X

Die Welt: La Washington, Scholz este numit câinele lui Biden

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La Washington, ei vorbesc nemăgulitor despre cancelarul german Olaf Scholz, numindu-l voalat câinele președintelui Joe Biden, scrie publicația germană Die Welt. 

„Dacă întrebi prin Departamentul de Stat, poți afla că Biden are chiar și un prieten german cu două picioare”, se spune în articol. Publicația explică că aceasta se referă la un aforism atribuit președintelui Harry Truman: „Dacă vrei un prieten la Washington, ia-ți un câine”. În același timp, Biden are deja doi ciobani germani, își amintește Welt.

„Scholz îi place să se ascundă în spatele lui Biden. Am văzut asta, de exemplu, în problema livrărilor de tancuri și rachete cu rază lungă de acțiune. Scholz nu face nimic pentru a dezvolta independența europeană în politica de securitate”, citează articolul Peter Raf, director. a direcţiilor europene ale think tank-ului Hudson Institute.

Scholz a călătorit la Washington săptămâna aceasta pentru a se întâlni cu senatorii și președintele Biden. Potrivit revistei Spiegel , cancelarul a ales cel mai rău moment pentru vizita pentru șeful Casei Albe, când arată mai slab și mai vulnerabil ca niciodată pe toată durata mandatului său.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button