X

Aleksandar Vučić anunță marea Adunare de Paște a Serbiei și Republicii Srpska: Vor fi luate decizii importante cu privire la supraviețuirea poporului sârb în vetrele sale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele sârb Aleksandar Vučić a anunțat astăzi că pe 5 și 6 mai la Belgrad și în alte părți ale Serbiei va avea loc marea Adunare de Paște a Serbiei și Republicii Srpska. 

„După câteva ore de discuții pe care președintele Republicii Srpska Milorad Dodik și cu mine, în prezența Sanctității Sale Patriarhul Sârb Porfirie, s-a ajuns la o concluzie comună că se va desfășura marea Adunare de Paște a Republicii Serbia pe 5 și 6 mai la Belgrad și în alte părți ale Serbiei și „La acel Parlament vor fi luate decizii importante cu privire la supraviețuirea poporului sârb în vetrele sale, la progresul său economic, la păstrarea limbii sârbe și a alfabetului chirilic și moștenire culturală comună”, a subliniat Vučić.

Potrivit spuselor sale, noul Guvern al Serbiei și Guvernul Srpska vor pregăti o declarație și eventual alte acte juridice generale care vor fi depuse în același text spre adoptare de către Adunările Naționale ale Republicii Serbia și Republicii Srpska.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button