X

ALERTĂ! Ministerul Educației cere școlilor să permită accesul reprezentanților instituțiilor de sănătate pentru promovarea vaccinării copiilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Educației cere școlilor să permită accesul specialiștilor din cadrul Institutului National de Sănătate Publică și Direcțiilor de Sănătate Publică Județene, pentru organizarea de întâlniri cu părinții și cadrele didactice, pe tema vaccinării copiilor.

„Unitățile de învățământ vor permite accesul specialiștilor din cadrul Institutului National de Sănătate Publică și Direcțiilor de Sănătate Publică Județene și a Municipiului București în vederea:

Facilitării distribuirii de materiale informative care demonstrează beneficiile vaccinării împotriva rujeolei, rubeolei și a infecției urliene (oreionul), precum și a riscurilor generate de lipsa vaccinării;

Organizării de întâlniri cu părinții și cadrele didactice, în cadrul cărora specialiștii mai sus menționați vor prezenta beneficiile vaccinării și rolul vaccinurilor în prevenirea răspândirii bolilor transmisibile, precum și măsurile ce pot fi luate de către unitățile de învățământ pentru prevenirea răspândirii acestor boli”, se precizează în adresa transmisă de Ministerul Educației.

Reamintim că, săptămâna trecută, Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă la nivel național , pentru a face posibilă vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 luni, precum și recuperarea celor nevaccinați sau cu schema de vaccinare incomplete.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. De ce nu informeaza aceste institutii si despre riscurile care pot sa apara in urma vaccinarii??? Ca sa fie totul clar si sa avem posibilitatea sa alegem??? De ce doar riscurile generate de lipsa vaccinarii …

  2. Si ce am putea face concret la nivel national sa oprim aceasta faradelege. Exista ceva organizat pentru a se opune?

    Multumesc

  3. Ăștia trebuie linsati și torturați înainte sa spună de cine sunt plătiți și cine ii pune sa facă acest genocid oribil imptriva umanității !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button