X

ATENȚIE! Medicii pediatri avertizează: Vaccinarea nou-născuților este un GENOCID! Provoacă cancer, autism, ADHD, boli neurologice, autoimune și digestive

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Medicii pediatri dau de pământ cu programul de vaccinare a nou-născuților

Copiii nu ar trebui vaccinați la naștere, deoarece nu este format creierul și sistemul imunitar, avertizează medicii pediatri.  Schema de vaccinare dură din România, cu vaccinuri inutile la nou-născuți, a provocat apariția autismului, ADHD, precum și a nenumărate boli neurologice, autoimune și digestive, despre care nu vorbește nimeni. În fapt, totul este o afacere, copiii primind din start trei doze de vaccin.

Mamele ar trebui să fie informate despre efectele dezastruoase ale vaccinurilor

Cea mai mare afacere pentru Big Farma este, de departe, producția de vaccinuri. Vaccinuri pentru orice boală, dacă se poate. Și este afacere pentru că nu vorbim despre medicamente țintite pentru anumite boli, care se produc în cantități limitate, ci despre produse care sunt băgate în scheme de vaccinare obligatorii, precum și în campanii de vaccinare, la presiunea autorităților din sistemele de sănătate. Iar aici se învârt sume colosale. Cea mai mare crimă, și o spun medicii pediatri, este însă vaccinarea nou-născuților.

În urmă cu 30 de ani, autismul nu exista în România, iar acum a devenit o problemă de sănătate publică, tratamentele pentru această boală neurologică gravă fiind introduse deja în programele naționale ale Ministerului Sănătății. Despre celelalte boli neurologice, autoimune și digestive, care au umplut spitalele și pe care medicii pediatri le văd zi de zi la copii, nu se vorbește, pentru că niciun medic nu vrea să-și riște cariera luptându-se cu sistemul. O bună parte din tinerii medici care au plecat din România au făcut-o și din acest motiv, că nu pot lua atitudine împotriva ororilor din sistem.

”Iese din burta mamei și tu te apuci să-l injectezi cu substanțe chimice? Sunt niște criminali, din punctul meu de vedere. Cum se naște, să-l vaccinezi. Este de un cinism incredibil, pe cei care vor să facă bani din asta nu îi interesează că fac autism un milion de copii, la câte miliarde are pământul”, ne spune un reputat medic pediatru.

Două substanțe chimice, în loc de bun venit pe lume

La naștere se fac două vaccinuri: BCG și anti-hepatită, deși riscul să facă hepatită nou-născutul este minim, spun pediatrii.

”Sigur că am fost țară pandemică, dar nu spune nimeni că am fost din cauza noastră, că făceam transfuzii și nu controla nimeni sângele. În loc să injectezi inutil copilul, mai degrabă faci un screening la gravide, să le depistezi. Dar să faci la toți nou-născuții este genocid curat. Se naște copilul și, la o zi-două după naștere, tu îi faci vaccin anti-hepatită B? Abia s-a născut, se adaptează, a fost cu hipoxie, a fost cu travaliu mai greu, mama este deprimată, nu s-a instalat lactația. Și le fac vaccinuri, iar copiii nu mai mănâncă două luni, au tulburări de alimentație și de adaptare. Dar nu spune nimeni nimic. În plus, suntem una dintre ultimele două sau trei țări care mai fac vaccin BCG la naștere, împotriva tuberculozei, și avem incidența cea mai mare de tuberculoză din toată Europa. Pentru că nu e legată de vaccin, e legată de sărăcie. Dar sunt bani mulți în vaccinurile astea. BCG este un vaccin inutil la naștere”, ne-a precizat un reputat medic pediatru.

Mamele nu sunt informate

Mamele ar trebui să fie informate, pentru că mamele nu știu ce vaccinuri li se fac copiilor la naștere și trebuie să le explici ce înseamnă, că ele nu știu, știu doar mamele care citesc că nu e bine să faci vaccin copiilor, mai arată medicii pediatri.

Excesul de vaccinare duce la boli autoimune și la cancere

Medicii spun că s-a creat o psihoză generalizată, în care se cere vaccin pentru orice, și nu se gândește nimeni că excesul ăsta de vaccinare duce la boli autoimune și la cancer, că nu fac legătura.

”Trebuie să fii imunolog ca să înțelegi lucrurile astea. Neonatologii nu știu niciodată ce se întâmplă după perioada de o lună, nu știu cum tragem noi, pediatrii, că încep tot felul de probleme. Au dureri abdominale, nu mănâncă, nu tolerează laptele de vacă, au tulburări de somn. Iar cei care sunt infecționiști habar nu au pediatrie. Pentru ei, tot universul medical este microbul. Înainte de 1989 nu se făcea vaccinare la naștere. Acum faci la naștere, la două luni, la 4 luni, la 11 luni și la un an. Prea multe și prea dese”, consideră medicii pediatri.

Se forțează vaccinarea

Potrivit medicilor pediatri, sistemul este făcut să te forțeze să-ți vaccinezi copilul, altfel nu îl poți da la școală. Mai mult, sistemul nu te lasă să-l vaccinezi în altă parte, în afara țării sau să-i faci altă schemă de vaccinare.

”În Japonia copiii se vaccinează după 2 ani, pentru că japonezii își protejează populația, că nu vor să aibă oligofreni, cum au cei din UE. Și sunt alte scheme de vaccinare, mult mai ușoare. S-ar putea ca japonezii să aibă produsele lor, mult mai testate, mai bune, calibrate pe rasa lor, cu mai puține reacții adverse. Schema de vaccinare de la noi și din UE vine din SUA, că acolo sunt producătorii de vaccinuri. Vaccinurile astea au reacții adverse care până acum nu s-au declarat și acum sunt procese în SUA exact pe această cauză”, mai susțin medicii pediatri.

Boli inflamatorii intestinale

În Austria nu există spital de boli infecțioase. Acolo bolile infecțioase stau pe secțiile de pediatrie, pentru că nu se face atâta isterie din ele, mai arată medicii.

”La noi, infecționiștii o duc foarte bine, că sunt bani foarte mulți, vaccinuri, programe. Dar nu întreabă nimeni câți copii sunt cu boli autoimune, câți copii cu astm bronșic, câți copii cu boli digestive, pe care noi, doctorii, nu le-am cunoscut acum 40 de ani, cum ar fi rectocolita, de exemplu. Exista un caz și se prezenta la Societatea de Pediatrie, iar acum sunt spitalele pline de boli inflamatorii intestinale”, ne-au mai declarat sursele citate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Doamne, chiar se doreste ca viitorele generatii sa aiba asemenea probleme? se doreste ca poporul roman sa dispara, ? NU IMI VINE SA CRED, CHIAR VRETI SA NE SPERIATI.Astept raspuns pe adresa indicta, daca sunteti corecti in ceea ce spuneti.

    1. Ion T.
      Apa este extrem de sensibilă față de tot ce întâlnește. Chimic, biologic sau informațional. Cea mai importantă este informația ce o poartă. Dacă, medicina alopată este reducționistă, aplicând legile mecanicii clasice (cauză-efect) în abordarea omului, care este trup, minte și suflet, o persoană de o profunzime indescriptibilă, poate fi numită aceasta știință medicală? Dacă apa e extrem de sensibilă la informație înseamnă că ea poartă în orice substanță patentată de producătorii de produse alopate, între altele, și lăcomia și egoismul producătorului. Iar acestea nu au cum să folosească suferindului. Vizionați filmul Apa marele mister, Postul negru – o nouă terapie, Noi nu vaccinăm. Citiți Mafia farmaceutică și agroalimentară, L. De Brouwer, Studiul China, T. C. Campbell.
      Vă doresc sănătate!

  2. Vaccinarea este cea mai mare înșelătorie și cea mai mare crima organizata de oculta mondiala din istoria umanității, prin asa zisul sistem medical modern, care reprezinta una din structurile acestui sistem satanic de distrugere în masa a popoarelor.

  3. Va rog sa va asumati cele ce le transmiteti si sa veniti cu surse concrete, nu cu „un reputat medic pediattru”. Cine e medicul? unde a spus? Cum pot verifica informatia pe care o transmiteti?
    Si nu spun asta pentru ca nu as fi de acord cu informatia transmisa. Sunt de acord, dar e plin internetul si social-media de zvonuri si stiri false. Haideti sa ne respectam si sa transmitem o informatie de calitate, nu asa.
    Va multumesc anticipat si astept ceva concret.

      1. eu va cred ca exista medici care pot afirma cele expuse insa daca vrei sa dai acest articol unui vaccinist si indoctrinat al sistemului, iti va da cu el in cap; deci este un articol inutil, celor ce stiu deja, nu le aduce nimic nou, iar celor care cred in vaccinare ca in Dumnezeu, le dati apa la moara sa puna la indoiala autenticitatea afirmatiilor din articol, datorita absentei a absolut oricarei surse si dovezi ca ar exista cineva care a declarat asa ceva

        1. Ideea era alta: unii medici nu recomanda vaccinarea imediat dupa nastere, dar dupa varsta de 2 ani, spun ca trebuie facuta. Luand in considerare ca toate vaccinurile actuale folosesc tehnologia ARNm, nu este recomandata vaccinarea de niciun fel!

  4. de cand cu “vaccinurile” aduse de cercieeel din 2010 in Romania, de atunci a inceput genocidul. Tineti minte, cum alergau oamenii pe strada sa le faca “vaccin antigripal”? apoi a fost scandalul Toni Tecuceanu, iar apoi fetitele imbolnavite si ucise de “vaccinul” hpv prin 2012…va amintiti? asta este un criminal ticalos mana in mana cui big pharma. nu inteleg cum de mai este in libertate. avem nevoie de DOCTORI. nu de “medici” si “specialisti” in genocid.
    https://www.mediafax.ro/social/familia-lui-toni-tecuceanu-l-a-dat-in-judecata-pe-streinu-cercel-5686752
    https://saccsiv.wordpress.com/2009/10/29/grav-adrian-streinu-cercel-elevele-vor-fi-vaccinate-impotriva-hpv-fara-aviz-din-partea-parintilor/comment-page-1/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button