X

TRANSHUMANISM sub semnul lui BAAL. Elon Musk la World Government Summit din Dubai: OAMENII trebuie să devină CYBORGI

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vizionar capricios pentru unii, personaj “șocant” pentru alții, americano-canadianul de origine sud-africană Elon Musk nu lasă pe nimeni indiferent, scrie Agerpres, care preia un articol din The Guardian. Patron, între altele, al companiilor Tesla și SpaceX, miliardarul în vârstă de 45 de ani aruncă o privire către viitorul nostru, care în viziunea lui nu arată deloc reconfortant. În ultimul său discurs pronunțat la World Government Summit din Dubai, la 13 februarie, aproape lansează un ultimatum: dacă omul nu poate bate mașina, cel mai bine este să devină una.

Musk a susținut că, întrucât inteligența artificială devine mai sofisticată, aceasta va conduce la șomaj în masă. “Vor fi tot mai puține locuri de muncă pe care un robot să nu

nu le poată face mai bine” decât omul, a declarat el la World Government Summit. “Inteligența artificială ar putea eradica umanitatea, și asta mai repede decât am putea crede. Este o situație periculoasă”, a avertizat Elon Musk în fața a peste 4.000 de persoane.

Nu este prima dată când Musk vorbește despre nevoia oamenilor de a evolua, aceasta fiind o temă constantă a discuțiilor sale cu privire la modul în care societatea să poată facă față amenințării perturbatoare a inteligenței artificiale.

Dacă oamenii doresc să continue să adauge valoare economiei, ei trebuie să-și crească abilitățile printr-o “simbioză a inteligenței umane și a celei artificiale”. Dacă nu reușim să facem acest lucru, vom risca să devenim “pisici de casă” ale inteligenței artificiale, a avertizat Elon Musk, care a inițiat proiectul Hyperloop (sistem de transport ultrarapid) și i-a inspirat pe scenariștii filmului științifico-fantastic Iron Man.

Musk spune că lucrează la o ”dantelă neuronală” injectabilă, asemenea unei plase, care se potrivește pe creier pentru a-i da capacități de calcul digitale.

Până în prezent, interfețe creier-calculator au fost utilizate pentru sarcini relativ simple, în principal, pentru a restabili controlul motor pentru pacienții paralizați și pentru a permite comunicarea pentru pacienții complet paralizați cu leziuni cerebrale care îi împiedică să comunice verbal sau prin gesturi, amintește The Guardian.

NOTĂ OrtodoxINFO

In ciuda acestor noutati tehnologice, stiinta totusi nu a progresat de vreo 50 de ani incoace. In afara de internet – cipuri, aproape totul stagneaza din a doua parte a secolului 20 si pana acum.

De ce STIINTA NU A PROGRESAT? De peste 50 de ani aproape nimic nou …

Acesti oameni de stiinta,  impreuna cu industria muzicala si a filmului, fac parte din Noua Ordine Mondiala. Ei promoveaza conceptul de om nou, evoluat si robotizat. Se accepta astfel tehnologia implanturilor de orice fel, deci automat si a viitoarelor cipuri, a ,,pecetii”.

Sunt mai multe metode folosite in schimbarea mentalului oamenilor, cum ar fi teama sau ademenirea.

In articolul de fata se incearca inducerea in mentalul oamenilor a fricii cum ca inteligenta artificiala ar putea eradica umanitatea intr-un timp foarte scurt, iar singura modalitate de a supravietui este ,,simbioza” dintre cele doua.

Musk vorbeste chiar de o”dantelă neuronală” injectabilă, a carei descriere aduce destul de bine cu ceea ce stim noi ca ar face ,,pecetea” si anume ca va deveni o parte din om, ceva ce  nu va putea fi indepartat.

Ademenirea este a doua metoda. Se foloseste de dorinta oamenilor de a deveni nemuritori, sau superoameni, sau beneficiarii unor minuni tehnice in domeniul sanatatii:

Cercetatorul evreu RAY KURZWEIL: Bazandu-ne pe stiinta, in 20 de ani vom putea fi NEMURITORI …

Nu intamplator au ales acest simbol in Dubai, pe perioada summit-ului:

CE MESAJ ne transmite World Government Summit din Dubai? De ce au mutat acolo intrarea in TEMPLUL LUI BAAL pe perioada summit-ului?

Iata de exemplu si ce spune transumanistul Max More:

„Diavolul-Lucifer-este o forță a binelui (în cazul în care am defini “binele”, pur și simplu ca ceea ce preţuim, nedorind să implicăm nici o valoare universală sau necesitatea orientării). Lucifer înseamnă „aducătorul de lumină” și acest lucru ar trebui să înceapă să ne dea indicii despre importanţa sa simbolică. Se povesteşte că Dumnezeu l-a aruncat pe Lucifer din cer, deoarece Lucifer a început să-L conteste pe Dumnezeu și să răspândească disensiuni printre îngeri. Trebuie să ne amintim că această poveste este spusă din punctul de vedere al Godiştilor adică susţinătorilor lui Dumnezeu (dacă am putea inventa un termen), și nu din punctul de vedere al Luciferienilor (voi folosi acest termen pentru a ne distinge de sataniștii oficiali de care ne diferenţiem fundamental). Adevărul poate fi acela că Lucifer a demisionat din cer”.

Cititi va rog mai multe la:

Transumanistul Max More despre LUCIFERIANISM …

Si ajungem astfel la … luciferianism:

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebră locație din New York contruită special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Pentru ca lucrurile intotdeauna se leaga, fratilor.

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. După nebunul ăsta, Lucifer, pentru că înseamnă lumină, trebuie să luăm lumină de la el, nu?
  Adică lumina cunoașterii, auto-perfecționării până la auto-îndumnezeire RECE, CRUDĂ, fără de Dumnezeu!

 2. Și spune la sfârșit că ”Lucifer a demisionat din cer!”
  Adică, Lucifer a fost angajat pe perioadă nedeterminată, dar a vrut să-și dea demisia pentru că nu i-a mai convenit de Șeful său, la care lucra….

  Și UNDE lucra? În Cer, lângă toate puterile cerești, îmbătându-se de cântecele, ordinea, armonia și Harul deplin de-acolo!
  ȘI ce Dumnezeu a văzut ochii lui!!!
  Eu, sau alții…numai închipuindu-ne în Fața Lui, și ne-am topi la picioarele Lui, recunoscând în EL pe Tatăl Nostru…cunoscând BUCURIA, nu plăcerea dată de obicei, pe Pământ!

 3. Trebuie neapărat să vizionați acest documentar format din trei părți, dar numai s-o faceți de la un capăt la altul!

  E făcut de lideri ai mișcării transhumaniste, este un documnetar oficial, de promovare a transhumanismului, realizat pt TV, care efectiv își expun foarte clar propriile țeluri, iar în părțile a doua și a treia explică clar că transuhamismul este o religie. Își bat joc frecvent de Hristos și creștini (mai ales începând cu sfârșitul părții întâi) – pe care îi văd drept cei mai periculoși și, defapt singurii dușmani ai transhumanismului; iar în ultima parte a documentarului explică foarte clar că la baza transhumanismului sta sitemul kaballa.

  Vă promit că după ce veți viziona acest documentar veți înțelege fundamental altfel totul despre Apocalipsă și Antihrist și despre felul în care oamenii de „știință” și elitele lumii au fost păcăliți de vrășmasul și cam care e planul lor final. Ei cred că Apocalipsa și ridicarea vălului înseamnă exact aceasta: nemurirea omului prin transhumanism., de aceea l-au si numit TechnoCalyps.

  Documentarul trebuie NEAPĂRAT tradus, tocmai de aceea am ținut să vi-l împărtășesc, eu efectiv nu am timp. Priviți-l și vă promit că nu vă va părea rău.

  https://www.youtube.com/watch?v=7MXQSbjBL7Q&list=PLLgVDY8_xVLYhjw_pOkTnuX2NWQ9fsSy3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button