X

LUCIFERase, componenta chimică principală din vaccinul lui Bill Gates pentru Coronavirus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bill Gates construiește un sistem de vaccinare pe bază de implanturi numit Quantum Dot Microneedle, ce este compus din mai multe elemente. În centrul său avem vaccinarea COVID-19 care se dorește efectuată fiecărui om de pe Pământ, apoi va include un buletin de identificare digital ID2020 și un dispozitiv implantabil uman pentru cumpărarea și vânzarea criptomonedelor cu un număr de brevet 060606 . ID-ul digital va avea forma unui document numit pașaport de imunitate. Toate aceste lucruri sunt finanțate de un singur om, Bill Gates.

Dar ce este și mai interesant este denumirea componentei principale al acestui vaccin, care este LUCIFERase, o substanța chimică care va face vaccinarea punctului cuantic prin intermediul unei aplicații speciale pentru dispozitive mobile.

Luciferase va face posibilă ca vaccinarea să fie lizibilă mult timp după ce victima a fost injectată și va permite ca o simplă vaccinare să funcționeze ca o marcare permanentă.

Mai jos este o reprezentare grafică pentru Luciferase.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

 1. Știu această substanță. Este substanța care este prezenta in cantitate mult prea mare in cazul cancerului cerebral, Glioblastoma. Știu asta pentru că fiul meu a murit de acest tip de cancer. La cea mai simplă căutare pe internet despre Glioblastoma veți citi că este mortal, fara tratament descoperit la momentul de fata pe tot globul. Bolnavii de acest tip de cancer suferă tulburări de personalitate, depresii profunde, manii devastatoare. Sunt că într-un iad personal in care și familia suferă alaturi de bolnav.
  Cauza principala a acestui tip de cancer se consideră a fi vaccinurile din copilărie.

  1. @ Laurentia Stefanescu

   Consider comentariul dumneavoastra unul esential si foarte potrivit cu articolul si vremurile pe care le traim.

   Poate adminul il va plasa intr-un articol dedicat, cu titlul Comentariul Zilei…

   Informatia transmisa de dumneavoastra merita un articol cel putin.

   Doamne ajuta.

 2. Am citit ca substanta asta luciferiana se cloneaza pe o gena aleasa si devine una cu ea influentand-o. Cu alte cuvinte, cei ce vor primi pecetea se vor uni cu lucifer, in contrast cu cei ce se impartasesc si se unesc cu Hristos.
  Incredibila stire !

  1. Vorbiți serios? Omul nu e ortodox. Bate câmpii, cum adică poate fi de orice orientare atâta timp cât are cel puțin 18 ani? În loc sa spună, într-o societate normala homosexualitatea nu are ce cauta! Și aici să intervină Biserica cu orele de religie. Asta e gândire de creștin și model de urmat ? Nu mai smintiti lumea cu așa ceva! Omul ăsta are nevoie să meargă la biserică multă vreme, nu la psiholog, se poate vedea prin propria prezenta ca psihologul nu are ce-ți face în multe dintre cazuri . Doctorul este Hristos. Doamne ajuta!

 3. Hristos a înviat! V-am regăsit…. Am mai lăsat un comentariu, dar….. nu a apărut…. Am fost cenzurat?!

 4. Luciferase se spune pe romaneste luciferaza si este o proteina luminiscenta care se gaseste si in meduze. Unele au aceasta proteina intr-o cantitate atat de mare incat lumineaza in apa. Nu este o substanta chimica confectionata in laborator, ci este extrasa din aceste animale. Acum ce efecte are inca nu putem fi siguri, dar da interesant numele si faptul ca este folosita in vaccinuri.

 5. Luciferaza e o enzimă care se găsește în licurici. Lumina pe care o emit aceștia se obține prin oxidarea unei substanțe numită luciferină. Total neinspirate denumirile astea.

 6. Billy, dea Domnul Dumnezeu dupa inima Ta si tot sfatul tau sa-l plineasca(psalmul 19/4), sa ai ce dai, sa mori din ce dai, sa se termine viata in tine inainte de a fi inceput raul pe care-l doresti omenirii!
  Sa ai suferinta atat cat au suferit toti pamantenii si toti crestinii datorita planului tau diabolic!

 7. Fratilor, o luam cu totii razna incet, cu toate asemanarile, simbolurile si cate altele… In mod sigur ceva e putred in …Danemarca !

 8. Sperăm că bunul Dumnezeu să încurce planurile criminale ale acestui satanist numit Bill Gates.

  1. Cu siguranta Dumnezeu stie ce are de facut. Trebuie sa avem credinta in El si sa ne rugam Lui, Maicii Sale si tuturor Sfintilor. Sa citim Biblia si Sf. Parinti, asa vom primi credinta si curaj.

 9. Ce înțelegeți prin vaccinarea punctului cuantic?… Pare un nonsens. Nu mai folositi expresii abracadabrante doar pt. a da cumva greutate articolului, sau unor opinii… Multumesc.

 10. Dragii mei frati, PACEA lui Hristos sa va umple inimile. Nu pacea lumii acesteia ci pacea care o da El.
  Nimic sub soare nu se intampla mai mult decat este ingaduit de Dumnezeu Tatal.

  „Nu numiți uneltire tot ce numește poporul acesta uneltire; și nu vă temeți de ce se teme el, nici nu vă speriați!
  Sfințiți însă pe Domnul oștirilor. De El să vă temeți și să vă înfricoșați.” Cartea Isaia 8:12,13

  Ramaneti tari, Cel vesnic, in care credem, va castiga lupta…

  Si pana la urma…aceste planuri diabolice pot face mult rau acestui trup, dar sufletul ramane nevatamat, daca l-am predat lui Hristos. Adevarata lupta nu este la nivelul acestui trup…

  ” Căci pentru mine a trăi este Hristos și a muri este un câștig. ” Filipeni 1:21

  Ramaneti sub paza Tatalui ceresc !!! Doamne ajuta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button