X

Liberalii sunt ruinați! Preferă să fie sluga PSD pentru a se menține la ciolan

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PNL-ul lui Nicolae Ciucă se află într-o continuă scădere în sondaje și nimic nu îl mai poate resuscita având în vedere că nu se dorește ieșirea de la guvernare.  Ciucă e moartea pasiunii. Nu aduce voturi. Ba din contră, oamenii fug de el. Omul e analfabet, nu poate ține un discurs public, iar la citire pare a fi un copil de clasa I care silabicește.

Pentru că fără PSD e terminat în politică, Ciucă, a transmis, joi, un îndemn la calm adresat coaliției de guvernare, pe fondul tensiunilor din ultimele zile care indicau o posibilă încetare a colaborării din cauza cerințelor PSD pentru a accepta comasarea alegerilor din acest an.

„Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate. Îndemn guvernanții care au uitat această motivație în ultimii ani să își reamintească de angajamentul lor, să își aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români și pentru țară, în vremuri complicate”, a scris președintele Senatului României și liderul PNL, Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL subliniază, pe fondul declarațiilor politice din ultimele zile, că politicienii nu ar trebui să-și uite menirea pentru care au fost aleși.

„În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi și nu pentru funcții. Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici”, a adăugat Ciucă.

Șeful liberalilor mai arată în mesajul său că discuțiile despre funcții nu vor îmbunătăți viața românilor, ci faptele pentru care vor avea oportunitatea să muncească în următorul mandat.

„Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulți bani europeni, să îmbunătățim sistemul de sănătate, să creștem veniturile tuturor și să dezvoltăm comunitățile. Asta e promisiunea noastră și este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele și discuțiile despre funcții nu înseamnă nimic și nu le fac cu nimic viața mai bună”, a conchis Nicolae Ciucă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Si unii si altii, fara Ciolan se sufoca! In plus, fara acesti slugoi ordinari la butoane, s-ar sufoca si securistii din spatele lor!

  2. Am spus celor din jurul meu, imediat ce s-a alcatuit coalitia asta sau cum s-o mai numi ea ca, daca cele 2 partide raman la guvernare pana la alegerile la termen, nici unul din cele 2 partide nu va da presedintele iar scorurile respective la alegeri vor fi de sub 25% psd si sub 10 pnl. Ce credeti ca a zis Cosmin Guse zilele trecute la TV?
    Ca impreuna cele 2 partide, in momentul ASTA au 35, maxim 40%! Si mai sunt luni bune pana la alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button