X

Patriarhul Bartolomeu INSISTA – RUGACIUNE impreuna cu ERETICII in cadrul Sf. Liturghii-Catedrala Sf. Petru din Bologna, 14 septembrie 2017 (video)

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se pare ca Patriarhul Bartolomeu insista in ecumenism si nu are niciun gand sa renunte la el. Il vedem astfel recidivand pentru a nu stiu cata oara: Bartolomeu s-a “rugat” alături de papa Francisc și papa copt ;  Pseudo-patriarhul Bartolomeu va sărbători comuniunea cu ereticii la Chambessy, apoi într-o vizită la Taize va participa la o rugăciune ecumenistă cu reprezențanți ai cultelor eretice .

Acesta isi mentine pozitia si nu da semne sa-si revina, in conditiile in care: PESTE 50 DE CHILII din Muntele Athos AU REFUZAT SA-L POMENEASCA pe Patriarhul Bartolomeu.

Cititi va rog si:

De ce patriarhul Bartolomeu de Istanbul este ERETIC

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

    1. Părerea mea este că mai bine ne rugăm să nu ne pierdem şi noi, decât să ne rugăm pentru ereticii învechiţi în rele, care cu bună ştiinţă au ales calea trădării lui Hristos şi slujirea lui mamona.

  1. Și alte peste 100 de “chilii” din Athos il pomenesc pe nelegiuit. Ca sa le mearga bine pe acest pamant si sa stea linistiti in vilele si jeep-anele lor. Si din moment ce acestia mai mult sunt plecati cu firma pe spinare pe la orase, Athos a devenit pentru ei o statiune cu case de vacanta.

    1. După atâta rugăciune şi dragoste în duh cretan la Athos, urmează apariţia femeilor acestui veac şi plecarea celei care timp de un mileniu a stăpânit Muntele Sfânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button