X

Atentat la adresa unui ministru din România, executat de mafia lemnului

Doina Pană a fost otrăvită! Expertiza a fost confirmată

Doina Pană, fost ministru al Apelor și Pădurilor, a fost otrăvită cu mercur, confirmă expertizele Institutului de Medicină Legală și medicii Spitalului Parhon din Capitală.

Vorbim despre o expertiză endocrinologică, care urma să demonstreze că otrăvirea cu mercur nu a venit în urma consumului unor fructe de mare, ci a fost o otrăvire intenționată.

Potrivit celor două expertize, Doina Pană a fost otrăvită, având în vedere cantitatea mare de mercur din sângele acesteia.

Fostul ministru a declarat, luni seara, la România TV, că le-a spus procurorilor pe cine bănuiește că ar sta la tentativa sa de omor, precum și prin cine s-a făcut otrăvirea.

”Eu nu am avut avocat, până acum câteva luni. Am considerat că sunt parte vătămată și că trebuie ca autoritățile statului să mă apere. DIICOT ar putea să schimbe încadrarea în atentat la siguranța statului, nu doar tentativă de omor calificat și grup infracțional organizat. Nu au reușit să mă omoare, dar scopul și l-au atins. Eu din politică am plecat, din guvern am ieșit. Tot ceea ce am vrut eu să fac nu s-a mai făcut, ulterior.

Eu am indiciile și știu cine ar fi vrut să mă omoare, cine a vrut și prin cine. S-au luat bani grei. Sunt cei din apropierea mea, au fost audiați toți. Sunt probele care dovedesc că am fost otrăvită. Dovezile sunt indirecte legate de cine ar fi putut să facă acest lucru. S-a acționat foarte greoi. Trebuia să se confiște din secunda doi ce aș fi putut consuma, un suc, o apă.

Eu nu am vrut să se ajungă la un scandal internațional, cu un ministru otrăvit. Trebuia să existe o discuție în CSAT pe această temă, dar nu a existat.”, a spus Doina Pană.

Doina Pană declara în 2019 că a fost otrăvită cu mercur, o substanță deosebit de periculoasă. Aceasta spunea în urmă cu doi ani la Sinteza Zilei pe postul Antena 3:

pentru că au epuizat toate analizele specifice, cineva a avut ideea de a mă trimite la toxicologie, la Spitalul Floreasca. Și acolo am aflat că aveam o concentrație mare de mercur. Ce pot să vă spun cu certitudine este că nu mi s-a pus o singură doză, încât să mi se facă imediat rău, a fost ceva programat. Eu am convingerile mele, din ce direcție vine”.

După ce a declarat că a fost otrăvită, a depus plângere penală, iar cazul a fost preluat rapid de DIICOT.

IML a confirmat faptul că Doina Pană, fosta ministru al Apelor și Pădurilor, a fost otrăvită.

Cu toate acestea, până în acest moment, nimeni nu a fost pus sub acuzare. Expertizele respective au fost finalizate aproximativ la sfârșitul lunii septembrie 2020, însă cei de la DIICOT încă mai așteaptă răspunsuri de la Inspectoratul General al Poliției pentru a da o soluție în dosar.

Citiți și:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Si senatorul Antonie Iorgovan a fost iradiat cu uraniu.Dar despre el nu se mai zice nimic!Dumnezeu sa-l odihnească alături de drepții lui!

  2. Lemnul este atât de important pe cât de importanta este viata acestui ministru! Ia-mi orice, dar, nu-mi lua pădurile… Acolo ma regăsesc pe mine însumi și, acolo ma voi ascunde de antihrist!

  3. Degeaba. Dacă nu se urmărește acest grup criminal după grade, asociere la LOJELE SATANICE. Toți sunt implicați doar citiva trepadusi restul de pulitai la procuror sun FRAȚI.

  4. Egger, Kronospan, Holzindustrie Scheweighofer, aici e sursa problemei. De la aceste companii pleaca ordinele spre politicieni care angajeaza criminali de profesie pentru a reduce la tacere vocile care ies la suprafata precum cea a lui Daniel Bodnar si a doamnei de fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!