X

La fel ca Bill Gates, acum Papa Francisc solicită vaccinarea tuturor împotriva Coronavirus

Papa Francisc a cerut duminică o colaborare internațională în căutarea unui vaccin și tratament pentru Covid-19. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vorbind de la biblioteca Palatului Apostolic după ce și-a dat “binecuvântarea”, Francisc a subliniat importanța garantării „accesului universal la tehnologiile esențiale care permit fiecărei persoane infectate, în fiecare parte a lumii, să primească îngrijirile de sănătate necesare”. Unele cercetări transfrontaliere sunt deja în curs de dezvoltare a unui vaccin sigur, eficient, iar oamenii de știință și medicii din diferite țări au împărtășit experiențe în utilizarea diferitelor medicamente pentru tratarea pacienților.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

44 comentarii

 1. Hristos a înviat. Oare nu se poate face un grup pe Telegram unde sa trimiteți tuturor celor care va urmăresc cu interes. Nu se pot colecta numerele de telefon sau adresele de mail unde sa fie trimise toate articolele? Eu prefer acest site. Insa acum este vremea cenzurii mai rău ca pana în 1989. M-am întristat cand cei de la ANCOM au blocat site-ul. Eu sunt de acord sa primesc pe adresa de mail toate articole, sunt f interesante. Multumesc

 2. Da, subscriu si eu.. Doar xa accesul ar fi limitat daca se vor persoane noi pt a citi.. Oricum trimitem aceste articole mai departe

  1. @Simona. Ai dreptate,dar în parte.Aproape tot mapamondul,indiferent de religie,îl iubesc și îl vor iubi pe acest om,dar se pare că ai uitat că pe pămîntul acesta mai trăiesc și fii Lui DUMNEZEU,care nu au nici o legătură cu religiile lumii acesteia,ei se numesc Creștini ortodocși,și împlinind porunca dragostei față de aproapele,îl iubesc și ei,ca de altfel și pe cei ce-l iubesc pe acesta,adică pe toți necredincioșii pămîntului,și tocmai din această iubire,noi, creștinii ortodocși,de aproape două mii de ani încoace vă tot spunem adevărul,iar voi ne urîți și ne faceți rău aproape încontinuu.Eu,personal,iubindu-vă ca pe mine însumi,nu pot să vă mint,pentru că altfel m-aș minți pe mine însumi,și să nu vă spun adevărul,mai exact,nu am cum să nu vă spun,cu părere de rău,că atît papăl vostru,cît și voi, tot mapamondul,mai puțin noi,creștinii ortodocși,după cuvintele DOMNULUI,nu veți fi mîntuiți în veci.Și ca să fiu și mai sincer cu tine,cel ce-și imaginează că iubește,în afara DOMNULUI,adică cei ce cred că iubesc,dar nu au Harul în inimile lor,ci-l au pe tatăl lor,satana,se înșeală amarnic.Precum satana nu se poate iubi nici pe el însuși,tot la fel stau lucrurile și cu cei înfiați de el,cu toți necredincioșii mapamondului,neavînd Harul și deci puterea de a se iubi,la modul real,duhovnicesc,nici pe ei înșiși,cum și-ar putea imagina cineva că-l va putea iubi pe papa francesco.

     1. Ortodoxia este Adevărata Religie, celelalte sunt Rătăciri!!!

    1. Normal ca religia dreapta e aia in care un vicar al lui Isus spune ca trebuie sa omori pe eretici ca sa ajungi in rai si ei sa mearga in iad, iar altul zice sa te rogi cu fratii din alte biserici fiindca Dumnezeu ii va mantui pana si pe atei. Si amandoi vicarii sunt infailibili

  2. Ei bine, mapamondul ma include si pe mine ca individ! Iar eu nu-l iubesc! Afirmația dumnevoastra este falsa!

  3. Nu cred, Papa face lucrarea satanei pe pământ, așa scrie in biblie..si se da drept Dumnezeu…

  4. De “întregul mapamond” va fi iubit si Antihrist, mai putin de cei care se inchina la adevaratul Dumnezeu, putinii ortodocsi care vor mai ramane.

  5. Normal ca e iubit. Oricine va spune ca intri in rai chiar daca faci absolut orice iti trece prin cap sau nu crezi ca raiul exista, va avea o multime de fani. Si il vor urma acolo unde se va duce dar isi vor da seama prea tarziu ca au facut o afacere proasta

 3. Hristos a înviat! Papa Francisco sau Francisc este chiar Profetul mincinos din Apocalipsā. Numai broaste îi ies din gurā. Desigur ca este si el sub ‘ordinile’ guvernului dictatorial Mondial. Se teme de ei si este departe de crestinism si de Hristos. Papa zice numai aberatii, unele gândite si altele pocnite direct. Va intra in iad pe usa principala târând dupā el pe toti cei care l-au crezut. Foarte grele vremuri pentru copiii nostri se aratā. Doamne ajutā!

 4. E cu necuratu, injectarea obligatorie nu este cu antidot, este cu cip, Mark of the beast, semnul fiarei, dacă e așa sfârșitul e aproape și papa e deja luat de anticrist.

  1. Așa este, mă bucur că și alții gândesc corect, asta înseamnă că a citit Biblia, Dumnezeu să vă binecuvinteze!

 5. ,,După roadele lor îi veți cunoaște…,,.Iadul e gol.Cu trup sau fără,pămîntul și văzduhul e aproape plin de întuneric.Mulți sunt chemați,puțini sunt aleși.Întru răbdarea voastră vă veți mîntui.Fiți tari.Mai avem puțin și plecăm Acasă.Vino DOAMNE.

 6. Acesta papă este fiul fărădelegi care huleste impoteiva lui Fiului lui Dumnezeu, el se unește cu împărații pământului și pentru un ceas ii va da puterea fiarei( papei) așa arată cartea Apocalipsei, dar cand vor zice pace, pace …o mână nevăzută il va lua si va fi aruncat în foc, asa ca dragii mei mai face și el ce are de facut pentru ca stie ca domnia ii este scurtă. Si el stie ce lucrare are de îndeplinit.Intrati va rog pe http://www.casa de rugaciune acolo veti afla lucruri minunate .Iar cartea Apocalipsa care este descoperirea lui Isus dată lui Ioan este așa de frumos explicată încât ne arata timpurile si vremea în care traim! Sa ne îmbărbătam cu aceste cuvinte:Amin , vin-o Doamne Isus!

 7. Papa a vorbit despre vaccin ca solutie impotriva COVID-19 si sunt atatita oameni dispusi sa incerce acest vaccin, de aceea unii au avut curajul sa se ofere drept cobai pentru a testa vaccinul. Acest lucru nu inseamna ca Papa vrea vaccinarea cu forta a intregii populatii. Aratati-mi in discursul lui aceasta idee, daca tot ati pus titlul de asa natura.

  1. Pai papa are mare influență asupra a miliarde oameni, care i-au ca de la Dumnezeu spusele lui

   1. Este treaba oamenilor dacă vor sa se ia după spusele lui sau după ale lui Bill Gates. Fiecare își protejează sănătatea cum crede, ideea este sa nu fim obligați. A-ți expune o idee și a crede în ea este una, iar a constrânge pecibeva sa execute un lucru împotriva voinței lui este altceva.

 8. Sunt atât de multe de spus…dar am și eu o singură întrebare: cine vreodată în viața voastră din orice guvern al lumii va vrea binele cu forța? CINE?
  Apropo, cu siguranță vor exista mai multe vaccinuri, pentru Opincă, Vlădică și pentru liderii din umbra. OMS este decât un organ dictatorial prin natura lui, la conducere fiind un comunist plantat de Gates, un mare nenorocit!!!
  Este necesară o răscoală in care cei care sunt de partea poporului (dintre cei de la butoane) sa fie premiați și ceilalți care trădează interesele neamului să fie abandonați în mijlocul oceanului Arctic.

  1. Datoria guvernului nu este să-mi garanteze sănătatea cu forța, datoria guvernului este să-mi garanteze drepturile!

 9. Noi, indivizii ortodocși om avea ceva de spus împotriva Papei și a ordinii mondiale pe care vrea să o instaureze. Din păcate ierarhii noștri se pare că au dat mâna cu acest antihrist și i se supun. S-au întâlnit cu el, au dat mâna cu el și au semnat împreună protocoale de alianță. Din păcate în curând biserica noastră Ortodoxă Română va fi doar un ordin catolic, va fi ca ordinul franciscan, ordinul iezuit, ordinul Valdenz și ca multe alte fracțiuni din interiorul bisericii catolice care înghite tot ce prinde. Protestanții au încetat protestul inițiat de Martin Luter, musulmanii au semnat un pact de alianță cu Papa, budiștii au semnat și ei unul, Dalai Lama a semnat un act de supunere ca subaltern al Papei, Hindușii, comuniștii Chinei, Vladimir Putin, toți liderii politici și cei religioși au semnat pacturi de alianță cu Papa Francisc. Asistăm la cedarea puterilor din partea tuturor religiilor, tuturor națiunilor și limbilor către re-inscaunarea puterii papale ca în evul mediu. Iezuiții devotați până la moarte Papei au depus toate eforturile necesare de-a lungul secolelor pentru a reinstaura dominația papei peste toate popoparele și se pare că asistăm la ultimele momente de dinaintea impunerii publice a acestui pretins locțiitor al lui Hristos pe pământ. Scria cineva mai sus că papa este profetul mincinos. Aa putea spune că Papa se va dovedi a fi ceva mai rău decât profetul mincinos, el este însuși antihristul cu numărul 666 descris in Sfânta Scriptură.
  Mihai Eminescu scria în scrisoarea III:
  “Papa cu-a lui trei coroane puse una peste alta…” Aceste trei coroane puse una peste alta reprezintă cele trei împărații peste care Papa pretinde că este incoronat: cerul, pământul și iadul. Pe tiara care susține cele trei coroane este scris: “VICARIVS FILII DEI” care tradus din latină înseamă “locțiitor al Fiului lui Dumnezeu”. Deci Papa pretinde că are dreptul să accepte inchinare in locul lui Hristos pe pământ, are dreptul să judece, are dreptul să taie și să spanzure. Și asta a făcut în evul mediu instituția papală. A destituit regi, a ucis martiri, a ars pe rug pe oricine a considerat eretic, a subjugat națiuni și popoare, a terorizat prin inchiziție milioane de oameni. Dar și-a pierdut puterea când generalul Berthier al lui Napoleon l-a luat prizonier pe Papa Pius al VI-lea in 1798. Anii care au urmat după această lovitură de moarte primită de Fiara papistașă au fost unii de încercare continuă în a-și recăpăta puterea și influența de odinioară. Acum iezuiții care i-au jurat credință Papei au pus mâna pe cea mai mare putere de pe Glob, pe America și prin armata SUA vor înfrânge orice rezistență din partea oricui ar visa nesupunere Papei.
  Încă ceva: adunați literele latine din VICARIVS FILII DEI, doar pe cele care au valoare numerică (I=1, V=5, X=10, L=50, C=100, D=500, M=1000, știți voi)
  O să vă iasă calculul exact 666.

  1. Andrei Farcaș, foarte adevarat, oricat ar vrea Papalitatea sa credem ca si-a schimbat modul de a actiona, este aceasi Fiara ca in trecut. Care credeti ca este semnul fiarei care ca fi pus pe frunte si pe mana? Eu personal nu cred ca va fi vizibil ci cred ca va fi la nivelul constintei, cred ca va avea legatura cu pazirea poruncilor Lui Dumnezeu. Dumnezeu sa ne ajute sa ramanem credinciosi si sa nu dam mana cu Antihristul

 10. Și biserica de ce nu ia atitudine împotriva vaccinării obligatorii? Ma refer la biserica romana, la Daniel care nu se împotrivește acestui plan ocult. El de ce parte este? Se știe ca vaccinurile conțin celule preluate de la fetusi avortat (MRC-5), totuși biserica aproba instaurarea dictaturii medicale. DE CE?

 11. Nu ma miră!doar in 2009 dupa criza economica el a sugerat necesitatea necesitatea unei noi ordini mondiale.a spus atunci că este nevoie de o bancă centrală mondială și de un guvern mondial.prin asta a susținut ce spun masonii, a întărit ce spun masonii…drept dovadă, vrea si un vaccin mondial împotriva covid 19.dar sa se vaccineze el si sa lase restul lumii in pace.daca eu vreau sa mor nevaccinat, “neimunizat”, ce ai tu cu mine? De ce ma obligi?asta nu mai e libertate!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button