X

Scrisoare deschisă către criticii protestului din 17 august 2023

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dragă criticule de serviciu al protestelor civice la care oricine e binevenit,

Dragă conformistule care nu crezi că există intenție malefică din partea autorităților românești de a impune vaccinarea obligatorie,

Dragă pretențiosule de tip haștag care crezi că în stradă, la proteste, ajung să participe doar imaculații, virginii și perfecții fără de pată,

Dragă analfabetule funcțional care una citești și alta înțelegi,

Nu pot sa cred că ținta stabilită de 95% acoperire vaccinală pentru toată populația României, inclusiv adultă, cu repetare la fiecare 10 ani, deci pe viață, specificată în nota de fundamentare a proiectului HG-ului cu strategia națională de vaccinare 2023-30, pentru tine, nu înseamnă obligativitate DE FACTO!

https://www. ms.ro/media/documents/NOT%C4%82_DE_FUNDAMENTARE_-_HG_STRATEGIA_NATIONALA_DE_VACCINARE.docx

Nu pot să cred că ți-a scăpat următoarea declarație a Gabrielei Firea (colegă de PSD cu Rafila) din mai 2023:

“Ar trebui, ca de aici înainte, pe această prezumare a unei VINOVĂȚII, să vină Ministerul Sănătății cu o STRATEGIE și cu o LEGE care sa creeze OBLIGATIVITATEA VACCINĂRII.”

@aurelianr0

Gabi Firea vrea Lege care să creeze obligativitatea vaccinării. 15 mai 2023

♬ original sound – AurelianR0

Nu pot să cred că nu ai auzit de OM comun MS-MEC nr. 2.508/4.493/2023 care include și dascălul, și personalul auxiliar și clerul, atât în propaganda explicită și părtinitoare provax cât și în atribuțiile provax.

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/273425

Nu pot să cred că nu ai aflat – ÎNCĂ – de inițiativa PL-x 399/2017, care a fost APROBATĂ de Senat, și care a ajuns în C. Deputaților, nefiind RESPINSĂ, în care se specifică negru pe alb că se consideră PREZUMAT consimțământul și că vaccinarea ESTE OBLIGATORIE.

“În cazul VACCINĂRII OBLIGATORII, CONSIMȚĂMÂNTUL pentru vaccinare se PREZUMĂ ca fiind dat, iar refuzul […] se face în scris.”

Aici ai comunicatul inițiatorului PLx-ului, Guvernul, cu vârful de lance obligativistă, Tudose-SRI:

https://www.gov.ro/ro/media/comunicate/comunicat-de-presa-edinta-de-guvern-proiectul-de-lege-privind-organizarea-si-finantarea-activitatii-de-vaccinare-a-populatiei-in-romania-adoptat-de-guvern

În fine, nu pot să cred că ai uitat deja de greenpass-ul ilegal și NEconstituțioal din starea de alertă (2020-2022), greenpass impus prin Legea 55, lege aflată încă in vigoare și care indirect a generat diverse “obligativități”, timp de trei ani.

CONCLUZIE: Multă superficialitate în analize și nedreptate în judecarea protestatarilor care au organizat cu adevărat acest protest: Bratu, Diplan, Grăjdeanu, Tîrnoveanu, Hagimă, Nițulescu, Alexandru, Aciu, etc.

PS. Explicații pe larg aici: https://aurelian.ro/de-ce-e-foarte-periculos-hg-ul-propus-de-rafila/

— Aurelian Popa (Aurelian.RO)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Profit de această scrisoare – care este extrem de binevenită – pentru a atrage atenția asupra termenului ” obligativitate ” .
    Obligatoriu, obligativitate , sunt termeni ce contrazic în mod absolut starea socială zisa ” democratică ” și nu au nici un motiv să se regăsească într- o democrație .
    Ei se asociază în schimb la perfecție cu dictatura. Eu așa văd lucrurile de la locul meu în lume. (Sunt binevenite desigur și contraargumentele.)
    Din acest exemplu se poate deduce cît de puțin mai știm să ne ascultăm și să auzim ceea ce emitem în cursul vorbitului. Pînă într-atît ne-am obișnuit cu poziția de subaltern ce repetă silitor spusele superiorului, fără a le mai filtra prin judecata proprie. Transhumanism?
    Asigur cu toată sinceritatea pe autorul scrisorii că nu fac nici un fel de aluzie la vreo exprimare sau expresie a domniei sale , si că doar mi-am permis să interferez pentru precizarea făcută , căci asteptam momentul de multă vreme.

  2. https://saccsiv.wordpress.com/2023/08/20/model-grecia-24-de-asociatii-ortodoxe-din-grecia-protesteaz-fata-de-noile-carti-de-identitate-digitala-actuala-pozitie-vine-dupa-40-de-ani-de-dezaprobare-populara-constanta-si-de-respingere-a-unor-e/
    La greci se poate. La noi intră în acțiune spălătorii de creiere care nu văd nicio problemă religioasă în acceptarea vaccinurilor cu nanotehnologie și a documentelor electronice. Mai mult decât atât, s-au găsit unii te-ologi care îl critică până și pe Sfântul Paisie Aghioritul pentru atitudinea lui față de documentele electronice și fata de vaccinurile cu nanotehnologie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button