X

Papa Francisc cheamă la rugăciune comună cu alte religii pe 4 Septembrie

Libanul, care se confruntă cu „un pericol extrem”, nu poate fi „abandonat în singurătatea sa”, a spus papa Francisc astăzi într-un mesaj lung dedicat țării la finalul audienței sale generale.
Papa a chemat credincioșii din întreaga lume „la o zi universală de rugăciune și post pentru Liban, vinerea viitoare, 4 septembrie”, la care ar putea participa și alte religii. El intenționează să-l trimită în Liban pe secretarul de stat al Vaticanului, cardinalul Pietro Parolin.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

    1. Si uite asa papa se cocoata sus ca sef nu al crestinatatii ci al tuturor ereticilor si ereziilor lor.Problemele din lume nu se rezolva prin”rugaciune comuna”ca nici Mantuitorul nu S a rugat pentru lume,ci pentru aceia pe care I a dat Tatal.Atentie la semantica biblica pt ca textul evanghelic difera de ceea ce se propovaduieste in cluburile ecumeniste prin sintagma „rugaciune pt lume”sau „rugaciune comuna” care e nepotrivita cu duhul evanghelic.

  1. A tunat și i-a adunat! Papa cu toți ereziarhii… De altfel, și este timpul lor… La cata apostazie este de la adevărata Ortodoxie, ii cam înțelegi…

  2. Cu alte cuvinte, Papica ne propune tuturor un Ecumenism in toata regula! Pe globalistul si neomarxistul asta vandut Ocultei, vor unii ierarhi ortodocsi sa-l puna sef peste credinta, traditiile si bisericile noastre?? Doamne, apara si pazeste!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button