A PROGRESAT? De peste 50 de ani aproape nimic nou …

Acesti oameni de stiinta,  impreuna cu industria muzicala si a filmului, fac parte din Noua Ordine Mondiala. Ei promoveaza conceptul de om nou, evoluat si robotizat. Se accepta astfel tehnologia implanturilor de orice fel, deci automat si a viitoarelor cipuri, a ,,pecetii”.

Sunt mai multe metode folosite in schimbarea mentalului oamenilor, cum ar fi teama sau ademenirea.

Se incearca inducerea in mentalul oamenilor a fricii cum ca inteligenta artificiala ar putea eradica umanitatea intr-un timp foarte scurt, iar singura modalitate de a supravietui este ,,simbioza” dintre cele doua.

Musk considera ca oamenii trebuie sa devina CYBORGI si ne vorbeste  de o”dantelă neuronală” injectabilă, a carei descriere aduce destul de bine cu ceea ce stim noi ca ar face ,,pecetea” si anume ca va deveni o parte din om, ceva ce  nu va putea fi indepartat.

Ademenirea, cea de-a doua metoda, se regaseste in acest articol. Bryan Johnson si ca el multi altii se folosesc de dorinta oamenilor de a deveni nemuritori, sau superoameni, sau beneficiarii unor minuni tehnice in domeniul sanatatii:

Cercetatorul evreu RAY KURZWEIL: Bazandu-ne pe stiinta, in 20 de ani vom putea fi NEMURITORI …

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Nebunii ăștia fac experiențe din mers…s-ar putea să nu mai poți fi primit la nici un serviciu, dacă nu accepți să te supra-tehnologizezi…adică, față de cei cipați, tu, din punctul lor de vedere, să rămâi la stadiu de om primitv, insuficient de abil, de inteligent să acționezi/reacționezi ca un calculator!

  Vă dați seama ce bătaie de joc vor suporta cei care nu vor dori să devină super-mani?
  Cred că atunci ni se vor potrivi și nouă părăsirea pe care a simțit-o Hristos în Grădina Ghetsimani…din partea tuturor, fiind priviți cu dispreț!
  Faza adormirii apostolilor, neputându-se ruga cu El măcar trei ceasuri înainte de arestarea Sa, reprezintă ADORMIREA simțurilor duhovnicești a creștinilor care, de cel puțin trei secole (a)dorm Glasul Conștiinței din ei, reînviind păcatul strămoșesc al neascultării de Dumnezeu, a rușinii atârnării de un asemenea Dumnezeu!

  Nu vedeți? Oamenii, ascultă în continuare de glasul șarpelui, deturnând sensul și mersul firesc al creației lui Dumnezeu, mușcând din rodul neascultării ce-și avea locul în Pomul Cunoștinței Binelui și-a Răului…bine că n-au gustat din Pomul Vieții, că ar fi devenit nemuritori și urâți precum dracii în vecii vecilor…

 2. Este posibil sa se inventeze si o lege care sa prevada obligativitatea implantarii de cipuri, pe motiv de “drepturile privind evolutia” speciei umane si binele planetei.

 3. Trebuie neapărat să vizionați acest documentar format din trei părți, dar numai s-o faceți de la un capăt la altul!

  E făcut de lideri ai mișcării transhumaniste, este un documnetar oficial, de promovare a transhumanismului, realizat pt TV, care efectiv își expun foarte clar propriile țeluri, iar în părțile a doua și a treia explică clar că transuhamismul este o religie. Își bat joc frecvent de Hristos și creștini (mai ales începând cu sfârșitul părții întâi) – pe care îi văd drept cei mai periculoși și, defapt singurii dușmani ai transhumanismului; iar în ultima parte a documentarului explică foarte clar că la baza transhumanismului sta sitemul kaballa.

  Vă promit că după ce veți viziona acest documentar veți înțelege fundamental altfel totul despre Apocalipsă și Antihrist și despre felul în care oamenii de „știință” și elitele lumii au fost păcăliți de vrășmasul și cam care e planul lor final. Ei cred că Apocalipsa și ridicarea vălului înseamnă exact aceasta: nemurirea omului prin transhumanism., de aceea l-au si numit TechnoCalyps.

  Documentarul trebuie NEAPĂRAT tradus, tocmai de aceea am ținut să vi-l împărtășesc, eu efectiv nu am timp. Priviți-l și vă promit că nu vă va părea rău.

  https://www.youtube.com/watch?v=7MXQSbjBL7Q&list=PLLgVDY8_xVLYhjw_pOkTnuX2NWQ9fsSy3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE