X

Trădarea continuă! Bartolomeu se va ruga mâine cu Papa Francisc, un rabin, un musulman și un budist

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Papa Francisc va participa la o slujbă de rugăciune ecumenistă și la o ceremonie inter-religioasă pentru pace la Roma săptămâna viitoare, a anunțat vineri Vaticanul. 

Slujba de rugăciune va avea loc la Bazilica Santa Maria din Aracoeli, după-amiază marți, 20 octombrie, și va include participanți din alte tradiții creștine.

Ceremonia inter-religioasă va urma serviciului de rugăciune. Acesta va include discursuri, proclamarea și livrarea Apelului pentru pace din 2020, aprinderea unei lumânări de pace și un semn de pace prin distanțare socială.

Se va păstra un minut de reculegere pentru a-și aminti victimele războaielor și ale pandemiei coronavirusului.

Pe lângă Papa Francisc, alți participanți vor include patriarhul ecumenic Bartolomeu I al Constantinopolului; Haim Korsia, Rabinul șef al Franței; Mohamed Abdelsalam Abdellatif, Secretarul general musulman al Comitetului superior al fraternității umane; și budist Shoten Minegishi.

Slujba de rugăciune și ceremonia sunt ambele organizate de comunitatea catolică laică, Sant’Egidio.

Serviciul ecumenic se numește „O întâlnire de rugăciune pentru pace în Duhul de la Assisi”, iar tema este „Nimeni nu este mântuit singur – pace și fraternitate”.

În același timp cu serviciul de rugăciune ecumenist, oamenii din alte tradiții religioase se vor ruga în lăcașurile lor de cult.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Mai trebuie sa aduca si un extraterestru, iar atunci ecumenismul astora va fi perfect!
    Eu sunt convins ca nea’ Bartolomeu are epoletii CIA pe sub sutana si o misiune clara de executat, pt ca mi-e greu sa cred ca un teolog scolit in dogma si duhul ortodoxiei se poate implica in asa ceva, fara nicio frica de Dumnezeu, mai ales cand se afla la apusul unei vieti efemere! In popor se se spune despre un astfel de om, ca „i-a luat Dumnezeu mintile”!

  2. Cine se aseamănă se adună!
    Masonii puși în slujba Noii Ordini Mondiale mai bifează un punct din agenda lor. Cine vrea să se spurce are acum ocazia. De ce nu le pasă de mântuirea oamenilor? De ce acceptă o funcție vremelnică pentru a auzi cuvintele Mântuitorului, Care spune: ,,Vai de cei prin care vine sminteala!”?
    Doamne, întoarce-i pe ei la pocăință și la rugăciune făcută spre slava Ta, nu spre slava necuratului!

  3. MERGE ȘI NEA VASILE FILOSOFUL, PURTĂTORUL DE CUVINTE AL BOR?…
    CĂ EL ZICEA CĂ ECUMENISMUL E CÂND NE RUGĂM CU TOȚII LA DUMNEZEU…

  4. 3. Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste cea însărcinată, şi scăpare nu vor avea.
    1 Tesaloniceni 5:3

  5. Părintele Dionisie Ignat despre ecumeniști: “La slujbele acestor arhierei, numai pentru rugăciunile credincioșilor, mai vine Duhul Sfânt la epicleză”

    by admin 4 December 2016
    ANTI-ECUMENISM
    https://www.apologeticum.ro/2016/12/parintele-dionisie-ignat-despre-ecumenisti-la-slujbele-acestor-arhierei-numai-pentru-rugaciunile-credinciosilor-mai-vine-duhul-sfant-la-epicleza/

    ”Când au mers tinerii la Vatoped, Efrem egumenul și cu Iosif, printr-o poruncă de la Constantinopol, pentru că pr. Dionisie avea un nume bun, i-a spus ca din momentul acela să-l pomenească pe Patriarh. Adică au găsit un moment potrivit, și de atunci pomenesc. Pe timpul p. Dionisie, l-a chemat la mănăstire și a început să-i spună și starețul Efrem, ca să nu se scandalizeze părinții, să avem pace aici… să începeți să-l pomeniți pe Patriarh. Și i-a zis pr. Dionisie: am frații acolo, o să discut cu ei și o să vă anunț. Nu a spus ca o să-l pomenească. Și i-a zis părintelui Ioan Șova, părinte uite mi-a zis mănăstirea să-l pomenim pe Patriarh, și îl intreabă: părinte ce spui? – ”Nuuu,bree!”
    A plecat în altă zi la mănăstire și îi zice: ”să-ți spun despre asta, ce mai întrebat! (Și Efrem era bucuros, că o să-i spună da!) Am gândit și am analizat despre asta, cu pomenirea…!” Și scoate din buzunar cheia mare de la Chilie, și îi zice: ia cheile, noi nu-l pomenim! Și Efrem zice: nuu, Gheronda, stai liniștit, lasă…!” .
    Parintele Dionisie, avand credinta desavarsita in purtarea de grija a lui Dumnezeu, a putut face acest gest eroic.

  6. daaa, lasa ca noi ascultam de părinții astia, vedem si noi cum li se nazare/arată, ca nu mai avem invatatura de credinta a Bisericii, nu mai avem canoane, de sfinti n-are sens sa mai vorbim ca vremea lor a trecut, s-a tot duuuus… Se observa ceva ciudat, nu stim cum apare cate cineva mereu care trebuie sa decida musai ce si cum tre sa faca tot prostul. Frumos este sa prezentam canoase, citate din zicerile si vietile sfintilor si fiecare sa ia la cunostinta si sa aleaga intre prezent si trecut, ceva de genul. In alta ordine de idei cum bor-ul este in stransa comuniune cu Bartolomeu, iar asta AFECTEAZA, LOVESTE IN TOTI, dar nu astea sunt lucrurile care trebuiesc scoase in evidenta….

    1. Haideti sa facem babeste un mic rezumat al situatiei!
      – avem acest consiliu mondial al bisericilor, deja numele este blasfemiator(care biserici cand noi in crez avem o singura biserica), care spune ca nicio biserica nu este obligata sa recunoasca tainele altei biserici, deci in acest consiliu nimeni nu este obligat sa ne recunoasca noua tainele cu atat mai mult nu este cazul sa recunoasca cineva Ortodoxia ca fiind singura Biserica mantuitoare, de fapt in afara de infailibilul din baltă, nicio „biserica” din cmb si de pe pamantul asta, dupa spusele lor, nu are taine depline, aceasta deplinatate atingandu-de doar prin unirea tuturor sub atenta supraveghere si conducere a papei din balta, deci rezulta de aici ca cmb-ul lucreaza asiduu pentru UNIREA TUTUROR. Deci simpla apartenenta la acest cmb ne face partasi ai acestei uniri, oare degeaba Bulgaria si Georgia au iesit din cmb, oare degeaba au dat toti comunicate care contesta hotararile sinodului din Creta? Acum sinodul din creta trebuia OBLIGATORIU SA CONTESTE ACEST CMB DACA AR FI MARTURISIT ORTODOXIA, insa ei l-au legiferat parafrazand cmb-ul ca fiind ceva bun. Deci in momentul de fata bor-ul, ca asta ne intereseaza pe noi, are alta invatatura de credinta decat Ortodoxia, deci bor-ul afirma ca noi nu avem taine depline, deplinatatea atingand-o doar prin unire. Veti zice, bine si cum ne afecteaza pe noi, pai tot poporul care continua sa mearga la slujbele unde sunt pomeniti acesti pseudo ierarhi PARTICIPA LA TOATA ACEASTA APOSTAZIE, II GIREAZA PE TRADATORI, SUSTIN ACEASTA UNIRE, SE FAC COMPLICI, PARTASI, CUM VRETI VOI. Nu degeaba au avut nevoie de sinod, se semnaturi, de participarea poporului, pentru ca de fapt ei intre ei aceasta unire au realizat-o deja demult. Acum sa vedem ce reprezinta aceasta rugaciune in comun care va avea loc chiar azi. Avem acest patriarh al Turciei, Bartolomeu care se vrea un fel de papa al ortodocsilor, este patriarhul onorific, draga,al Constantinopolului dar el uita ca de fapt Constantinopolul reprezinta caderea ortodoxiei, din pacate…..si slava Domnului ca nu reprezinta toata Ortodoxia si nici nu o va reprezenta vreodata, deci acest „ patriarh”, se va ruga impreuna cu papa din balta si cu ceilalti, asta facand parte din unirea deja anticipata de cmb si sinodul din Creta, deja semnata de papa din balta la inceputul lunii octombrie, deci sa fie foarte clar cine nu se ridica impotriva sinodului din creta nu gireaza doar ce fac ai nostri, il sustine si il gireaza direct pe papa prin prisma apartenentei la acest cmb si a nerespingerii sinodului….

    2. si acum ca o completare indraznesc sa amintesc ca traim intr-o mare ipocrizie, suntem un popor de IPOCRITI. Toata puterea sta in mainile noastre, nu exista alt Dumnezeu, nu exista alta Biserica, nu exista alta PUTERE, in cer si pe pamant mai mare decat Cea pe care noi am tradat-O. Vorbim oripilati despre acesti securisti dar va rog sa faceti un mic calcul, o batrana trecuta de 80 de ani a nascut 2 sau3 copii si a facut cam 30 de avorturi, cu toate ca la doua avorturi sa zicem pe an in 20 de ani rezulta 40 de avorturi, dupa care avem fetele cu cate un copil sau 2 care au in jur de 60 de ani, mai departe avem nepoatele in jur de 40 de ani si vedem acum stranepoatele care isi traiesc viata si totul porneste de la batrane ele sunt cele care au descoperit america cu aceste avorturi de fapt nu ele crimele merg mult mai departe in trecut. Deci vorbim despre crime si torturi, pai cum frate sa lasi un copilas sa moara de foame in pantec, sa agonizeze acolo pentru ca nu se poate lipi de uter sa se hraneasca, cum frate sa torturezi un copil care simte cum se apropie lama de el cum il raneste , il taie in bucati….si noi ne credem de fapt niste biete victime, noi fiind de fapt calaii….Sa vorbim despre moda asta a femeilor ortodoxe dare sunt blestemate daca umbla in pantaloni sau cu capul descoperit. Nu zic sa isi puna esarfa dar sunt femei de 40-50 de ani care umbla in panton chilot boxer pe strada, nu mai vorbesc de acesta blestemata plaja, de desfranare, emancipare, ce cumintemie, ce casnicie, ce copii. Stiu, suna oribil ce spun, au trecut timpurile alea si persoane retardate care au trait atunci, voi vreti „libertate”, treaba voastra dar vedeti ca securistii n-au trecut, tot ei sunt… securea s-a schimbat dar in rau pentru noi, s-a perfectionat, treaba voastra cel putin nu va mai plangeti nu va mai victimizati ca niste ipocriti criminali ce sunteti, asumati-va caderea. In momentul de fata Romania se numeste Nebunia, insa HRISTOS nu a trecut si NU VA TRECE, inca mai avem timp: ROMANIAAAAA, TREZESTE-TE!!!!!!!

  7. A Sfântului Părintelui nostru ANDREI, Arhiepiscopul Cezareei Capadociei, TÎLCUIRE LA APOCALIPSĂ adică la descoperirea Sfîntului Apostol și Evanghelist Ioan Bogoslovul (Teologul) împodobită cu felurite însemnări din mai mulți Sfinți Părinți. Îndreptarea talmăcirii și notele ediției: Florin Stuparu, Editura Sophia, Editura Cartea Ortodoxă, București, 2007, pp. 166, 171-175:

    […]

    CAPITOLUL XIII

    […]

    Despre proorocul cel mincinos

    (stih 11) Am văzut apoi altă fiară, ridicându-se din pământ, și avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur.

    Unii înțeleg că „fiara” aceasta este Antihristul. Altora, li se pare că e Satana și socotesc că cele „două coarne” ale lui ar fi ale lui Antihrist și ale unui proroc mincinos. Iar noi socotim (după Irineu) că, într-adevăr, fiara aceasta de acum va fi un prooroc mincinos, care „va ieși din pămînt”, adică din viața cea pămîntească și care se tîrăște pe pămînt. Se zice că va avea „două coarne asemenea cu ale mielului” pentru că, sub piele de oaie, va tăinui sălbăticie de lup ascunsă și mohorîre. Căci la început va arăta un chip de creștinătate. Sfântul Irineu al Lyonului spune că acesta este sluga ajutătoare lui Antihrist și proorocul lui mincinos, care va primi puterea de a face semne și minuni, înaintea lui Antihrist, gatindu-i acestuia calea cea ducătoare la pieire. Și zice că acesta va grăi „ca un balaur”, de vreme ce le va face și le va grăi pe cele ale diavolului celui începător de răutate.

    (stihurile 12, 13) Și toată stăpânirea celei dintâi fiare o are în mână, în fața ei. Și face pământul și pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată. Și face semne mari: chiar și foc face să se pogoare din cer pe pământ, înaintea oamenilor.

    Acel înainte-mergător al potrivnicului lui Hristos, Antihrist, le va face pe toate prin farmece și năluciri, spre amăgirea oamenilor, ca să li se pară că Antihrist este Dumnezeu, mărturisit fiind de lucrătorul unor astfel de minuni. Acesta îl va urma întru toate pe Ioan Botezătorul, cel care i-a adus la Mîntuitorul pe cei ce au crezut, dar spre înșelarea oamenilor, cărora, deși vor fi în rătăcire, le va spune că urmează adevărului. Căci nu este de mirare de-i va face pe oamenii cei orbiți cu înșelăciunea să vadă pogorîndu-se foc din cer, ca și în istoria lui Iov, cînd s-a pogorî foc și a ars dobitoacele lui după îngăduință lui Dumnezeu și după lucrarea Satanei (Iov 1:16).

    Iar vindecarea rănii fiarei zicem să fie păruta unire pentru scurtă vreme a împărăției celei împărțite; sau, îndreptarea de către Antihrist, pentru puțină vreme, a stăpânirii lui Satan, stricate prin crucea Domnului; sau, învierea amăgitoare a vreunuia ce va muri dintre ai lui Antihrist.

    (stih 14) Și-i amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-a dat să le facă înaintea fiarei,

    „Și-i amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ […]” / Îi va înșela pe cei cărora le place pururea viața pământească, căci pe cei cu viață în cer nu-i amăgește mintea, fiind întăriți întru înainte-vestirea venirii lui.

    (stihurile 14-17) zicînd celor care locuiesc pe pămînt să facă chip fiarei care a fost rănită cu sabia, și a rămas în viață. Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, așa încît chipul fiarei să și grăiască. Iar pe cîți nu se vor închina chipului fiarei, va avea putere ca să-i ucidă. Și-i silește pe toți – pe cei mici și pe cei mari, pe cei bogați și pe cei săraci, pe cei slobozi și pe cei robi – ca să-și pună semn pe mîna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încît nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decît numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

    „[…] ca să și grăiască chipul fiarei. ”/ Apolonie și alții spun că dracii au grăit de multe ori cu puterea farmecelor prin chipuri, și prin idolii săpați, și prin lemne, și prin apă și prin trupuri moarte, precum a făcut și Simon Vrăjitorul înaintea Romanilor și a marelui Petru. Iar Apostolul i-a vădit rătăcirea, aratînd că a săvîrșit învierea în chip mincinos, căci el (Petru) l-a înviat pe acel mort cu adevărat, pentru a dovedi că morții se vor scula. (Scolie: Apolonie a fost un filosof în Alexandria. )

    Deci așa se zice că va face și ispravnicul și înainte-mergătorul lui Antihrist, prin lucrarea diavolului, încît va grăi chipul fiarei întru arătare mincinoasă. Și-i va omorî pe cei ce nu se vor închina fiarei. Și se va nevoi să pună peste toți numele cel pierzător al potrivnicului și înșelătorului: pe mîna lor cea dreaptă, ca să taie lucrarea celor drepte și bune; iar pe frunte, pentru a-i învața pe cei amăgiți să fie îndrăzneți întru înșelăciune și întru întunecare. Dar numele [Antihristului] nu va fi primit de cei însemnați pe față cu lumina cea dumnezeiască. Și numele fiarei se va vesti peste tot celor ce vor cumpăra și celor ce vor vinde, încît cei ce nu-l vor primi vor suferi moarte cumplită, din lipsa celor trebuincioase.

    (stih 18) Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei, căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.

    Știința cea dovedită a acestui număr, precum și a tot ceea ce s-a scris despre el, o va descoperi vremea și nevoința celor înțelepți și treji. Căci, dacă ar fi fost nevoie cu adevărat ca noi sa cunoaștem acest nume, Ioan, cel ce l-a văzut, ni l-ar fi descoperit, însă darul lui Dumnezeu n-a voit să se scrie în cartea dumnezeiască numele lui cel pierzător.

    Iar dacă se cercetează, multe nume se pot afla (după Ipolit și alții) care cuprind numărul acesta, și de obște, și deosebite. Astfel (după Ipolit și alții) care cuprind numărul acesta, și de obște, și deosebite. Astfel (după Ipolit), el este: „Luminat”, „Soare”, „Latinos”: „Benedictus”, care se tălmăcește „binecuvîntat”, după urmarea Celui cu adevărat binecuvântat, Hristos Dumnezeul nostru. Iar de obște, ar fi: „rău povățuitor”, „vechi pizmătăreț”, „adevărat pierzător”, „miel nedrept”, nume cu care pretutindeni se va chema din amăgirea celor potrivnice, și mărirea sa îi va fi întru rușinea fărădelegilor.

    Arhimandritului Nectarie Moulatsiotis – “Să ne pregătim duhovniceste pentru ultimul război împotriva creştinilor!”
    http://cuvantul-ortodox.ro/recomandari/talcuirea-apocalipsei-noul-papa-profetul-mincinos-demisia-benedict-fiara-desfranata-vatican-bancheri-pecete-prigoana-sfarsitul-lumii-arhimandritul-nectarie-moulatsiotis-omilie-februarie-traducere/

    https://aparatorul.md/arhimandritului-nectarie-moulatsiotis-sa-ne-pregatim-duhovniceste-pentru-ultimul-razboi-impotriva-crestinilor/

    […]

    Asa cum se pare al optulea papa ori este insusi Antihrist – o varianta – ori este Profetul Mincinos cel care il va inscauna pe Antihrist.

    […]

    Asa cum se pare al optulea papa ori este insusi Antihrist – o varianta – ori este Profetul Mincinos cel care il va inscauna pe Antihrist.

    Prin urmare suntem in fata unor evenimente decisive. In capitolul 13 va reamintesc ca Ioan a vazut o alta fiara – nu cea care se ridica din mare:

    „Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur, Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată“.

    A doua fiara avea 2 coarne, semana cu un miel, dar graia ca un balaur. Asadar este lup in piele de oaie. Si mai spune cafoloseste toata puterea primei fiare. Aici sfintii interpreteaza ca este vorba de puterea religioasa si politica, pe care o imbina papa, atata timp cat Vaticanul in 1929 a devenit stat. Prin urmare papa are doua puteri. De aceea va zic ca Ioan vedea anul 2000.

    Mai spune Ioan ca aceasta fiara ii face pe oameni sa se inchine primei fiare, adica diavolului. Sa accepte planul bancherilor, sa accepte pecetea.

    „Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,

    Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.

    Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei”

    Si vom vedea din evenimentele ce vor urma ce inseamna toate aceste lucruri, deoarece evenimentele care se desfasoara acum sub ochii nostri foarte rapid. Voi sunteti cei care veti decide daca acest costum pe care eu il vad in demisia papei este sau nu corect. Daca se va uni Vaticanul cu cei 10 bancheri, evenimentele se vor derula foarte rapid. Si vor incepe imediat razboi impotriva crestinilor. Adica tot ce este crestin vor submina. Vor cere sa se puna pecetea. Crestinii care se vor opune vor fi prigoniti.

    Vom vedea in continuare daca Ioan a vazut in capitolul 17 din Apocalipsa Vaticanul, Roma, Biserica latinilor si caderea papei Benedict. Al optulea papa este probabil ori Antihristul [nu poate fi, de vreme ce profetiile despre acela il arata limpede ca evreu si niciun Sfant Parinte nu a profetit despre el ca fiind un Papa, n.n.] ori Profetul Mincinos. Apocalipsa se reveleaza incetul cu incetul…

    […]

    GHERONDA NECTARIE – mesaj de “felicitare” pentru papa Francisc/ CINE SUNT IEZUITII si CINE ESTE “PAPA NEGRU”?/ Papa – asteptat cu nerabdare in Israel/ DOCUMENTAR TVR despre asa-zisa “profetie” a papilor” (VIDEO)
    http://cuvantul-ortodox.ro/recomandari/iezuitul-papa-mesajul-de-felicitare-al-gherondei-nektarios-pentru-noul-papa-francisc-negru-simon-perez-evrei-profetia-papilor-sfarsitul-lumii/

    […]
    GerontasNektarios.gr: Mesajul de Felicitare al Gherondei Nektarios pentru papa

    „Cine este Iezuitul, conform dictionarului limbii grecesti al domnului Babiniotis?

    Iezuitul = “Omul care da dovada de evlavie ipocrita, care arata virtute” (Dictionarul Babiniotis, p 774).

    Impreuna cu urarile si scrisorile de felicitare ale tuturor celor care au trimis mesaje catre biserica papistasa cu ocazia alegerii noului papa, transmitem si noi umila noastra scrisoare de felicitare.

    Calduroase urari bisericii papistase, care a ales Iezuitul perfect pentru tronul Romei.

    Arhimandritul Nektarios Moulatsiotis,
    Trikorfo Fokidos 16/3/2013”

    […]

    Un arhimandrit grec vorbea acum 3 luni de “ALUNGAREA” PAPEI BENEDICT SI INLOCUIREA LUI CU UN PAPA ANTIHRISTIC. Parintele Elpidie din Rodos: “Urmatorul Papa va fi profetul mincinos si multi arhierei ortodocsi vor fi marionetele lui” (AUDIO)
    http://cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidios-profetie-viitorul-papa-demisia-papei-benedict-alungat-profetul-mincinos/

    […] Toate vor incepe de la un papa… si mi-e teama ca va fi urmatorul, care va fi cu adevarat copilul satanistilor care conduc acum Vaticanul. Sa stiti ca Vaticanul nu este papa, Vaticanul este o intreaga organizatie ascunsa in spatele papei care administreaza cu marsavie planuri sataniste. Vaticanul are si oameni care Il iubesc pe Dumnezeu, precum noi ortodocsii, dar are si oameni care au devenit cardinali cu un singur scop: ca sa ajute sa ajunga la putere un singur om care sa ne conduca.

    De aceea, unul dintre acestia va fi profetul mincinos, care va fi conducatorul tuturor religiilor. Cand veti vedea ca il alunga pe acest papa, ca va pleca acest papa, il vor alunga, va incepe procedura inlocuirii lui cu un alt papa, care va fi o personalitate foarte puternica, dar satanica, foarte inteligent, cu o cunoastere vasta, atat de puternic incat va domina toti politicienii, care il vor asculta, si va aduce sub conducerea sa multi arhierei ai bisericii noastre. Multi arhierei ortodocsi vor fi marionete ale acestui fals profet. Asta deoarece stie ca daca va domina pe Patriarh si pe arhierei, prin ascultarea care se face in biserica noastra, va putea sa-i conduca si pe preoti si pe mireni.

  8. […]

    (stihurile 14-17) zicînd celor care locuiesc pe pămînt să facă chip fiarei care a fost rănită cu sabia, și a rămas în viață. Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, așa încît chipul fiarei să și grăiască. Iar pe cîți nu se vor închina chipului fiarei, va avea putere ca să-i ucidă. Și-i silește pe toți – pe cei mici și pe cei mari, pe cei bogați și pe cei săraci, pe cei slobozi și pe cei robi – ca să-și pună semn pe mîna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încît nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decît numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

    […]

    La fel ca Bill Gates, acum Papa Francisc solicită vaccinarea tuturor împotriva Coronavirus
    https://ortodoxinfo.ro/2020/05/06/la-fel-ca-bill-gates-acum-papa-francisc-solicita-vaccinarea-tuturor-impotriva-coronavirus/

    LUCIFERase, componenta chimică principală din vaccinul lui Bill Gates pentru Coronavirus
    https://ortodoxinfo.ro/2020/05/04/luciferase-componenta-chimica-principala-din-vaccinul-lui-bill-gates-pentru-coronavirus/

    […]

    Bgd_Gl spune:
    4 mai 2020 la 22:27

    Luciferase se spune pe romaneste luciferaza si este o proteina luminiscenta care se gaseste si in meduze. Unele au aceasta proteina intr-o cantitate atat de mare incat lumineaza in apa. Nu este o substanta chimica confectionata in laborator, ci este extrasa din aceste animale. Acum ce efecte are inca nu putem fi siguri, dar da interesant numele si faptul ca este folosita in vaccinuri.

    […]

    Litera Ξ (XI) din alfabetul grecesc:

    https://txt-dynamic.static.1001fonts.net/txt/dHRmLjIxOC4wMDAwMDAuenA0LC4wAAAA/gfs-didot.regular.png

    are 8 terminații:

    2 “colți” sus, 4 terminații la mijloc (limba) și 2 “colți” jos,

    adică fix ca în ISO 400, SS 1/5 din articolul de pe ortodoxinfo.ro:

    https://t4x3y5r8.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/05/human-implantable-quantum-dot-microneedle-vaccination-delivery-system-equals-666-mark-of-the-beast-antichrist-now-end-begins-bill-gates.jpg

    Luciferase medusa search
    https://duckduckgo.com/?q=Luciferase+medusa

    Luciferase of the Scyphozoan Medusa Periphylla periphylla
    https://europepmc.org/article/MED/28570201

    Isolation and Properties of the Luciferase Stored in the Ovary of the Scyphozoan Medusa Periphylla periphylla
    https://www.journals.uchicago.edu/doi/abs/10.2307/1543612

    Extremely Stable and Bright Periphylla Luciferase
    https://www.sbir.gov/sbirsearch/detail/102467

    Helmet jellyfish (Periphylla periphylla)
    https://en.wikipedia.org/wiki/Helmet_jellyfish

    The helmet jellyfish (Periphylla periphylla) is a luminescent, red-colored jellyfish of the deep sea, belonging to the order Coronatae of the phylum Cnidaria. It is the only species in the monotypic genus Periphylla.

    Helmet jellyfish
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/41/Periphylla_periphylla00.jpg

    […]

    Description

    Helmet jellyfish reach a body size of up to 30 cm (12 in). They consist 90% of water, the rest being tissue and gelatinous mass, which give the animals their form. They light themselves from within by means of bioluminescence, the red flashes serving as a signal amongst themselves. Between their marginal lobes sit small sense bulbs, by which the helmet jelly can distinguish between light and dark; they have been observed to avoid light.

    Periphylla —Aliens of the Deep
    https://xray-mag.com/content/periphylla-%E2%80%94aliens-deep

    […]

    Life in the abyss

    The Periphylla is a true deep-water creature. It is found in all the world’s oceans, except the Black Sea, and typically live below 900 meters and as deep as 7,000 meters in certain areas. In the Antarctic, they grow bigger than anywhere else, and the Periphylla may be the most abundant and widely distributed deep-water jellyfish in the world.

    […]

    Like vampires and trolls

    […]

    In that respect, they are like the vampires and trolls of ancient tales—if they see the sun rise, they will die. But this time, it’s true.

    Despite being able to produce its own light, the Periphylla is photo-sensitive and will not survive being exposed to sunlight. Even strong moonlight makes them turn around and head for deeper waters, and so do powerful dive torches. Light will break down the brilliant red pigment in the bell and the tentacles, and the jellyfish will perish. The destruction spreads along the two nervous systems the jellyfish possess, also destroying its capability to move properly. In order to observe them during a dive, absolute darkness (apart from dive lights) is a necessity. And you have to be at the right place at the right time.

    helmet jellyfish = meduza (medusa) coif sau meduza (medusa) cască

    cască „pe frunte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button